Gość: Arek IP: 212.244.106.* 13.08.01, 15:03 Czy ktos wie, ktore biuro podrozy organizuje fajne i ciekawe wyjazdy na antypody? Moze ktos juz byl w Australii i Nowej Zelandii i poleca konkretny wyjazd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katia Re: Australia i Nowa Zelandia IP: *.prem.tmns.net.au 28.09.01, 13:44 Ja jestem teraz wlasnie w Sydney jezeli chcesz sie czegos dowiedzec jano2@bigpond.com.au Odpowiedz Link
Gość: Aneta Re: Australia i Nowa Zelandia IP: *.tnt2.gold-coast.au.da.uu.net 27.10.01, 09:00 dla wiekszosci polskich biur podrozy wyjazdy na Antypody organizuje australijska firma NovaGra z siedziba na Gold Coast, mozliwe bezposrednie zamowienie imprezy www.novagra.com kontakt e-mail ron@novagra.com lub janusz@novagra.com imprezy caloroczne i w roznych konfiguracjach Odpowiedz Link
Gość: pk Re: Australia i Nowa Zelandia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 08:52 Byłem w Australii na wypadzie powiedzialbym rodzinnym, ale polecam wyprawe samochodowo-ekspedycyjna. Sprawdzona przez moich znajomych, * pobyt 30 dni, szacunkowy koszt ok. 2100$, kilkuosobowa grupa i pilot znajacy wszystkie tamtejsze myki, wyjety samochod i buszowanie * pobyt 40/50 dni, szacunkowy koszt ok. 2900$, wszystko to samo tylko zaliczasz Australie, nowa zelandie, fidzi, singapur pozdrowienia Odpowiedz Link
Gość: pk Re: Australia i Nowa Zelandia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 08:54 Gość portalu: pk napisał(a): > Byłem w Australii na wypadzie powiedzialbym rodzinnym, ale polecam wyprawe > samochodowo-ekspedycyjna. Sprawdzona przez moich znajomych, > > * pobyt 30 dni, szacunkowy koszt ok. 2100$, kilkuosobowa grupa i pilot znajacy > wszystkie tamtejsze myki, wyjety samochod i buszowanie > > * pobyt 40/50 dni, szacunkowy koszt ok. 2900$, wszystko to samo tylko zaliczasz > > Australie, nowa zelandie, fidzi, singapur > > pozdrowienia Byłbym zapomnieł dać namiarów na mnie: pisz pk111@interia.pl Odpowiedz Link