maroko2011 20.01.11, 00:35 Na przełomie lutego i marca lecę na dwa tygodnie do Maroka. W planie cztery miasta i brak biura podróży. Jeśli chciałabyś dołączyć - napisz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portiks Re: maroko luty / marzec 20.01.11, 12:44 bez biura pasuje - dwa tygodnie też :) skąd jesteś ? wyprawa niskobudżetowa ? Odpowiedz Link
magino53 Re: maroko luty / marzec 23.01.11, 21:39 maroko bez biura podróży brzmi interesująco - jakieś szczególy? Napisz coś na ten temat - barry53@onet.pl ( jestem 50+, pisze to bo może jestes znacznie młodsza i mówimy o dwoch róznych bajkach) Odpowiedz Link
bysia_ka Re: maroko luty / marzec 24.01.11, 20:40 witam fajna propozycja :) mozesz przeslac mi troche wiecej szczegolow? czy masz bilet, skad chcesz leciec, na jak długo itp. I troche o sobie? Ja jestem z Poznania i mam 28 lat Pozdrawiam Odpowiedz Link
canoero Re: maroko luty / marzec 29.01.11, 14:34 Hej! Plan ramowy mi pasuje. To jeszcze aktualne? Skad chcesz leciec? W jakim jestes wieku? canoero@wp.eu Odpowiedz Link