Dodaj do ulubionych

GRECJA ,Włochy-maj

07.03.11, 10:37
Poszukuje sympatycznej/sympatycznego towarzysza podrozy do Grecji.Myslalm o Krecie z rejsem na Santorini. Wypad na 2 tyg. Pierwsza polowa maja, najchetniej od 30 kwietnia. Ew.Wlochy.
Jestem sympatyczna 35 latka, lubie leniuchowac i zwiedzac.
Obserwuj wątek
    • pogodynka75 Re: GRECJA ,Włochy-maj 07.03.11, 14:53
      jestem chętna :-) wysłałam maila na skrzynkę.
      Pozdrawiam
    • lukrecja_35 Re: GRECJA ,Włochy-maj 07.03.11, 15:41
      Witaj, a z jakiego jesteś miasta, chodzi mi o wylot?
      • pogodynka75 Re: GRECJA ,Włochy-maj 07.03.11, 15:45
        Ja jestem z Wrocławia, ale już latałam z Poznania i z Warszawy. Wszystko kwestia towarzystwa :-)
    • lukrecja_35 Re: GRECJA ,Włochy-maj 07.03.11, 19:08
      mea29 a Tobie jakie miasto wylotu odpowiada? Mi najbardziej pasują Katowice. Czy masz już jakąś konkretną ofertę (Kretę) na oku?
      • pogodynka75 Re: GRECJA ,Włochy-maj 08.03.11, 10:04
        Ja mam do Katowic godzinkę autostradą, mi pasuje :-)
        • lukrecja_35 Re: GRECJA ,Włochy-maj 08.03.11, 10:27
          czyli ewentualny wylot z Katowic by nam pasował :) napisz jeszcze czy oprócz Krety pasowałaby Ci Majorka, i czy mógłby być tydzień czy wolisz dwa. Ja zastanawiam się na Majorką albo Kretą i niewiem czy wybrać dwa tygodnie czy tydzień, zależy to od ceny :)
          • pogodynka75 Re: GRECJA ,Włochy-maj 08.03.11, 11:01
            Na Krecie nie byłam, na Majorce-tak. Jest strasznie zdeptana przez turystów i trochę przereklamowana. Wolę Kretę, ale w sumie wszystko mi jedno, byle do słońca :-) Na tydzień też mi odpowiada, nie muszą być dwa. Polecam stronkę www.travelzone.pl. Korzystałam z nich 3 razy i wszystko było ok :-)
            • pogodynka75 Re: GRECJA ,Włochy-maj 08.03.11, 11:13
              No na przykład... :-)
              www.travelzone.pl/hotele/grecja/wyspa-kreta/vantaris-beach.html
              • lukrecja_35 Re: GRECJA ,Włochy-maj 08.03.11, 12:33
                Ja w sumie narazie mam większe rozeznanie jeśli chodzi o Majorkę, bo od jakiegoś czasu właśnie ją miałam w planie, ale nie wykluczam też Krety. Przesyłam linka do oferty chyba ciekawej i niedrogiej, ten hotel ma dobre opinie klientów na np. oceniacz.pl. www.eccoholiday.com/oferta/629/termin/967516/pobyt/1
                lub ewentualnie tu www.eccoholiday.com/oferta/1074/termin/451038 podobno w obu hotelach jedzenie jest dobre, mnie interesuje forma HB. Te hotele nie mają super basenów bo mają 3*** (szczególnie ten drugi hotel ma taki basen, że nie można go brać wogóle pod uwagę), ale trudno. Cena mi odpowiada, właściwie hotel to miejsce do spania i jedzenia, zamiast basenu może być plaża. Napisz w jakiej miejscowości byłaś na Majorce. Jeśli chodzi o Kretę to zapoznam się z nią bliżej i pooglądam oferty, wolałabym cenę poniżej 2000 a pieniądze przeznaczyć na wycieczkę/wycieczki fakultatywne. Narazie sobie tak luźno rozmawiamy, ale zawsze można się dogadać i dopasować :)
                • pogodynka75 Re: GRECJA ,Włochy-maj 08.03.11, 14:54
                  coś nie mogę otworzyć tych linków..
                  Obawiam się, że poniżej 2000 PLN ciężko będzie znaleźć coś fajnego.. no ale szukajmy :-)
                  • lukrecja_35 Re: GRECJA ,Włochy-maj 08.03.11, 15:16
                    u mnie linki działają, to może zobacz stronę hotelu www.hotelipanemapark.es/ chodzi mi o Ipanema Park w El Arenal, cena 1707 PLN, wylot 4 czerwiec z biurem eccoholiday, zobacz może Ci się spodoba. Na temat tego hotelu nie znalazłam żadnych negatywnych opinii, a same pozytywne i cenowo jest atrakcyjnie. A w jakim Ty byłaś mieście i w jakim hotelu?
                    • pogodynka75 Re: GRECJA ,Włochy-maj 09.03.11, 15:35
                      Hotel fajny, ale to wyjazd dopiero w czerwcu. Ja chcę jechać w kwietniu / początek maja.. Tym razem chyba sie miniemy ;-)
                      • lukrecja_35 Re: GRECJA ,Włochy-maj 09.03.11, 21:28
                        To szkoda, powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka