Dodaj do ulubionych

Tanie latanie z Modlina

17.11.12, 10:32
Zbliża się zima i tanie linie oferują sporo promocji od 1 zł bez ściemy, bo korzystałem.
Już sobie wykupiłem krótkie loty około weekendowe do Rzymu, Sztokholmu, Oslo.
Może ktoś chętny dołączyć? Ogłoszenie typowo podróżnicze, bez podtekstów matrymonialno-towarzyskich. I ponieważ to Forum jest bardzo sfeminizowane, dodam iż nie jestem kobietą:)
kontakt na elzik@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • paziadorka Re: Tanie latanie z Modlina 02.12.12, 13:16
      Witam! Ja z mężem jesteśmy za jeśli masz więcej chętnych i będziesz miał propozycje daj znać. Szaleni optymiści ,odpowiedz tylko na e-maila d12a@o2.pl
      Pozdrawiam Dorka
      • elzik Re: Tanie latanie z Modlina 18.12.12, 18:10
        Modlin, Modlinem coś za bardzo się nie sprawdza w naszych warunkach atmosferycznych, ale tanio można latać i z innych lotnisk. Tym razem poszukuję osób wyspecjalizowanych w zakupie tanich biletów na połączenia międzykontynentalne. Tak jak chociażby wczorajsza promocja do Japonii za 273zł. Jeśli masz doświadczenie w takich zakupach to napisz do mnie na priv. gazetowy.
        • jakanu Re: Tanie latanie z Modlina 21.12.12, 10:46
          Takie promocje bardzo rzadko się zdarzają. Często są wynikiem błędu i bilety nieraz są anulowane :)
          • elzik Re: Tanie latanie z Modlina 21.12.12, 11:00
            Jakanu, tak też myślałem, że to błąd systemu, ale ponoć Alitalia zachowała się honorowo i uznała bilety kupione nawet za 1 eurocenta. Poczytajcie tu:
            www.tvn24.pl/biznes-gospodarka,6/wielka-pomylka-alitalii-bilety-za-darmo,284860.html
    • elzik Re: Tanie latanie z Modlina 10.01.13, 14:28
      Odświeżam temat, gdyż powoli kończy się promocja (23.01) w Wizzair i nie będzie już zwolnienia z opłat rezerwacyjnych. A więc ostatni moment, aby kupić coś ciekawego na te m-ce zimowe.
      Kierunki na stronce; www.fly4free.pl/tanie-loty-wizz-air-em-od-8-zl-w-dwie-strony-przeglad-tras/
      Ja nie muszę koniecznie lecieć, ale mogę komuś grzecznościowo bilety kupić.
      kontakt na maila: elzik@gazeta.pl
      • elzik Re: Tanie latanie z Modlina 11.01.13, 13:24
        Ja sobie zaplanowałem odwiedzić w ramach tych promocji następujące miasta: Oslo, Glasgow,Barcelona, może Ryga, Kijów. Ktoś chętny dołączyć? Wyloty około weekendowe krótkie, niskobudżetowe.
        • elzik Re: Tanie latanie z Modlina 12.01.13, 09:21
          W związku z nikłym zainteresowaniem moją propozycją zamykam temat. Znalazłem chętnych na innych portalach. A tutaj widocznie bardziej wirtualni podróżnicy zaglądają, bo jak przychodzi do konkretów, to nic z tego nie wynika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka