Gość: Elżbieta IP: *.tebo.net / *.chelm.tebo.net 21.09.04, 15:00 Szukam chętnej pani do wycieczki 2-tygodniowej objazdowej do Meksyku w sezonie 2004/2005. Elżbieta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Meksyk IP: *.inetia.pl 21.09.04, 15:19 Elu, a czy masz już jakąś konkretną wycieczkę na myśli? Odpowiedz Link
Gość: Elżbieta Re: Meksyk IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:32 Miałam na myśli wyjazd z biurem destino mexico na 16 lub 19 dniową wycieczkę objazdową. Program mi się bardzo podoba. Dopłata do pokoju 1-osobowego niezbyt:-) Terminy w tym roku zostały tylko na listopad. Potem już następny rok. Pozdrawiam. E. Odpowiedz Link
Gość: Agnieszka Re: Meksyk IP: *.inetia.pl 23.09.04, 09:22 Elu, poszukam w internecie strony tego biura, jeśli znasz adres, to bardzo proszę o namiary :) Znasz to biuro? Byłaś już może gdzieś z nimi na wycieczce objazdowej? Ja też nie lubię dopłat do jedynek :) Natomiast jeśli chodzi o terminy, to listopad tego roku w moim przypadku niestety nie wchodzi w rachubę, a w następnym roku w zależności od terminów i cen :) ale to już jak znajdę jakieś materiały :) Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
Gość: Elżbieta Re: Meksyk IP: *.tebo.net / *.chelm.tebo.net 24.09.04, 17:43 Nigdy z nimi nie byłam, ale dużo ludzi z nimi teraz jedzie w pażdzierniku i listopadzie, więc jakieś opinie się pojawią. ceny mają takie jak inne biura - to juz sprawdziłam. Info: www.destinomexico.com Odpowiedz Link