Gość: Łonda IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.09.02, 19:43 czy ktos z was byl w kenii z biura Medtur? czy ktos wogole slyszal cos o tym biurze? bardzo prosze o informacje. A no i jeszcze o kenii by sie cos przydalo. dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JAGODA Re: Kenia z Medtur? IP: *.tlsa.pl 08.10.02, 15:57 Byłam z tego biura w czerwcu w Kenii, było super, zajrzyj na stonę www.medtur.pl. To biuro sprzedaje wycieczki African Safarii Club ( byłam w hotelu Coral Beach 3i poł * + na safarii minibusem). Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Syrenka Re: Kenia z Medtur? IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.02, 19:14 Bylam w Kenii 2 razy, raz w Diani Beach, raz w Hamingway Hotel. A ostatnia wycieczke wykupywalam w Niemczech w Last Minute, zaplacilam za 2 tygodnie pobytu, przelot w obie strony, hotel****, wyzywienie, opieka, odbior z lotniska i dowoz - 800 Euro Polecam nurkowanie, mozna zobaczyc delfiny i rafy koralowe, radze wziac dobry krem ochronny (slonce daje popalic), a jesli chcesz sie zdecydowac na Safari, to licz, ze taka przyjemnosc kosztuje 300$ (2 dni) jesli zamawiasz z hotelu. Pij wode tylko z butelek, i podobno dobrze sie zaszczepic na malarie. Ja sie nigdy nie szczepilam i nie chorowalam, ale zalecaja. pozdrawiam i zycze udanych wojazy :-))) Odpowiedz Link
Gość: Łonda Re: Kenia z Medtur? IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.10.02, 09:58 dzieki za wszystko, z Kenii juz wrocilam i na prawde bylo rewelacyjnie ;-) Odpowiedz Link