Dodaj do ulubionych

jagiellonka

IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 26.06.06, 19:59
wpisujcie najfajniejszych i najgorszych nauczycieli w tej szkole
ja zaczynam
najlepszy to Czesiek(Staszewski),Stachowicz, Kuź
najgorsi:Mroczkowski, Kwiatkowska, Piotrowska, Kicińska, Stanuszkiewicz
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:07
      Kicińska. Powinno być bez komentarza ale nie mogę się powstrzymać.
      Sfrustrowana, stara panna. Nienawidzi ludzi.
      • Gość: uczennica Re: jagiellonka IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 30.06.06, 15:35
        jeszcze jola niedzielska co za podłe babsko

• Gość: ktoś Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:36
        Ta co do Kici to sama prawda. Na szczęście mnie nie uczyła.
    • Gość: kasia Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:26
      to że Kicia sfrustrowana to prawda ale za to coś pamiętam z Niemca pięc lat po
      maturze, dziś ją nawet miło wspominam.
    • Gość: bocian Re: jagiellonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:39
      A co powiecie o Czerwonogrodzkim? Ponoć idzie na emeryturę.
      • Gość: :) Re: jagiellonka IP: *.c153.petrotel.pl 01.07.06, 21:24
        Ta pojdzie na emeryture predzej bedziemy mieli nowego papieza niz Czerwony odejdzie ze szkoły;p
    • Gość: Kiss Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:49
      Kicia bezapelacyjnie bije wszystkich na głowę. Jeśli chodzi o najgorszych
      oczywiście. Nie dość, że ziewała i ziewała to jeszcze kazała nam mówić jakimi
      jesteśmy nieudacznikami jeśli coś zrobiło się źle. To jej sprawiało
      przyjemność, chyba skrzywienie jakieś...("Jestem nieukiem, nie jestem nic wart,
      nie nadaję się do tej szkoły...itp. ")
    • Gość: ancien_eleve Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:29
      do grona "najlepszych" zapomnieliście dorzucić Jeżochy. Ciągle śni mi się po
      nocach.. pfe co za koszmarna baba
    • Gość: aga Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:32
      a jakie kryteria ? Najgorszy to ten, który "zbyt wiele wymaga", czy ten,
      którego lekcje są najluźniejsze. Podobnie z najlepszym - ten, który tak
      przykręci śrubę, że na studia dostajesz się bez problemu, czy luzak, który pół
      lekcji przegada nie na temat ???
      Uściślij proszę,
      • Gość: pewu Re: jagiellonka IP: *.c155.petrotel.pl 27.09.06, 09:34
        Hmmm pani Kicinska... zniszczyla w pewien sposob zycie moje i kogos mi
        najblizszego... mam nadzieje, ze ktos ja kiedys zniszczy wiesz Wiesia z ciebie
        sie smieja wszyscy nauczyciele w jadze... i twoi znajomi tez... Sa wobec ciebie
        tak samo falszywi jak ty... znajdz se chlopa kobieto... albo lepiej nie, bo dla
        ciebie szkoda kazdego! Pozdrawiam rowniez pania wilmanowicz:p
        • Gość: lech Re: jagiellonka IP: *.c149.petrotel.pl 27.09.06, 16:14
          jestes cienias skoro nauczyciel niemiekiego ci zycie zniszczyl. i tyle.
        • Gość: Bolek Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:49
          Kicia pewnie w młodości była nękana, poniżana i jeszcze nie wiadomo co, a teraz
          próbuje sobie pewne rzeczy zrekompensować. Jest wyśmiewana za jej podejście do
          zycia. Za późno, kobieto. Są inteligentniejsi od ciebie!!!
          • Gość: gosc Re: kicinska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:24
            ja tez jej nie lubilam, wyzywala nas od kupa g... - DOSLOWNIE!!! ale...
            dzieki niej, dostalam sie na studia w de, teraz pisze tam doktorat, a studia w
            niemczech umozliwily mi wyjazdy i pomieszkiwanie w kilku krajach, parce w KE i
            pieczatke tlumacza przysieglego! wiec nie badzcie tak krotkowzroczni
            • Gość: Kamil Re: kicinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:32
              Kupa g....a to nikt inny jak ona sama. Jak tak można mówić do człowieka, który
              idzie do szkoły po to, by nabywać wiedzę, uczyć się dobrych manier. Jak tak
              szanowana szkoła jak nasza Jaga może dopuścić do tego, aby jej pracownik używał
              takich inwektywów wobec uczniów? No cóż, Kicia jest osobą tak jak ktos już
              pisał, mocno skrzywioną przez los (stara panna, brak męża, dzieci, koleżanek),
              być może faktycznie ma straszne kompleksy?A swoją drogą, ja też bym się za nią
              nie obejrzał. Robi wrażenie przedwojennej guwernantki. Nic nie jest wieczne,
              też słyszałem jak ją pogonili z NKJO.
              • Gość: gosc Re: kicinska IP: 193.59.95.* 03.10.06, 12:17
                kicia rowniez i mnie dala sie we znaki-nam mowila ze ją to wszystko guzik z
                pętelką obchodzi:)a jednak-jestem teraz prawie 10 lat po maturze i jezyk
                niemiecki znam perfekt, dzieki niej, po skonczonych jednych studiach (o
                kierunku scislym),dostalam sie na studia jezykowe. kicia jest wredna, ale uczyc
                potrafi-docenicie pozniej:)pozdrawiam
                • Gość: Jola Re: kicinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:46
                  Po trupach do celu? I co? Podobało ci sie, że byle kto cię wyzywa, poniża i ma
                  minę jakby jej coś całe życie śmierdziało pod nosem? Jeśli ona ma zjechaną
                  psychę to maja odrazu wszyscy mieć????
            • Gość: honorowy Re: czerwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:20
              czerwony to kawal hama i starego zboczenca poniewieral wszystkich w klasie nie
              nauczyl ale steroryzowal i wymagal czy to ma by kunszt wielkiego pracownika
              naukowego czy kawal sku........
              • Gość: -.- Re: duch IP: 88.220.32.* 09.11.06, 18:21
                a co sadzicie o sznownej p.prof.M.Duch :P ?!
                moja wychowawczyni oO'
                • Gość: Kasia Re: duch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:47
                  No ma dziewczyna kompleksy. Może jakieś urazy z dzieciństwa?
                  • Gość: nina Re: duch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:26
                    Gość portalu: Kasia napisał(a):
                    > No ma dziewczyna kompleksy. Może jakieś urazy z dzieciństwa?

Tak z czystej ciekawości, w jakim sensie ma kompleksy - wyżywa się na was???

• Gość: e Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:34
      Co sądzicie o wioletce kilarskiej??
      • Gość: lalka Re: jagiellonka IP: *.plock.agora.pl 17.08.07, 13:06
        Kilarska jest całkiem spoko-widac,że kocha
        geografięęęęęęęęęę...........ja niezbyt, ale spoko mam 3.to chyba
        dobrze.wykiwałam ją na koniec i dlatego.hehe.na wszystkich trzebsa
        miieć sposób. już znam słabe strony psorów....
        • Gość: ee Re: jagiellonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 10:07
          aha:) pani kilarska będzie teraz moja wychowawczynia...wiec...moze
          powiesz mi jakie sa jej słabe strony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka