Dodaj do ulubionych

Małe pytanko do dziewczyn

24.05.06, 23:02
Cześć.Piszecie że pracowałyście w Palos.Nie wiem dokładnie u kogo,ale
pracowała tam też taka mała czarna Marta ze Świętokrzyskiego.Chodzi mi o
to,żeby zasięgnąć troszkę opinii o tej kobietce.Mam ją jeszcze w czerwcu
zabrać ze sobą(odpłatnie)do pracy przy zbiorach w Niemczech,a ponieważ to nie
pierwszy raz,a nie zawiodłem jeszcze mojego niemieckiego kolegi,więc nie chcę
i tym razem zabrać ze sobą jakiejś,przepraszam za wyrażenie KUR..,która w polu
mało co robi,za to nocą jest nazbyt aktywna!Dlatego też proszę,jeśli ją
znacie,znaliście tam w Palos,o parę słów o niej,jak się tam zachowywała,jak
dawała radę w polu i takie tam.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • fresowka Re: Małe pytanko do dziewczyn 25.05.06, 09:48
      drogi kolego po pierwsze w palos pracowalo ok 1 tys polek, po drugie jezeli
      dziewczyna wyjechala i jej szef nie wyrzucil to znaczy ze dawala sobie rade w
      polu , po trzecie nikt z nas nie napisze Ci co ona robila nocami to nie nasza
      sprawa a tym bardziej do opisywania tutaj na tym forum jezeli nie masz do
      dziewczyny zaufania to jej nie zabieraj a nie pytaj o jej opinie na forum

rany co za kretyn z Ciebie
      • kolega74 Re: Małe pytanko do dziewczyn 25.05.06, 15:32
        Dzięki za odzew.Nie nazywaj mnie kretynem,skoro mnie nie znasz!Najpierw trzeba
        kogoś poznać,żeby go oceniać.Dlatego też zapytałem o tę panią na forum ,pytam
        kobiet,kóre właśnie ją poznały,mieszkały,pracowały z nią przez 3 miesiące.W
        dzisiejszych czasach taka opinia to jak referencje.Nie spotkałaś się nigdy z
        pojęciem "wywiad środowiskowy" czy "opinia społeczna"?Nie?I mnie śmiesz nazywać
        kretynem? A czy nikt nie napisze,to zobaczymy.Pozdrawiam.Gratuluję forum.
        • fresowka Re: Małe pytanko do dziewczyn 26.05.06, 13:26
          ocenilam Cie po kretynskim zapytaniu ...... czlowieku a moze ktos zlosliwie
          wypowie sie na temat tej dziewczyny o tym nie pomyslales? referencje...?
          zadzwon do jej szefa i popros o nie ale mysle ze hiszpanski pracodawca tez
          nazwie Cie kretynem bo hiszpanow nie interesuje co dziewczyny robia nocami ich
          interesuje zebysmy dobrze zbieraly i w miare szybko jezeli dziewczyna nie byla
          odeslana po 14 dniach to znaczy ze pracowala dobrze
          nikt na tym forum nie napisze na temat tej dziewczyny bo ja to wykasuje, nie
          pozwole z forum zrobic wywiadow srodowiskowych a moze niedlugo zaczna pisac
          mezowie zeby pisac jak zachowywaly sie ich zony
          pozdrawiam
          • kasik2828 Re: Małe pytanko do dziewczyn 26.05.06, 13:59
            brawo !!!!!! fresowka rzeczywiscie niepowazny czlowiek pytac o opinie na forum
            • byly_pracownik1 Nocne igraszki 30.05.06, 14:26
              Prosze jaka babska solidarność :) Ostro sobie laseczki poszalały ;) i to z
              Hiszpanami, a jak!! tak trzymac! Zerwac sie z łańcucha i bara w europe.
              • traigoagua Re: Nocne igraszki 30.05.06, 17:26
                Z wyjazdem na zbiory truskawek do Hiszpani ... ostroznie. Mieszkam w
                Barcelonie i 2 lata temu moja siostra byla wlasnie w Palos de la Fronterra na
                zbiorach .Dostala tako oferte z zatrudniaka w polsce.Wiec kozystajonc z okazji
                pojechalem jo odwiedzic. Cala okolica byla pelna polakuw i rumunuw.Mieszkali w
                barakach ,piewnicach po dwie trzy osoby.Warunki okropne,a zarobki
                zlodziejskie.Obiecywano godno zaplate,ale... Puzniej okazalo sie ze za te
                krytyczne warunki trzeba placic: noclegi,swiatlo,woda,gaz a nawet za bilety w
                obie strony.Pieniondze im wplacano na konta bankowe,kturych nikt nie wiedzial
                jak wyjonc z automatu a pierwszy przelew majo po jakichs dwuch tygodniach. Co
                odwazniejsi uciekali szybko do polski.Bo praca bardzo ciezka.Caly dzieñ
                chylkiem ,takrze w niedziele.widzialem kobiety lamentujonce i glodujonce by
                jednak cos zaoszczedzic i do domu przywiesc.A nie wiele tego bylo.Tak wyszlo
                rze rzondzilem jednej nocy w restauracji w Palos de la frontera i rozmawialem z
                wieloma tubylcami wsrud nich szefami pul.Przyznawali sie ze wykozystujo tych
                ludzi ale jak nie ich to kogo.Gdzie znalesc tanio sile roboczo.Jednym slowem by
                cos zaoszczedzic potrzeba niesamowitego `poswiecenia i gloduwki.
                Pozytywne.Tubylcy bardzo sympatyczni,otwarci,wyrozumiali,mili i co tylko
                najlepsze.Dla mnie z wielkiego miasta to byl szok.Tacy rozmowni.Sami zaczepiajo
                i wypytujo sie owszystko.W sklepach,barach calkiem dobrze muwio po polsku! A
                szefowie pomagajo jak tylko mogo i nie so zlosliwi.Traktujo ludzi dobrze choc
                nie so szczodzy jesli chodzi o pieniondze.
                A wiec jesli nie masz nic do roboty w polsce i sklonny jestes do poswienceñ to
                zapraszam.Jednak nie spodziewaj sie ze sie wzbogacisz i wes ze sobo nico Euros
                bys miala na pierwsze dni. ( Uwaga na Grecie bo tam slyszalem,ze okradajo! )
                • fresowka Re: Nocne igraszki 31.05.06, 09:52
                  witam
                  przykro mi ze Twoja siostra trafila w takie miejsca dziwi mnie jednak ze nie
                  wplynela skarga do korporacji jestem w bardzo dobrym kontakcie z kazdym szefem
                  korporacji z opiekunami ktorzy zajmuja sie polkami 2 lata temu nie bylo takiego
                  przypadku widocznie Twoja siostra i jej kolezanki same zgodziy sie na takie
                  warunki pisze o oplatach za mieszkanie ktore jest dla nas za darmo
                  JEZELI KTOS NIE WALCZY O SWOJE PRAWA TO WLASNIE JEST TRAKTOWANY ZLE
                  kazda korporacja ma swojego opiekuna i on takie rzeczy zalatwia zawsze mozna
                  zmienic szefa dlatego na litosc dziewczyny walczcie o swoje prawa nie badzcie
                  bierne takich nieuczciwych szefow wykresla sie z korporacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka