Dodaj do ulubionych

Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na...

IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 13:00
doopa a nie VOD. Na święta chciałam wypozyczyc film, wchodze, czytam
opis i klikam zamawiam - wszystko pilotem. Myslę sobie "super, raz,
dwa i mam film" Ale nie.. Po wybraniu opcji zamawiam pojawia się
komunikat: aby zamówic film zadzwoń do naszego centrum obslugi
klienta (tia..) lub zaloguj sie na stronie internetowej - podaj
numer klienta oraz hasło -> czyli idz do drugiego pokoju,
przeszperaj dokumenty, znajdz umowe, wyszukaj tam numer i hasło,
włącz komputer, zaloguj sie a nastepnie znajdx na stronie
interesujący Cie tytuł, po czym go zamów i czekaj az teraz zostanie
on odblokowany u ciebie w TV. Gdy to się stanie (po ok 15 minutach
wiec calkiem sprawnie)jeszcze raz wchodzimy w telewizyjną
ypozyczalnie VOD i dopiero uruchamiamy film. Luzik :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pan fikus marley i ja IP: 83.238.181.* 30.12.09, 13:10
      to raczej komediodramat a na koncu wielkie ryczenie wiec przygotujcie
      chysteczki. ja obejze w sylwestra jacksona i 500 dni milosci na projektorze a
      w nowy rok popedze na awatara w 3D do imaxu. wołdy i inne wołdotryski omijam
      szerokim łukiem
    • Gość: ben-wallace Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: 77.253.226.* 30.12.09, 13:14
      Taka wypożyczalnia to doskonała alternatywa dla tego co serwuje nam telewizja. A ona w tym okresie świąteczno-noworocznym po prostu z nas kpi! Jak usłyszałem w jakimś żarcie że w tym roku to pewnie znowu będzie "Kevin.." i Szklana pułapka to aż oniemiałem jak zobaczyłem te dwa filmy po sobie w programie chyba Polsatu. TVN też sie nie popisał dając hit Kogel-Mogel który bezczelnie powtarza w Sylwestra.
      Daje głowe że stacje TV wychodzą z założenia: po co kupowac drogi, nowy hit, skoro można puścić jakiegoś starego, taniego kotleta - ludzie i tak usiądą przed telewizorem, a reklamy i tak sie sprzedadzą.
    • Gość: fgh Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na... IP: *.za.digi.pl 30.12.09, 13:22
      Gran Torino - obowiązkowo !!!
    • Gość: MaD Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na... IP: *.159.29.2.static.crowley.pl 30.12.09, 13:25
      Ale są jeszcze VoD przez internet. Ostatnio byłem na wypozyczfilm.pl, a że
      jest to jakaś wersja testowa jest 5 filmów za friko z czego zjazd, dog
      soldiers i Adam i Ewa są po prostu świetne!
    • Gość: nunez Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na... IP: *.xdsl.centertel.pl 30.12.09, 13:36
      szkoda że nie podano oferty vod z TP, tam jest z tego co wiem najwięcej
      pozycji do wypożyczenia, a ceny są konkurencyjne do nki i cyfrowego więc może
      jak podaje się takie zestawienia to warto uwzględnić wszystkich dostawców
    • Gość: zdruzgotany Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na... IP: 195.117.18.* 30.12.09, 13:39
      no tak ... sylwester 2008/2009 ... brawo!
      ale co by nie było, że czepiam się szczegółów (bo sam zwykle nie widzę błędów
      w datach ;-), to ... w VoD Cyfrowego Polsatu Slumdoga już w Święta nie było i
      w dalszym ciągu nie ma ... ale skoro Pan pisze, że w Sylwestra będzie, to
      zajrzę ..
      • Gość: M. Koryszewski Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: *.stacje.agora.pl 30.12.09, 14:14
        Heh... Ładna wpadka. Trudno się przyzwyczaić, że już za chwilę wkroczymy w nowy rok... Dzięki za wnikliwą lekturę. :)
        Pozdrawiam.
      • Gość: M. Koryszewski Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: *.stacje.agora.pl 30.12.09, 14:33
        Slumdog faktycznie już nie jest dostępny w CP. Mój błąd.
        Dziękuję za uwagę. Już poprawiłem.
        • Gość: :-) Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: 195.117.18.* 30.12.09, 15:22
          pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę :-)
    • Gość: Jedrek Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na... IP: *.chello.pl 30.12.09, 13:41
      A GDZIE UPC??
      • Gość: MaD Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: *.159.29.2.static.crowley.pl 30.12.09, 14:06
        Przecież ten artykuł ma charakter reklamowy więc o czym my mówimy :D
      • trrapez Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo 30.12.09, 14:08
        też miałem podobną myśl - tylko że gdzie Multimedia Polska? (to oni
        byli pierwsi na rynku z VoD. Ale jak się czyta ze zrozumieniem to
        widać... Platformy cyfrowe... ot co.
        Enjoy
        • Gość: GOŚĆ Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: 212.160.172.* 30.12.09, 16:03
          pierwsze na rynku chyba było TP. a skoro w artykule mowa jest o platformach
          cyfrowych, to redaktor nie wspomniał o...TP.
          pozdrawiam
          • Gość: dario Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: 77.255.71.* 30.12.09, 19:25
            Pierwsza była e-N-ka
    • Gość: Xyt Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na... IP: 212.160.172.* 30.12.09, 13:42
      Autor zapomniał o największej wypożyczalni filmów jaką oferuje platforma
      Telekomunikacji Polskiej.
      www.wideonazyczenie.pl/
    • Gość: ;) Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 13:57
      śmieszne, ale lista się przyda
    • qrcze_pieczone Tendencyjne recenzje 30.12.09, 15:17
      To fajnie, że recenzent uwielbia głębokie filmy, pełne namysłu, takie...
      ehem... dla Yntelygentnych.
      Nie zmienia to jednak niewątpliwie smutnego faktu, że tak pogardzane przez
      niego filmy (i książki) jak Bunt Lycanów i Anioły i Demony okazały się, co
      oczywiste, hitami, zarobiły mnóstwo kasy i gros ludzi o wiele chętniej je
      obejrzy niż poruszającego laureata Oscara, Pana Del Toro, w roli mordercy i
      czerwonej łachudry "Che".
      Zawsze mnie zastanawiała to wysublimowane, pseudointelektualne oderwanie od
      świata i rzeczywistości wszelakiego autoramentu "krytyków filmowych" (i nie
      tylko filmowych).
      Ale w sumie - żyjcie w swoim świecie; ja tam już od dobrych dwudziestu lat
      stosuję zasadę omijania szerokim łukiem "dzieł" zachwalanych w recenzjach i
      równocześnie oglądania wszystkich w czambuł "chłamów" pogardzanych przez
      Jaśnie Wielmożnych ZNAWCÓW.

Miłego oglądania.
    • Gość: Alon Jeszcze są internetowe VoD IP: *.159.29.2.static.crowley.pl 30.12.09, 15:43
      Osobiście nie mam żadnej telewizyjnej platformy VoD dlatego używam internetowej
      netino ale ostatnio coś z nią nie tak więc znalazłem wypozyczfilm.pl gdzie na
      razie jest za friko, a zapowiada się nieźle bo np. patronują film Papryka, Sex &
      Rock'n'roll (Mega film). Po za tym internetowe nie mają ograniczenia zasięgu ani
      żadnych umów bo wystarczy internet i komp.
      • Gość: nesia Re: Jeszcze są internetowe VoD IP: *.chello.pl 30.12.09, 18:25
        Polecam iplex.pl,mają ponad 300 filmów
        • Gość: Alon Re: Jeszcze są internetowe VoD IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 23:20
          iplex to szit. Goście z wypozyczfilm.pl mają epelpola i vivarto więc
          zapowiada się o wiele lepiej.
    • Gość: Andrzej A co z olbrzymia ofert TP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 15:54
      To sie redakcja nie popisala. A co z najwieksza na rynku oferta VoD
      takiej malutkiej i nieznanej firmy jak TP? Ponad 2000 pozycji do
      wyboru, ale Gazeta jakos nie zawuwazyla...
      • Gość: MaD Re: A co z olbrzymia ofert TP? IP: *.159.29.2.static.crowley.pl 30.12.09, 16:00
        Już uzgodniliśmy że to reklama :) TP widać się nie załapało :)
      • Gość: M. Koryszewski Re: A co z olbrzymia ofert TP? IP: *.stacje.agora.pl 30.12.09, 16:05
        Wiele firm dostarcza VoD - nie tylko TP. Natomiast to jest porównanie tylko VoD w platformach cyfrowych.
        Innym razem napiszemy o TP.
        Pozdrawiam.
        • qba_zabki Re: A co z olbrzymia ofert TP? 30.12.09, 16:19
          Gość portalu: M. Koryszewski napisał(a):

> Wiele firm dostarcza VoD - nie tylko TP. Natomiast to jest porównanie tylko VoD
          > w platformach cyfrowych.
          > Innym razem napiszemy o TP.
          > Pozdrawiam.

TP ma taką samą platformę cyfrową jak firmy wymienione w artykule.

Pozdrawiam,
          Kuba
          • Gość: M. Koryszewski Re: A co z olbrzymia ofert TP? IP: *.stacje.agora.pl 30.12.09, 18:20
            Kilka osób domagało się tutaj oferty TP, więc proszę bardzo. Nasz klient, nasz Pan. :)
            Właśnie dopisałem do artykułu kilka propozycji filmowych na Sylwestra w VoD z TP.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Andrzej Re: A co z olbrzymia ofert TP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 22:43
              To ja bardzo dziekuje za szybka reakcje, bo duzo tego jest i trudno
              wybrac.

Pozdrawiam.
    • Gość: Adaś Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2008/2009 - wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 16:35
      Podejrzewam, że szybciej wypożyczę film w wypożyczalni. A i mały spacerek się
      przyda. Wybór większy, ceny lepsze. Nie trzeba mieć dekodera, płacić abonamentu.
    • Gość: bs Top filmy VoD na Sylwestra 2009/2010 - wideo na... IP: *.chello.pl 30.12.09, 16:35
      Oceny autora - w mojej ocenie niemal całkiem odmienne.
      Co jeszcze ceny są kosmiczne i wyssane z palca te same filmy nawet
      na BlueR są w wyporzyczalni tańsze.
      Kpią z nas i tyle.
    • Gość: smoku Top filmy VoD na Sylwestra 2009/2010 - wideo na... IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 17:57
      wygląda to na kolejna reklamę komunistów z iti w gw ciekawe ile płacą wam za takie przekręty
      • Gość: M. Koryszewski Re: Top filmy VoD na Sylwestra 2009/2010 - wideo IP: *.stacje.agora.pl 30.12.09, 18:24
        Jak można dopatrywać się reklamy w autorskim zestawieniu trzech konkurencyjnych wobec siebie platform cyfrowych?

Pytanie do niezmordowanych tropicieli reklam - co w tym artykule jest sponsorowane?
    • Gość: nesia Top filmy VoD na Sylwestra 2009/2010 - wideo na... IP: *.chello.pl 30.12.09, 18:24
      Iplex.pl ma ponad 300 tytułow a jakoś o nim nie wspomnieli. Dziwne.
    • Gość: kamil Top filmy VoD na Sylwestra 2009/2010 - wideo na... IP: *.chello.pl 30.12.09, 18:24
      A filmy polecane przez autora najlepiej się ogląda na samochodowym odtwarzaczu
      DVD w 20-letnim BMW. Tylko trzeba ubrać ciepły dres...
    • Gość: kamil gdzie oglądać... IP: *.chello.pl 30.12.09, 18:27
      A filmy polecane przez autora najlepiej się ogląda na samochodowym odtwarzaczu
      DVD w 20-letnim BMW. Tylko trzeba ubrać ciepły dres...
    • Gość: milka VOD - premiery również w internecie IP: *.147.102.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.12.09, 19:05
      Sporo dobrych filmów można zobaczyć również legalnie z internetu.
      Np. na www.tvscreen.pl. Tam również Wrogowie Publiczni i
      Ostatni dom po lewej, wiele innych ciekawych, sporo dla całej rodziny
      • Gość: milka Re: VOD - premiery również w internecie IP: *.146.19.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.12.09, 20:23
        Tamten link żle wczytany. dla potwierdzenia, że strona istnieje
        www.tvscreen.pl
        • Gość: Alon Re: VOD - premiery również w internecie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 23:23
          tv screen... faktycznie świetne (ironia) niedługo będzie trzecie otwarcie portalu więc kiepsko im idzie zarządzanie i gospodarowanie portalem...wypozyczfilm.pl rządzi :P
          • Gość: obiektywny Re: VOD - premiery również w internecie IP: *.xdsl.centertel.pl 31.12.09, 09:38
            Alon proszę nie tak nachalnie, rozumiem, że tam pracujesz ale pokora Wam się
            przyda. TVscreen , cineman, iplex to portale, które są kilometry przed Wami.
    • papigo Top filmy VoD na Sylwestra 2009/2010 - wideo na... 30.12.09, 22:25
      Watch Free Satellite Tv on Pc worldwide

CTV69 lets you watch TV when you can't be at the TV, or if you want
      a better selection of channels than your cable or satellite provider
      can offer. CTV69 is offered for the one time price of just $9.97.
      www.CTV69.com
    • Gość: xxx Wojna polsko-ruska IP: *.acn.waw.pl 31.12.09, 00:41
      warto? Omijać szerokim łukiem - totalnie niestrawny, bełkotliwy chłam zrobiony
      na podstawie podobnie niestrawnych i bełkotliwych wypocin jakiejś prymitywnej
      dziewuchy. Szkoda na to czasu, nie mówiąc o pieniądzach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka