Dodaj do ulubionych

Norton Internet Security 2010

IP: *.btsnet.pl 31.01.10, 13:19
od 3 lat uzywam Nortona, z roku na rok coraz lepiej sobie radzi, mniej zasobow zuzywa i wciaz skutecznie chroni kompa. Ani razu nie zlapalem wirusa, co jest chyba najlepsza rekomendacja. Polecam wszystkim znajomym jak sie wahaja co wybrac. Niewiele trzeba zaplacic aby czuc sie bezpiecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: haperk Re: Norton Internet Security 2010 IP: *.btsnet.pl 11.02.10, 20:09
      kolorowy, troche damski, ale piekielnie skuteczny. Brawo dla Nortona, dziala swietnie.
    • Gość: olek Re: Norton Internet Security 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 23:16
      mam nortona 2 lata i nie zamienie na inny - spisuje sie super
    • Gość: gucio Re: Norton Internet Security 2010 IP: *.chello.pl 12.04.10, 23:32
      też mam nortona juz bardzo długo nie dawno ściągnąłem wersje internet security dla sprawdzenia tej wresji i sprawdza sie świetnie. Lepszych programów antywirusowych niz norton nie widziałem.
    • Gość: Baleron Re: Norton Internet Security 2010 IP: *.static.espol.com.pl 18.04.10, 17:29
      Zgadzam sie ze troche kobiecy, ale pzynajmniej nikt nie obawia sie obslugi takiego programu, a najwazniejsze rzeczy czyli - skutecznosc, szybkosc i lekkosc dzialania sa wazne dla kazdego uzytkownika sieci ;)
    • Gość: preston89 Norton Internet Security 2010 IP: *.chello.pl 21.04.10, 23:42
      Do tego programu szczerze to nic dodać nic ująć, jest idealny. Szybka
      wykrywalność wirusów co daje świetne zabezpieczenie komputera dobre okno
      widokowe nie przycina komputera. Bardzo jestem z niego zadowolony.
    • Gość: franek Norton Internet Security 2010 IP: *.chello.pl 20.05.10, 14:12
      co prawda to prawda produkty symanteca są najlepsze na żaden program ich nie
      narzekałem i z roku na rok faktycznie są lepsze i świetnie funkcjonują.
    • Gość: Pinacol Re: Norton Internet Security 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 22:59
      Testowałem ostatnio kilka tego typu programów i Norton najbardziej przypadł mi do gustu, Cena nie jest też najgorsza więc po trialu na pewno kupie.
    • Gość: kalina Re: Norton Internet Security 2010 IP: *.chello.pl 08.09.10, 07:40
      Tak dobrego programu to jeszcze na rynku nie było. Jestem spokojna o wszystkie dane,które mam w komputerze, żaden wirus nie ma szans, a tym bardziej "nieproszeni goście". To im się naprawdę udało. Polecam
    • Gość: Paweł Norton Internet Security 2010 IP: *.chello.pl 23.09.10, 11:51
      Zainstalowałem i jest super. Ma wszystko co jest potrzebne dla ochrony komputera domowego. Jest prosty w obsłudze, szybko się aktualizuje i świetnie blokuje. Nic więcej nie potrzeba o nim mówić. Poleciłem już paru osobom i mają takie same opinie.
    • Gość: Andzelika Norton Internet Security 2010 IP: *.static.espol.com.pl 23.09.10, 19:07
      Jest juz nowa wersja Nortona 2011 - jeszcze lepsza i jeszcze mniej obciazajaca komputer.. no i ma w sobie darmowy upgrade do wersji 2011 :)
      • Gość: Relive Re: Norton Internet Security 2010 IP: 81.219.195.* 05.10.10, 19:48
        Faktycznie można zrobić darmowy upgrade a w sklepach można kupić wersje "starą" w dużo niższej cenie i za pomocą narzędzia aktualizacji dosłownie jednym kliknięciem mieć najnowsze cacko Symantec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka