Dodaj do ulubionych

Multioferta CP: Cyfrowy Polsat wprowadził pakie...

07.06.10, 15:39
Pan Mariusz Koryszewski przypadkiem zapomniał dodać, że promocja obowiązuje tylko przez pewien czas trwania umowy: odpowiednio 6 i 12 miesięcy dla okresów 15 i 29 miesięcy. Ponadto tak nachalnej kryptoreklamy dzisiaj nie widziałem jeszcze na gazeta.pl ;), chociaż codziennie połowa artykułów to mniej lub bardziej umiejętnie ukryty reklamowy spam.
Obserwuj wątek
    • obywatelonly Re: Multioferta CP: Cyfrowy Polsat wprowadził pak 07.06.10, 16:03
      Mam n-kę i cyfrę a dzieciaki polsat.Cyfrowy Polsat może dawac nawet słonia i tak nie dorówna n i c+.
      System rozliczeń jak na poczcie jakośc sygnału dno o dekoderze nie wspomnę.Cyfrowy tylko z nazwy.
      Pan prezes niech kupi dekoder z n-ki to zobaczy jak powinna wyglądać telewizja cyfrowa.
    • hdtvpolska Re: Multioferta CP: Cyfrowy Polsat wprowadził pak 07.06.10, 17:06
      No i do tego od 10 czerwca na pokładzie CP kanał TVP HD z MUNIAL WC 2010 w wysokiej rozdzielczości.
      Rewelacja.
    • skeebadoo Re: Multioferta CP: Cyfrowy Polsat wprowadził pak 10.06.10, 09:14
      Nie, nie, nie, czekajcie... Pakietowanie danych?

Hahaha... Wait for it...

HAHAHAHAHAHAHA

Witamy w roku 2002? :P Co to w ogóle jest? Ja mam transfery 110 GB miesięcznie, a to i tak jest jeszcze mało!
    • ak-69 Re: Multioferta CP: Cyfrowy Polsat wprowadził pak 10.06.10, 14:10
      Ciekawe ile zapłaci ktoś kto ściągnie sobie grę wielkości np. 10GB.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka