Gość: paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:21 Przy próbie otwarcia jakiegoś linku na www włącza mi się ostrzeżenie na dolnym pasku przeglądarki i komunikat javascript... lub Bład na stronie. Chyba czegoś mi brakuje, ale czego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: javascript... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:11 No chyba musisz sobie zaistalować program Java. Od kiedy tak sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: javascript... IP: 82.139.13.* 25.06.04, 18:43 Jva Script to nie jest to samo co Java. Czy na kazdej stronie, czy na kilku(moze po porstu skrypty sa zle napisane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: javascript... IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.04, 18:55 www.java.sun.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: javascript... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:17 Dzieki, coś chyba się przypadkowo odinstalowało. Już jest w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: javascript... 26.06.04, 12:39 Gość portalu: abc napisał(a): > No chyba musisz sobie zaistalować program Java. Java od JavaScript różni się jak picie w Szczawnicy od szczania w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan myie2.com Re: javascript... IP: 83.168.96.* 26.06.04, 12:57 Albo wystrychnięcie na dudka od wydudkania na strychu. A tak na poważnie to objawy te o niczym nie świadczą. Albo o błedzie w konstrukcji JavaScript albo... nieraz bywa tak że część js-a, lub kilka js-ów (jako osobne pliki) dociera póżniej niż reszta dokumentu. Jeśli jakaś funkcja, zmienna odwołuje się do tych js-ów, które "jeszcze nie nadeszły" wtedy pojawia się informacja o błędzie. Jest tu duże pole do popisu dla programistów, jak przewidzieć takie sytuacje - by nie wywalić działania skryptu na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś