Dodaj do ulubionych

jaki wybrać internet?

06.10.13, 21:22
witam, nie jestem dobrze w temacie, jaki najlepiej wybrać internet mobilny,chodzi o to,aby poruszać się po kilku miastach i łączyć się z zagranicą, pozdrawiam .Internet ma byćdla mojej mamy,więc proszę ofajne sugestie
Obserwuj wątek
    • Gość: e-cityvision.pl Re: jaki wybrać internet? IP: *.insite.pl 07.10.13, 14:07
      Postaw na internet LTE ;) Jest szybki, bezproblemowy. Korzystam z niego prywatnie w domu i nie narzekam. ;)
      • 4u4me Re: jaki wybrać internet? 14.10.13, 13:27
        Jest też opcja darmowego internetu. Jest co prawda wolniejszy ale do normalnych zastosowań w zupełności wystarczy. Poza tym nie ponosi się kosztów korzystanie z niego i o ile się nie mylę to nie ma limitów danych.
        • 4u4me Re: jaki wybrać internet? 14.10.13, 13:28
          Zapomniałem dodać linku do tego netu - www.aero2.pl/bdi.html i wspomnieć, że wyrobienie karty trwa kilkanaście dni no i że nie wszystkie tablety to obsługuja.
      • helena_24 Re: jaki wybrać internet? 11.07.16, 15:28
        Ja też jestem zadowolona bardzo z LTE, a znalazłam fajny pakiet w netii
    • magdag7711 Re: jaki wybrać internet? 26.06.16, 14:17
      Przestrzegam przed internetem w Orange!! Ich oferta to oszustwo! UNIKAJCIE ORANGE
      Polecam z całego serca Plusa. Oferta LTE, internet mobilny za 50zł ze wszystkim - chodzi jak złoto.
    • abel-ardi Re: jaki wybrać internet? 01.07.16, 06:42
      Jednak nie ma to jak internet po kablu.
      • magii89 Re: jaki wybrać internet? 08.08.18, 12:58
        Jeśli chodzi o wybór najlepszego Internetu to bardzo fajna opcją jest porównywarka usług telekomunikacyjnych panwybierak.pl/dostawcy , bardzo fajna opcja znajdziesz tam wiele ofert z Twojego miasta i wybierzesz tę która będzie Ci najbardziej pasowała.
    • mateusz7238 Re: jaki wybrać internet? 16.08.18, 15:03
      Portal dostawcy-internetu.pl pozwoli Ci odnaleźć się wśród ogromnej liczby firm oferujących dostęp do Internetu. Zebraliśmy ofertę ponad 3 tysięcy ISP w jedno miejsce. Nie ma znaczenia czy mieszkasz w dużym mieście, czy małej wiosce. Przeglądanie i porównywanie ofert zarówno dużych firm, jak i tych lokalnych ułatwia wygodna wyszukiwarka. Każdy z dostawców został opatrzony czytelną prezentacją i opisem technologi, w jakiej dostarcza swoje usługi. Jeśli wiele terminów związanych z tematem Internetu jest dla Ciebie niejasnych, skontaktuj się z nami. Przyjrzymy się firmom w Twojej okolicy i pomożemy wybrać łącze dopasowane do Twoich potrzeb. Wyjaśnimy także różnice między ofertami i technologią. Wszystko to – tak samo, jak korzystanie z portalu – jest bezpłatne. Wkrocz w wirtualny świat dzięki nam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka