konczyna 24.08.04, 11:30 Dostałam zdjecia w programie Acrobat Reader i chce niektóre z nich usunąc zeby przeslac dalej i nie wiem jak to zrobic:(( Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszr_77 Re: Acrobat reader jak zrobic??pomozcie! 24.08.04, 12:24 konczyna napisała: > Dostałam zdjecia w programie Acrobat Reader i chce niektóre z nich usunąc > zeby przeslac dalej i nie wiem jak to zrobic:(( > Bardzo prosze o pomoc Hmm, Acrobat Readerem nic z tym plikiem pdf niz zrobisz, możesz wysać mi to na mariuszr [at] post.pl z listą zdjęć które chcesz usunąć, jeśli plik nie jest zeblokowany do edycji to zobaczę co się da zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef@n Re: Acrobat reader jak zrobic??pomozcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:27 Chyba sie nie da :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Acrobat reader jak zrobic??pomozcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:17 W Acrobacie jest opcja zdjęcie - kopiuje automatycznie do schowka - potem wklejasz do np Photoshopa, kadrujesz, wycinasz i robisz z tym co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś