Gość: Martex IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 14.11.04, 16:50 Jak ustawic opcje w Kerio Personal Firewall tak by dobrze chronily komputer? Pomocy. Albo polecice program co dobrze chroni komputer - i oczywiscie jak go dobrze ustawic:)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bezdomny Re: Kerio Personal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:44 Kerio jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nly Re: Kerio Personal IP: *.crowley.pl 14.11.04, 19:52 Jak przesiadłem się z Kerio na Nortona to stwierdzam, że Kerio to program bardzo, bardzo ubogi. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi8 Re: Kerio Personal 14.11.04, 20:02 a ja mam kerio i jest bardzo dobry.ja mu dopuszczam tylko te polaczenienia ktore znam a reszte blokuje, albo ustawiam zeby pytal Odpowiedz Link Zgłoś
stratoos Re: Kerio Personal 14.11.04, 22:30 z tego co pamiętam Kerio zarządza ruchem na poziomie aplikacji. Ale to Ty musisz zadycydować o regułach ruchu w Twoim systemie. Nie ma opcji uniwerslanych. Najlepiej ustawic kerio w tryb nauki i wtedy poustawiac wszelkie regułki. To bardzo dobry program i warto przy nim pozostać. Norton PF jest pewnie całkiem niezłym firewallem ale bardzo mocno obciąża system. To jeden wielki wodotrysk. Odpowiedz Link Zgłoś