Gość: dfsd/js IP: *.acn.waw.pl 05.04.05, 23:45 Administruję sobie pewnym serwisem, który ma tam kilka tysięcy wejść dziennie i wiecie czego doczekałem? Firefox ma ponad 10% !!!!! Dokładnie 11.6% Po prostu rewolucja. IE ma 84% ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.gregor Re: Firefox 06.04.05, 09:07 > IE ma 84% Pewno 1/4 z tego to Opera przedstawiajaca sie jako IE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda;klfjkas Re: Firefox IP: *.acn.waw.pl 06.04.05, 11:49 Nie ma to jak spiskowa teoria dziejów. Opera 7.x ma nie więcej niż 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Firefox 06.04.05, 18:35 Hmmm...Tak jestem wyznawca spiskowej teorii dziejow ;-) A tak na serio: uzytkownicy (sam tak robilem kiedy uzywalem Opery) ustawiaja przedstawianie sie jej jako IE zeby dzialaly serwisy wymagajace IE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skld/jf/asdfl Re: Firefox IP: *.acn.waw.pl 06.04.05, 11:49 Hossa nie trawała długo :) Dziś nie wyskoczył ponad 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Firefox 06.04.05, 12:53 tak a propos złego rozpoznawania przeglądarki - często zdarza mi się, że jak włążę na jakąś stronę to wita mnie ona radosnym komunikatem, że korzystam z firefoksa (firefox'a? - tak na wypadek jakby ktoś znowu zamierzał rozpocząć lekcję o poprawności języka polskiego;./). No i wszystko ładnie i pięknie, tyle, że używam IE. Ciekawa jestem czy podwyższam statystki ale w zupełnie drugą stronę niż sądzi m.gregor. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś