wozkarz 05.02.06, 15:43 zaprosze do grona. www.grono.net ktos chce sie tam zalogowac? Zostawiajcie mejle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: Zaprosze do grona!! 05.02.06, 17:57 xxx131@gazeta.pl A co to takiego jest, jakis snobizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ktos Re: Zaprosze do grona!! IP: *.pronet.lublin.pl 05.02.06, 18:33 Tja, takie zamknięte grono osób znających się, dostępne na zaproszenie. Z innych polskich jest Spinacz, z obcych Orkut albo LinkedIn. Teoretycznie można znaleźć znajome osoby, z którymi utraciło sie kontakt, zawrzeć nowe znajomości, nawet znaleźć partnera(kę). Także biznesowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slestan Re: Zaprosze do grona!! IP: *.chello.pl 05.02.06, 18:26 poproszę sle_stan@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Zaprosze do grona!! 05.02.06, 20:33 rozumiem, ze zalozyles sie z kims o ilosc znajomych?;) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Zaprosze do grona!! 05.02.06, 21:50 > rozumiem, ze zalozyles sie z kims o ilosc znajomych?;) To samo przyszło mi do głowy. Chłopak chce widocznie wyprzedzić Zakościelnego, który ma kilka kont i setki znajomych na każdym ;) A Wam ludzie nie przyjdzie do głowy, że ten człowiek będzie u Was w znajomych jako zapraszający? Cholera go wie kto to (bez obrazy ale różnie bywa a ta propozycja jest trochę dziwna)... PS. mufka ja Ci mogłam przesłać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wozkarz Re: Zaprosze do grona!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:02 nie chodzi mi o znajomych hehe po prostu sie nudze Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Zaprosze do grona!! 05.02.06, 23:31 to widac;) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś