Gość: anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:16 Zamknął mi się nagle kaletnik na Darłowskiej - czy możecie polecić jakiegoś w okolicy (sąsiedztwo Ostrobramskiej, Trasy Ł, ronda Wiatraczna)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wawek Re: Kaletnik na Grochowie IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 21.09.05, 12:04 Jest kaletnik na ul. Zamienieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psik Re: Kaletnik na Grochowie IP: *.paa.gov.pl 21.09.05, 13:52 przy placu szembeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Kaletnik na Grochowie IP: 212.76.37.* 21.09.05, 19:35 Międzyborska 80. Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kaletnik na Grochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:58 Dzięki. Ten na Zamienieckiej - rozumiem, że to ten sam co przy Szembeka - robi ubranka ze skóry i futra, a mi chodzi tylko o naprawę torebki. Kiedyś chciałam u tego pana naprawić kurtkę skórzana, ale lojalnie ostrzegł że jest drogi i polecił ojca - kilka przecnic dalej (ojciec niezły fachowiec zresztą). A ja tylko torebkę chcę naprawić. Sprawdzę te dwa inne adresy - i bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Kaletnik na Grochowie IP: *.devs.futuro.pl 22.09.05, 13:32 Kaletnik z ul. Darłowskiej zmienił swoja siedzibę jest teraz w pawilonie na małym bazarku pod Uniwersamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kaletnik na Grochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:52 To dobra wiadomość bo coś u niego robiłam i było OK. Ale w którym miejscu jest ten pawilon? Odpowiedz Link Zgłoś