Dodaj do ulubionych

GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne

18.09.06, 17:11
Miedzy 18 a 20... Troche male okienko czasowe, no i koniecznosc posiadania
klienta gg. Ale darowanemu koniowi w zeby sie nie patrzy - i z pewnoscia
troche osob zamiast np. skype'a bedzie korzystac z tego wynalazku.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:27
      No to Tlen ma problem.
    • Gość: Paweł Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.crowley.pl 18.09.06, 17:37
      Nie no, i sie ludziki do GG przyzwyczaja. Ech, swiat na psy schodzi ;p
      • Gość: Spoko Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.09.06, 17:45
        Skype dziala 24h na dobe i nie tylko na Windows.
        Przez te dwie godziny dziennie serwer i lacza beda tak zapchane, ze nic sie nie
        da powiedziec ;-)
        • wujek_wojtek4 Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne 18.09.06, 22:50
          Za darmo to mozna muzyki posluchac. Za friko. W ogóle za gratis. Za nic. Aż głupio.
    • Gość: ss Ale ściema !!! IP: 212.122.223.* 18.09.06, 17:50
      Aby skorzystać z HAPPY HOURS w Nagłosie, musisz posiadać swój numer Gadu-Gadu od
      co najmniej miesiąca oraz mieć doładowane konto w NAGŁOSIE. Maksymalny czas
      rozmowy Happy Hours wynosi 10 minut. Happy Hours nie dotyczy kont Nagłos
      doładowanych gratisowo w ramach innych promocji.
      • Gość: sss Taka promocja jak **** IP: 212.122.223.* 18.09.06, 17:51
        gg - od 4 lat nie potrafia dobrze zrobic tego oprogramowania ...
        Rozmowy nie dzialaja dobrze do dzisiaj ... Polscy programisci hahaha
        sami nic nie wymysla

• Gość: Rusis Re: Taka promocja jak **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:12
          zamiast śmiać się z polskich programistów proponuję popatrzyć na to co robią w
          rzeczywistości. Bo prawda jest taka, że polscy programiści są obecnie jednymi z
          nalepszych na świecie. Już na etapie uczelni studenci informatyki wygrywają
          międzynarodowe konkursy.
          ech.. najłatwiej tylko bezpodstawnie krytykować i uogólniać...
          • Gość: ss Re: Taka promocja jak **** IP: 212.122.223.* 18.09.06, 18:14
            sam jestem informatykiem i nie jestesmy tacy dobrze ...
            Umiemy rozwiazywac zadania analizować - ciezko nam idzie z tworzeniem
            nowych rozwiazan, programow na swiatowym poziomie. Jeżeli znasz takie wymień
            kilka ... - pojwiaja sie specjalistyczne narzedzia ktore robia jakis tam sukces
            ale to nic wielkiego.

• Gość: sss Re: Taka promocja jak **** IP: 212.122.223.* 18.09.06, 18:16
              a gg jest przykładem tego jak nie nalezy tworzyc - nie chodzi o samych
              programistow ale caly proces zarzadzania projektem i wdrazania kolejnych jego
              etapów.
              • marklips GG promoje,jak moze a klient od 18 tak samo moze. 18.09.06, 21:21
                GG promoje,jak moze a klient od 18 tak samo moze.
                Nie narzekac tylko korzystac.

Skype od Ebay ma tez slonce ale i cienie.

Kazdy program zwiazany z Win potrzebuje
                licencji z USA a nowe zabawki-programy-aplikacje
                i inne cudowienka,trzeba w USA,w urzedzie patentowym
                posprawdzac czy juz sa zajerestowane.
                Jak nie to szybko po napisaniu,
                opantowac i zyc z tego...GG to odmiana MSN.

Niech dzialaja,przeciez tam mozna swoje szczescie
                spotkac,bez biura matrymonialnego,bez przyjazdow,
                bez konta w ...banku(tego oficjalnego).Dowody????

Co informatyk to nowe pomysly.Bravo.
                Wygrywa ten co sprzeda nie tylko w Polsce.
                Uczmy sie.Mark Lips

• Gość: -s- Re: Taka promocja jak **** IP: *.cable.casema.nl 18.09.06, 20:02
              foobar2000
            • Gość: zen Re: Taka promocja jak **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:09
              Moze tym o czym piszesz powinni zajac sie specjalisci w innych dziedzinach, kto
              powiedzial ze kazdy programista musi byc kombajnem, ktory wszystko wymysli,
              zrobi, wypromuje, sprzeda itd. Ja tam wiem ze polscy programisci sa dobrzy, a
              na pewno nie maja sie czego wstydzic.
            • Gość: ms Re: Taka promocja jak **** IP: 65.57.245.* 18.09.06, 23:04
              To może wpierw wymień nowe rozwiązania, programy na światowym poziomie, np. z
              Litwy, albo Słowacji. Albo Bułgarii. Albo nawet Chorwacji. Ogólnie rzecz biorąc
              krajów postkomunistycznych europy środkowej. Nie specjalistyczne narzędzie które
              robią jakiś tam sukces, bo jak sam piszesz, to nic wielkiego.
          • forum_wyborcza Re: Taka promocja jak **** 18.09.06, 18:54
            > zamiast śmiać się z polskich programistów proponuję popatrzyć na to co robią w
            > rzeczywistości. Bo prawda jest taka, że polscy programiści są obecnie jednymi z
            > nalepszych na świecie. Już na etapie uczelni studenci informatyki wygrywają
            > międzynarodowe konkursy.

I niestety, ale na etapie uczelni nasi dzielni i wspaniali programiści kończą.
            • Gość: ms Re: Taka promocja jak **** IP: 65.57.245.* 18.09.06, 22:50
              nie tyle kończą, co są wyławiani przez (głównie) międzynarodowe i zagraniczne
              firmy, które nawet jak robią coś innowacyjnego i bardzo znanego to wydają to pod
              własną marką. A programiści siedzą cicho, bo nawet jak mieszkają w Polsce, to po
              co mają kłuć w oczy zarobkami powyżej średniej krajowej?
        • Gość: el Re: Taka promocja jak **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:38
          Gość portalu: sss napisał(a):

> gg - od 4 lat nie potrafia dobrze zrobic tego oprogramowania ...
          > Rozmowy nie dzialaja dobrze do dzisiaj ... Polscy programisci hahaha
          > sami nic nie wymysla

Może dobrze podłącz kabelki do dźwiękowki, to Ci w końcu zadziała?
      • zubaran1 Re: Ale ściema !!! 18.09.06, 17:55
        A ile zapowiedzi i reklam bylo...
      • Gość: roger45 freecall.com za darmo zawsze i caly swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:00
        wiec gg zadna rewelacja
    • Gość: paichivo Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:59
      ciekawe czy wytrzymaja to ich serwery, w 2 godzinki obsluzyc np milion polaczen??
      • Gość: sss Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: 212.122.223.* 18.09.06, 18:11
        jaki milion - przeciez to reklama ... przeczytaj regulamin
    • Gość: kloo Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:09
      to jest najlepsze w tej promocji "Przed rozmową oraz w jej trakcie usłyszysz
      krótką reklamę."
      :):)
    • Gość: kris to dopiero początek IP: *.icpnet.pl 18.09.06, 18:46
      mysle że to dopiero poczatek ciekawej oferty gg. oby tak dalej
    • Gość: user GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: 193.203.83.* 18.09.06, 18:50
      Jak zwykle okazuje sie ze pies pogrzebany w szczegolach a one niestety pokazuja
      ze w PL nie ma nic za darmo! :

- trzeba mieć doładowane konto w tym Nagłosie (nie wiem jakie jest minimum)
      - rozmowa może trwać maximum 10 minut

w takim razie ja chyba nie skorzystam i nadal bede korzystal ze skype-out - z
      ktorej to uslugi jestem bardziej niz zadowolony, zarowno jesli chodzi o cennik
      jak i jakosc polaczenia.

pozdrawiam wszystkich, a zwlaszcza redaktorow GW ktorzy mogliby ten tekst
      napisac odrobine bardziej rzetelnie.
      • Gość: el Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:45
        Gość portalu: user napisał(a):

> Jak zwykle okazuje sie ze pies pogrzebany w szczegolach a one niestety
        pokazuja
        > ze w PL nie ma nic za darmo! :

Tylko w .pl nie ma nic darmo?

> - trzeba mieć doładowane konto w tym Nagłosie (nie wiem jakie jest minimum)
        > - rozmowa może trwać maximum 10 minut
        >
        > w takim razie ja chyba nie skorzystam i nadal bede korzystal ze skype-out - z
        > ktorej to uslugi jestem bardziej niz zadowolony, zarowno jesli chodzi o cennik
        > jak i jakosc polaczenia.

Hehe - dobre sobie, cienko się rozglądałeś, skoro uważasz, ze skypeout jest
        warty polecenia ze względu na cennik i jakość. Jedyną zaletą skype jest jego
        popularność i to wszystko.
    • provocateur jajah.com - darmowe rozmowy o każdej porze 18.09.06, 18:52
      www.jajah.com - darmowe rozmowy na stacjonarne w Polsce i praktycznie całym
      zachodnim światem (między innymi USA, Kanada i wiele innych krajów). Wystarczy
      że obie strony są członkami jajah.com. Żadnych ukrytych kosztów, reklam, itp.
      1000 minut miesięcznie darmowego gadania.
      Miłych darmowych rozmów. :)
    • Gość: Karol Wszystko ladnie tylko czemu GG blokuje moj nr ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:23
      Dzis o 13 zablokowali moj numer, nie moge pisac bo wiadomosci do nikogo nie
      dochodza, support nie odpowiada, ja uzywalem najnowszego GG 7.5 (gniot totalny
      caly czas sie wieszal), nie spamowalem a tu taki numer... chyba komus spodobal
      sie moj 5 cyfrowy numer !!!!!! banda....
      • Gość: wiesza sie Re: Wszystko ladnie tylko czemu GG blokuje moj nr IP: *.devs.futuro.pl 18.09.06, 19:40
        ja od jakiegos czasu uzywam GG Lite gglite.com i nic sie nie wiesza :)
    • Gość: Krzysiek GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.atol.com.pl 18.09.06, 20:39
      To nie działa , wpłaciłem na ich konto 20 zeta i nie udało mi się jeszcze z
      nikim zamienić nawet słówka a twórcy programu nie mają zwyczaju odpisywania na
      maile ; SKYPE jest o wiele jepszy , instaluje się i działa bezproblemowo
    • Gość: %^& troche za pozno IP: 195.205.3.* 18.09.06, 21:10
      skype,ts, i inne wynalazki juz dawno sa w uzyciu, a te 2 godziny tygodniowo to
      zerowa atrakcja
    • Gość: air naglos to lipa, voipcheap rzadzi! IP: *.tmodns.net 18.09.06, 21:10
      darmowe rozmowy o dowolnej porze, nie tylko w pl, na komorki ponizej 40 groszy, dodatkowo usluga directcallback. nawet skype sie przy tym chowa
      • adamuss Re: naglos to lipa, voipcheap rzadzi! 18.09.06, 22:37
        GG naprawdę nie ma się czym chwalić, VoipCheap jest praktycznie za darmo a
        jeśli masz telefon to wystarczy dowolna przeglądarka internetowa i nawet
        najwolniejsze łącze - po prostu do Ciebie oddzwaniają :-)
        VoipCheap.com
    • Gość: Roman znalazlem Gsm w firmie po 0.31 zl IP: *.acn.waw.pl 18.09.06, 21:54
      Co wy na to znalazłem sposób na tanie GSM w firmie

Moja firma wydzwania miesięcznie ponad 5000 min na GSM, + kilka tysięcy minut na
      tel. międzynarodowe, płaciłem do tej pory dość duże rachunki po kilkanaście
      tysięcy PLN za miesiąc
      Od 2 miesięcy koszt zmniejszył się do niecałych 1400 PLN co wy na to?. za
      rozmowy do USA place 0.05 PLN a za połączenia na GSM 0,31 PLN.
      Monopoliście place w tej chwili tyko abonamenty. za nr. tel.

Polecam SoftCall.pl z czystym sumieniem.
      • Gość: es Re: znalazlem Gsm w firmie po 0.31 zl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:35
        My na to że kazdy reklamuje się jak umie. Tylko po co taka kryptoreklama, Roman? Trzeba było napisac wprost, byłoby uczciwiej i może bym zajrzał na tą Twoją stronę...
      • ququ777 <<<<<A to ciekawe>>>>>> 18.09.06, 22:57
        W softcall.pl cena minuty do niemiec jest tansza niz do polski na
        stacjonarne..W sumie do niemiec jest prawie o polowe tansze niz w Tlenofonie, a
        do Polski kosztuje prawie tyle samo...Tylko na komorki w Polsce jest zaledwie o
        polowe tansze niz w Tlenofonie...Ja jednak pozostane przy TLENOFONIE...jakosc
        juz sie poprawila...
    • rootka GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne 18.09.06, 22:53
      miedzy 18 a 20? :)))))))
      • embart Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne 19.09.06, 23:12
        damned, nie chce to nie korzysta!

Każdy używa tego co mu pasuje a nie narzeka że to czy tamto to badziew (bo sam
        tego nie wymyślił). Ja na codzień uzywam wielu programów typu IM (hmm... a co to
        za akronim? ;) w zależności od potrzeb. Każdy ma swoje wady i zalety. Ale
        ponieważ są darmowe (prawie - SkypeOut) to WYSWIG albo wypad!

Założę się że 99% tych co narzekają na GG mają w nim swoje konta i na codzień z
        nich korzystają :)

Najlepiej aby wszystko było za darmo i miało funkcjonalność Mercedesa, tak?

---------------------------------
        +++++++ koń na H4 +++++++
        ---------------------------------
    • Gość: Andrzej GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.chello.pl 07.10.06, 18:56
      żeby to nie było jak za czasów obecnych skype, bo to katastrofa, rozłącza
      rozmowy, nawet i płatne, oby i tu nie było tego

Dawniej skype, był wiele lepszy niż obecnie, przynajmniej nie było takich
      rozłączań jakie teraz są

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka