zubaran1 18.09.06, 17:11 Miedzy 18 a 20... Troche male okienko czasowe, no i koniecznosc posiadania klienta gg. Ale darowanemu koniowi w zeby sie nie patrzy - i z pewnoscia troche osob zamiast np. skype'a bedzie korzystac z tego wynalazku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:27 No to Tlen ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.crowley.pl 18.09.06, 17:37 Nie no, i sie ludziki do GG przyzwyczaja. Ech, swiat na psy schodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.09.06, 17:45 Skype dziala 24h na dobe i nie tylko na Windows. Przez te dwie godziny dziennie serwer i lacza beda tak zapchane, ze nic sie nie da powiedziec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_wojtek4 Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne 18.09.06, 22:50 Za darmo to mozna muzyki posluchac. Za friko. W ogóle za gratis. Za nic. Aż głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Ale ściema !!! IP: 212.122.223.* 18.09.06, 17:50 Aby skorzystać z HAPPY HOURS w Nagłosie, musisz posiadać swój numer Gadu-Gadu od co najmniej miesiąca oraz mieć doładowane konto w NAGŁOSIE. Maksymalny czas rozmowy Happy Hours wynosi 10 minut. Happy Hours nie dotyczy kont Nagłos doładowanych gratisowo w ramach innych promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Taka promocja jak **** IP: 212.122.223.* 18.09.06, 17:51 gg - od 4 lat nie potrafia dobrze zrobic tego oprogramowania ... Rozmowy nie dzialaja dobrze do dzisiaj ... Polscy programisci hahaha sami nic nie wymysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusis Re: Taka promocja jak **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:12 zamiast śmiać się z polskich programistów proponuję popatrzyć na to co robią w rzeczywistości. Bo prawda jest taka, że polscy programiści są obecnie jednymi z nalepszych na świecie. Już na etapie uczelni studenci informatyki wygrywają międzynarodowe konkursy. ech.. najłatwiej tylko bezpodstawnie krytykować i uogólniać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Taka promocja jak **** IP: 212.122.223.* 18.09.06, 18:14 sam jestem informatykiem i nie jestesmy tacy dobrze ... Umiemy rozwiazywac zadania analizować - ciezko nam idzie z tworzeniem nowych rozwiazan, programow na swiatowym poziomie. Jeżeli znasz takie wymień kilka ... - pojwiaja sie specjalistyczne narzedzia ktore robia jakis tam sukces ale to nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Taka promocja jak **** IP: 212.122.223.* 18.09.06, 18:16 a gg jest przykładem tego jak nie nalezy tworzyc - nie chodzi o samych programistow ale caly proces zarzadzania projektem i wdrazania kolejnych jego etapów. Odpowiedz Link Zgłoś
marklips GG promoje,jak moze a klient od 18 tak samo moze. 18.09.06, 21:21 GG promoje,jak moze a klient od 18 tak samo moze. Nie narzekac tylko korzystac. Skype od Ebay ma tez slonce ale i cienie. Kazdy program zwiazany z Win potrzebuje licencji z USA a nowe zabawki-programy-aplikacje i inne cudowienka,trzeba w USA,w urzedzie patentowym posprawdzac czy juz sa zajerestowane. Jak nie to szybko po napisaniu, opantowac i zyc z tego...GG to odmiana MSN. Niech dzialaja,przeciez tam mozna swoje szczescie spotkac,bez biura matrymonialnego,bez przyjazdow, bez konta w ...banku(tego oficjalnego).Dowody???? Co informatyk to nowe pomysly.Bravo. Wygrywa ten co sprzeda nie tylko w Polsce. Uczmy sie.Mark Lips Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -s- Re: Taka promocja jak **** IP: *.cable.casema.nl 18.09.06, 20:02 foobar2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Taka promocja jak **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:09 Moze tym o czym piszesz powinni zajac sie specjalisci w innych dziedzinach, kto powiedzial ze kazdy programista musi byc kombajnem, ktory wszystko wymysli, zrobi, wypromuje, sprzeda itd. Ja tam wiem ze polscy programisci sa dobrzy, a na pewno nie maja sie czego wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Taka promocja jak **** IP: 65.57.245.* 18.09.06, 23:04 To może wpierw wymień nowe rozwiązania, programy na światowym poziomie, np. z Litwy, albo Słowacji. Albo Bułgarii. Albo nawet Chorwacji. Ogólnie rzecz biorąc krajów postkomunistycznych europy środkowej. Nie specjalistyczne narzędzie które robią jakiś tam sukces, bo jak sam piszesz, to nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
forum_wyborcza Re: Taka promocja jak **** 18.09.06, 18:54 > zamiast śmiać się z polskich programistów proponuję popatrzyć na to co robią w > rzeczywistości. Bo prawda jest taka, że polscy programiści są obecnie jednymi z > nalepszych na świecie. Już na etapie uczelni studenci informatyki wygrywają > międzynarodowe konkursy. I niestety, ale na etapie uczelni nasi dzielni i wspaniali programiści kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Taka promocja jak **** IP: 65.57.245.* 18.09.06, 22:50 nie tyle kończą, co są wyławiani przez (głównie) międzynarodowe i zagraniczne firmy, które nawet jak robią coś innowacyjnego i bardzo znanego to wydają to pod własną marką. A programiści siedzą cicho, bo nawet jak mieszkają w Polsce, to po co mają kłuć w oczy zarobkami powyżej średniej krajowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Taka promocja jak **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:38 Gość portalu: sss napisał(a): > gg - od 4 lat nie potrafia dobrze zrobic tego oprogramowania ... > Rozmowy nie dzialaja dobrze do dzisiaj ... Polscy programisci hahaha > sami nic nie wymysla Może dobrze podłącz kabelki do dźwiękowki, to Ci w końcu zadziała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger45 freecall.com za darmo zawsze i caly swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:00 wiec gg zadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paichivo Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:59 ciekawe czy wytrzymaja to ich serwery, w 2 godzinki obsluzyc np milion polaczen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: 212.122.223.* 18.09.06, 18:11 jaki milion - przeciez to reklama ... przeczytaj regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:09 to jest najlepsze w tej promocji "Przed rozmową oraz w jej trakcie usłyszysz krótką reklamę." :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris to dopiero początek IP: *.icpnet.pl 18.09.06, 18:46 mysle że to dopiero poczatek ciekawej oferty gg. oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: 193.203.83.* 18.09.06, 18:50 Jak zwykle okazuje sie ze pies pogrzebany w szczegolach a one niestety pokazuja ze w PL nie ma nic za darmo! : - trzeba mieć doładowane konto w tym Nagłosie (nie wiem jakie jest minimum) - rozmowa może trwać maximum 10 minut w takim razie ja chyba nie skorzystam i nadal bede korzystal ze skype-out - z ktorej to uslugi jestem bardziej niz zadowolony, zarowno jesli chodzi o cennik jak i jakosc polaczenia. pozdrawiam wszystkich, a zwlaszcza redaktorow GW ktorzy mogliby ten tekst napisac odrobine bardziej rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:45 Gość portalu: user napisał(a): > Jak zwykle okazuje sie ze pies pogrzebany w szczegolach a one niestety pokazuja > ze w PL nie ma nic za darmo! : Tylko w .pl nie ma nic darmo? > - trzeba mieć doładowane konto w tym Nagłosie (nie wiem jakie jest minimum) > - rozmowa może trwać maximum 10 minut > > w takim razie ja chyba nie skorzystam i nadal bede korzystal ze skype-out - z > ktorej to uslugi jestem bardziej niz zadowolony, zarowno jesli chodzi o cennik > jak i jakosc polaczenia. Hehe - dobre sobie, cienko się rozglądałeś, skoro uważasz, ze skypeout jest warty polecenia ze względu na cennik i jakość. Jedyną zaletą skype jest jego popularność i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur jajah.com - darmowe rozmowy o każdej porze 18.09.06, 18:52 www.jajah.com - darmowe rozmowy na stacjonarne w Polsce i praktycznie całym zachodnim światem (między innymi USA, Kanada i wiele innych krajów). Wystarczy że obie strony są członkami jajah.com. Żadnych ukrytych kosztów, reklam, itp. 1000 minut miesięcznie darmowego gadania. Miłych darmowych rozmów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Wszystko ladnie tylko czemu GG blokuje moj nr ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:23 Dzis o 13 zablokowali moj numer, nie moge pisac bo wiadomosci do nikogo nie dochodza, support nie odpowiada, ja uzywalem najnowszego GG 7.5 (gniot totalny caly czas sie wieszal), nie spamowalem a tu taki numer... chyba komus spodobal sie moj 5 cyfrowy numer !!!!!! banda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesza sie Re: Wszystko ladnie tylko czemu GG blokuje moj nr IP: *.devs.futuro.pl 18.09.06, 19:40 ja od jakiegos czasu uzywam GG Lite gglite.com i nic sie nie wiesza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.atol.com.pl 18.09.06, 20:39 To nie działa , wpłaciłem na ich konto 20 zeta i nie udało mi się jeszcze z nikim zamienić nawet słówka a twórcy programu nie mają zwyczaju odpisywania na maile ; SKYPE jest o wiele jepszy , instaluje się i działa bezproblemowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %^& troche za pozno IP: 195.205.3.* 18.09.06, 21:10 skype,ts, i inne wynalazki juz dawno sa w uzyciu, a te 2 godziny tygodniowo to zerowa atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air naglos to lipa, voipcheap rzadzi! IP: *.tmodns.net 18.09.06, 21:10 darmowe rozmowy o dowolnej porze, nie tylko w pl, na komorki ponizej 40 groszy, dodatkowo usluga directcallback. nawet skype sie przy tym chowa Odpowiedz Link Zgłoś
adamuss Re: naglos to lipa, voipcheap rzadzi! 18.09.06, 22:37 GG naprawdę nie ma się czym chwalić, VoipCheap jest praktycznie za darmo a jeśli masz telefon to wystarczy dowolna przeglądarka internetowa i nawet najwolniejsze łącze - po prostu do Ciebie oddzwaniają :-) VoipCheap.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman znalazlem Gsm w firmie po 0.31 zl IP: *.acn.waw.pl 18.09.06, 21:54 Co wy na to znalazłem sposób na tanie GSM w firmie Moja firma wydzwania miesięcznie ponad 5000 min na GSM, + kilka tysięcy minut na tel. międzynarodowe, płaciłem do tej pory dość duże rachunki po kilkanaście tysięcy PLN za miesiąc Od 2 miesięcy koszt zmniejszył się do niecałych 1400 PLN co wy na to?. za rozmowy do USA place 0.05 PLN a za połączenia na GSM 0,31 PLN. Monopoliście place w tej chwili tyko abonamenty. za nr. tel. Polecam SoftCall.pl z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: znalazlem Gsm w firmie po 0.31 zl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:35 My na to że kazdy reklamuje się jak umie. Tylko po co taka kryptoreklama, Roman? Trzeba było napisac wprost, byłoby uczciwiej i może bym zajrzał na tą Twoją stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 <<<<<A to ciekawe>>>>>> 18.09.06, 22:57 W softcall.pl cena minuty do niemiec jest tansza niz do polski na stacjonarne..W sumie do niemiec jest prawie o polowe tansze niz w Tlenofonie, a do Polski kosztuje prawie tyle samo...Tylko na komorki w Polsce jest zaledwie o polowe tansze niz w Tlenofonie...Ja jednak pozostane przy TLENOFONIE...jakosc juz sie poprawila... Odpowiedz Link Zgłoś
rootka GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne 18.09.06, 22:53 miedzy 18 a 20? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
embart Re: GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne 19.09.06, 23:12 damned, nie chce to nie korzysta! Każdy używa tego co mu pasuje a nie narzeka że to czy tamto to badziew (bo sam tego nie wymyślił). Ja na codzień uzywam wielu programów typu IM (hmm... a co to za akronim? ;) w zależności od potrzeb. Każdy ma swoje wady i zalety. Ale ponieważ są darmowe (prawie - SkypeOut) to WYSWIG albo wypad! Założę się że 99% tych co narzekają na GG mają w nim swoje konta i na codzień z nich korzystają :) Najlepiej aby wszystko było za darmo i miało funkcjonalność Mercedesa, tak? --------------------------------- +++++++ koń na H4 +++++++ --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej GG oferuje darmowe połączenia telefoniczne IP: *.chello.pl 07.10.06, 18:56 żeby to nie było jak za czasów obecnych skype, bo to katastrofa, rozłącza rozmowy, nawet i płatne, oby i tu nie było tego Dawniej skype, był wiele lepszy niż obecnie, przynajmniej nie było takich rozłączań jakie teraz są Odpowiedz Link Zgłoś