Dodaj do ulubionych

Internet 512

06.12.06, 16:41
Mam 128 trochę wolne ale na domowe potrzeby starczy gorzej ze sciąganiem np.
filmów ale mam pytanie do tych co mają 512 bo znajoma chce podłączyć neostradę
512 i ktoś ją podpuścił że są jakieś problemy, zawiesza się, nie otwiera itd.
Wypowiedzcie się proszę na ten temat>
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: Internet 512 06.12.06, 16:53
      Też słyszałem o tych problemach. Tylko słyszałem :)
    • Gość: klaymen Re: Internet 512 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:11
      Jeśli jest wybór to odradzałbym neo. Niby sam korzystam, ale gdybym miał innego
      dostawcę w pobliżu ...
      Problemów jakichś nagminnych nie mam, ale co się naużerałem przy zakładaniu.
      Poza tym neo ma limity, a jeśli koleżanka chce ściągać filmy intensywnie, to
      łatwo może je poprzekraczać.
      Ja bym się porozglądał, może jakaś kablówka, a może Dialog, jeśli oczywiście
      jest w pobliżu. Ci przynajmniej nie mają limitów i a za to są aktualnie promocje
      na całkiem niezłe łącza - od 512 w górę.
    • Gość: Qba Re: Internet 512 IP: 82.160.33.* 06.12.06, 19:31
      Nie opłaca się. Ja mam 3 MBps za 89 zł w kablówce. Oczywiście umowa na czas nieokreślony.
      • elunia66 Re: Internet 512 06.12.06, 21:32
        dzięki za podpowiedzi ale jeżeli zostaje o wyboru tylko neo albo połączenie
        przez komórkę to chyba nie jest to duży wybór
        • marex59 Re: Internet 512 07.12.06, 08:30
          Nie wiem skąd ludzie mają takie problemy z neo , ja ją mam ponad trzy lata i
          nie ma z nią żadnych problemów ,powiem więcej jestem mocno zadowolony . Jak
          miałem kablówkę to tam dopiero były problemy a neo śmiga mi jak należy
          • Gość: p3t3r Re: Internet 512 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:27
            cześć!
            Ja mam neo 512 i mam wielkie problemy.od godziny 17 do 22 net muli i nie da sie
            grac.Jestem graczem i lubie to ale właśnie zmieniam operatora bo na nic moje
            spory z telekomunikacja.wyobrażcie sobie za ja przy opcji 512 mam pingi 200
            230:(porazka.owszem rano i wnocy chodzi jak burza ale w naszym miescie w
            szczycie internet jest przeciazony a tp tlumaczy to zla jakoscia 9sieci po
            prostu stara dlatego w duzych miastach maja dobry sprzet i neo smiga mi niestety
            nie. papapa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka