bayan 01.05.03, 14:59 Ktora z kamerek w granicach do 200 zl jest najlepsza? ktora sprawdziliscie, uzywacie i polecacie - bo ja potrzebuje kupic jakas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwazar Re: Kamerka internetowa IP: 81.210.9.* 01.05.03, 16:12 bayan napisała: > Ktora z kamerek w granicach do 200 zl jest najlepsza? ktora sprawdziliscie, > uzywacie i polecacie - bo ja potrzebuje kupic jakas. Ja używam kamerki USB MT408 Hathor, tzw. trzy w jednym tzn.,że oprócz kamerki internetowej, można jej używać jako niezłego, moim zdaniem,aparatu fotograficznego i kamkordera do zapisu 12sek. filmów avi (10kl/sek),czyli zdjęć ruchomych.Bardzo ładne sekwencje. Wypróbowałem kamerkę i wypadła u mnie całkiem nieżle. Zdjęcia można robić w formacie 640x480ppi 120 sztuk,lub 320x240ppi 380sztuk i wychodzą całkiem zadawalająco.Oprócz tego kamerka robi zdjęcia seryjne, ma samowyzwalacz (10sek). Dużą zaletą kamerki jest autoregulacja ostrości,dobre i dobrze regulowane kolory,poręczność (małe wymiary), podłączanie przez USB. Wadą, moim zdaniem, szybkie wyczerpywanie baterii AAA używanych do zasilania po odłączeniu od kompa i używaniu jej jako fotoap. Ja używam teraz akumularorków AAA alkalicznych 1,5V, które po wyczerpaniu,doładowuję .W sumie wychodzi ekonomiczniej. Widziałem taką w cenie poniżej 200zł w sklepie Axel we Wrzeszczu. Swoją kupiłem w sklepie internetowym jeszcze w ub. roku w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś