Dodaj do ulubionych

I-plus, Blue connect czy TP"sa?

19.04.07, 08:43
Cześć,
Mam niestety dylemat natury technicznej. Okazało się iż mimo że mieszkamy
prawie w centrum W-wy jedyną opcją na internet są;I-plus, Blue connect lub
TP"sa. Do TPsy mam uraz , raczej bym go nie zakładała. Może ktoś z Was ma I-
plusa lub Blue connecta i może powiedzieć jak się sprawują te urządzenia? Z
góry dziękuje za pomoc..:-)
Obserwuj wątek
    • grelka_butelka Re: I-plus, Blue connect czy TP"sa? 19.04.07, 09:58
      jeżeli nie potrzebujesz internetu do laptopa, z którym jezdzisz gdzieś, a necik
      jest Ci niezbędny wtedy, to załóż tepse. iplus i blueconnect są wymyślone aby
      odbierać maile i czasem lookać na jakieś strony, właśnie dla ludzi, którzy nie
      bardzo przebywają w biurze lub w domu a maile odbierać muszą.

ps. było tyle wątków na tym forum, że łatwiej i korzystniej dla Ciebie byłoby
      poszperanie tu.
      • Gość: roland Re: I-plus, Blue connect czy TP"sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:34
        jesli wawa to polecam ci iplusa, w stolica objeta jest juz technologia hsdpa,
        gdzie masz predkosc do 70Kb/s, to w zasadzie taka jak w neo przy 512. limity sa
        wporzadku, przy 1GB na luzaku obslugujesz maile, gg, stronki, w momencie gdy
        przekraczasz limity mozesz sobie za jakies grosze je dokupic, wiec luz. fajna
        oferta.
    • homo_biuro Re: I-plus, Blue connect czy TP"sa? 19.04.07, 14:45
      hej, więc ja proponuje coś takiego.
      też pracuje w centrum Warszawy mimo że jestem z Łodzi i także potrzebuje często
      netu do trzymania kontaktu z rodziną i klientem oczywiscie. mam bezprzewodowy
      internet w iPlus i kartę hsdpa co daje w Wawie koło 70Kb/s połączenie! to tak
      jak neostrada 512, tylko że bezprzewodowo:) co do połączeń to możesz poszukać
      też coś na VoIP (np gg czy tlenofon) i rozmawiać taniej przez internet właśnie.
      wtedy proponuje net za 110 zł z limitem 4GB bo pewnie rozmowy troche transferu
      będą jadły

ps. transfer można dokupic.
      pozdrawiam
    • biingo Re: I-plus, Blue connect czy TP"sa? 26.04.07, 12:33
      polecam iPlus którego sam używam. nigdy mnie nie zawiódł, zawsze łączy się gdzie
      chcę:) jak mieszkasz w Wawie to jeszcze lepiej bo tam już działa technologia
      hsdpa i można śmigać z prędkością koło 70kb/s - jak neostrada <szok!>
      • Gość: gość Re: I-plus, Blue connect czy TP"sa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:16
        Nigdy nie było neostrady 70kb/s, najwolniejsza jest 128kb/s
    • Gość: Mike Re: I-plus, Blue connect czy TP"sa? IP: 195.205.221.* 26.04.07, 16:25
      Czesc,mam podobna sytuacje jak Ty. Jestem na dzien dzisiejszy skazany na net bezprzewodowo. Testowalem juz Sferie i umnie sie nie sprawdzila. Od dzis bede testowal Blue Connect'a przez 30 dni (taka maja promocje mozna zrezygnowac w ciagu 30 dni,koszt ok 200zl w plecy). Dam znac co i jak i czy warto. Pozdrawiam
    • Gość: 4nus I-plus, Blue connect czy TP"sa? Tylko NETIA ! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 18:50
      Jeśli chodzi o ADSL, to polecam NETIĘ !Tańsza od TP (internet jest tańszy +
      można mieć plan socjalny).
    • Gość: gosc Re: I-plus, Blue connect czy TP"sa? IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.07, 20:47
      Polecam do laptopa Tpse Business Everywhere, nie ma teraz lepszej ofery, Iplus i
      Blu connect siadaja. Nie jestem zwolennikiem Tpsa, sam zrezygnowalem z ich usluch.
      ale Business Everywhare to majsztersztyk i ciagle sie rozwija.
      Jesli chcesz wiecej szczegolow to na priv fazero@fazero.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka