Dodaj do ulubionych

Pilnie potrzebny Router - PROSZE POMÓŻCIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 00:12
PROSZE POMÓŻCIE

Dla trójki niesprawnych dzieciaków.Chętnie odkupimy oby w miarę tanio.

KONTAKT: Net50@wp.pl
GG 4031855
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzichu Re: Pilnie potrzebny Router - PROSZE POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:43
      jezeli to jest neostrada i dostełes urzadzonko lucenta to mozesz to w prosty
      sposub przerobic na router informacja na www.neostrada.info.
      Ja polecam tesz jakiegos starego kompa np P75 i trohe ramu bez dysku twardego
      klawiatury i monitora tylko stacja dyskietek i system freesco
      • Gość: mgregor Re: Pilnie potrzebny Router - PROSZE POMÓŻCIE IP: *.elartnet.pl 31.05.03, 11:54
        Witam!

Wlasnie to samo chcialem poradzic. P75/8MB RAM/FDD. Byle jaka karta graficzna,
        dwie karty sieciowe. Do tego najprostszy hub. Wszystko powinno zamknac sie w
        cenie 200-250 zl. FreeSCO sciagasz za darmo z internetu ze strony
        www.freesco.pl . Na stronce jest dokladny opis co i jak skonfigurowac zeby
        dzialalo z NEO i NEO+. Oprocz tego ze bedziesz mial na tym komputerze router
        to dostaniesz jeszcze firewalla, serwer WWW i DHCP. Jak dolozysz jakikolwiek
        dysk twardy mozna zrobic nawet serwer FTP, NEWS, statystyki i pare innych
        fajnych rzeczy. Jak bys mial jakies pytania to wal na priva:
        michal.gregorczyk@gazeta.pl

Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia
        mgregor
        • Gość: Necior Re: Pilnie-Dzięki serdeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.03, 23:53
          Dziękuję Wam bardzo za rady i okazanę pomoc> Kupiłem to ustrojstwo za 220 zł
          nowe na gwarancji i jeszcze facet z firmy komputerowej podjechał i za zupełne
          friko zainstalował kable i gniazda. Wierzcie mi warto wierzyć w ludzi
          ponieważ ten świat nie cały jest taki podły jak wygląda. Ważne że troje dzieci
          inwalidów jest szczęśliwych.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka