Gość: Necior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 00:12 PROSZE POMÓŻCIE Dla trójki niesprawnych dzieciaków.Chętnie odkupimy oby w miarę tanio. KONTAKT: Net50@wp.pl GG 4031855 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzichu Re: Pilnie potrzebny Router - PROSZE POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:43 jezeli to jest neostrada i dostełes urzadzonko lucenta to mozesz to w prosty sposub przerobic na router informacja na www.neostrada.info. Ja polecam tesz jakiegos starego kompa np P75 i trohe ramu bez dysku twardego klawiatury i monitora tylko stacja dyskietek i system freesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: Pilnie potrzebny Router - PROSZE POMÓŻCIE IP: *.elartnet.pl 31.05.03, 11:54 Witam! Wlasnie to samo chcialem poradzic. P75/8MB RAM/FDD. Byle jaka karta graficzna, dwie karty sieciowe. Do tego najprostszy hub. Wszystko powinno zamknac sie w cenie 200-250 zl. FreeSCO sciagasz za darmo z internetu ze strony www.freesco.pl . Na stronce jest dokladny opis co i jak skonfigurowac zeby dzialalo z NEO i NEO+. Oprocz tego ze bedziesz mial na tym komputerze router to dostaniesz jeszcze firewalla, serwer WWW i DHCP. Jak dolozysz jakikolwiek dysk twardy mozna zrobic nawet serwer FTP, NEWS, statystyki i pare innych fajnych rzeczy. Jak bys mial jakies pytania to wal na priva: michal.gregorczyk@gazeta.pl Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia mgregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necior Re: Pilnie-Dzięki serdeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.03, 23:53 Dziękuję Wam bardzo za rady i okazanę pomoc> Kupiłem to ustrojstwo za 220 zł nowe na gwarancji i jeszcze facet z firmy komputerowej podjechał i za zupełne friko zainstalował kable i gniazda. Wierzcie mi warto wierzyć w ludzi ponieważ ten świat nie cały jest taki podły jak wygląda. Ważne że troje dzieci inwalidów jest szczęśliwych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś