Dodaj do ulubionych

IE zablokowana strona głowna ?! help

08.06.07, 14:44
witam.
Mam taki problem, że nie moge zmienić strony głownej w Internet Explorerze. Opcja ta jest na szaro i nigdzie nie mogę kliknąć. Dodam, że mam konto administracyjne na tym komuterze i nie wiem jak to sie stało, że nie mogę zmienić strony startowej.
pors
Obserwuj wątek
    • mati2580 Re: IE zablokowana strona głowna ?! help 08.06.07, 14:50
      witam

a uzywales moze jakiegos progsa ktory zabezpiecza kompa przed wscibskimi
      programami i innymi zyjatkami siadajacymi przy kompie?

pozdrawiam
      mati
      • m.gregor Re: IE zablokowana strona głowna ?! help 08.06.07, 22:09
        Raczej to juz ma jakiegos syfa...

mgregor.republika.pl
      • etom SpyBot ??? 09.06.07, 02:12
        Np. Spybot ma taka mozliwosc
    • Gość: EMLOGIC Re: IE zablokowana strona głowna ?! help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 18:55
      zainstaluj sobie jakąś normalną przeglądarkę, a nie katujesz się tym śmieciem. nie będziesz miał takich problemów.
      polecam operę, od biery może być firefox...
      operapl.net/
      • Gość: pors Re: IE zablokowana strona głowna ?! help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:44
        A więc... mam różne przeglądarki opere i firefoxa, ale IE też mi potrzebne. Więc jak usunąć tego spybota czy cokolwiek innego ? Avast nic nie wykrywa
        • etom Re: IE zablokowana strona głowna ?! help 11.06.07, 16:12
          Gość portalu: pors napisał(a):

> Więc jak usunąć tego spybota czy cokolwiek innego ?

"Spybot - Search & Destroy" to jeden z programow w ktorym mozna zablokowac
          podmiane strony startowej ,sugerowalem ze mozesz miec taki program i dlatego nie
          mozesz jej zmienic.
        • mati2580 Re: IE zablokowana strona głowna ?! help 12.06.07, 12:55
          najkrotsza wersja zainstaluj spybota i tam po wlaczaj mozliwosc zmiany strony
          startowej - pozniej odinstaluj spybota a na przyszlosc uwazaj bo jak za bardzo
          zamotasz to sie do wlasnego kompa nie dostaniesz albo sobie prawa poblokujesz

pozdrawiam
          mati
    • 9b9 Re: IE zablokowana strona głowna ?! help 16.06.07, 18:11
      Komputer służbowy? Nie da rady. U mnie w fabryce na stałe jest ustawiona przez admina strona firmowa i tak ma być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka