bestyjaa 18.12.07, 21:54 próbuję się zarejestrowac. pod koniec trzeba wpisac kod z obrazka- wpisuję, klikam dalej, a po kilku minutach wraca mi i komunikuje ze musisz wpisac kod z obrazka. przeciez wpisuje. poprawnie na 100%. co jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o Re: problem z yahoo IP: *.aster.pl 20.12.07, 02:07 Nie wiem, czy warto zakladac sobie konto na Y. Nie mozna po zalozeniu nic zmienic, serwer jest w stanach, przychodzi duzo spamu, poczta jest regularnie i oficjalnie przegladana. w kazdej chwili moga ci zabloowac skrzynke bez podawania powodow. a moze juz masz jakas blokade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestyjaa Re: problem z yahoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 19:57 niedokładnie zapytałam;) mi chodziło o messengera:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: problem z yahoo 22.12.07, 01:03 ...i trzeba mieć konto na Y żeby się zarejestrować na flickrze, mybloglogu i pewnie wielu innych serwisach :) > w kazdej chwili moga ci zabloowac skrzynke bez podawania powodow. a to chyba każda darmowa tak ma Odpowiedz Link Zgłoś