tamaryszek44
06.02.08, 13:11
Prosze o odpowiedz na nurtujące mnie pytanie.
Chodzi o to że:-
pewnego razu przeglądałam historię przeglądania stron i znalazłam tam coś takiego np. beatka353.znajomi.interia.pl/
Cóż używamy neta ja i mąż na tym samym profilu, oboje buszujemy w interi.Ja tych stron nie przeglądałam,a jest ich kilka.Mąż też się wypiera.Czy to możliwe aby te strony były w przeglądarce historii mimo że nikt na nich nie był.Dziwnym zbiegiem okoliczności w "randki, znajomi" są też mężczyzni,tymczasem nie ma tam zadnego faceta tylko kilka Pań.Sa mnie więcej w jednym wieku od 30 do40 lat.
Wszystkie też są z naszego województwa a nawet z naszego miasta.
Czs pobytu na takiej stronie wachał się od minuty do kilkunastu sekund.
Mam wątpliwości,czy gdyby mąż przeglądał wizytówki prywatne tych tych Pań to nie wybrałby sobie młodszych takich dwódzestek.Mąz jest w średnim wieku.
Czy gdyby te strony znalazły się w przeglądarce, nie wiedzieć skąd i jest to możliwe, to czy nie byłoby tam paru Panów.
Jeżeli to mozliwe,to jak znajdą się tam jakieś nieodpowiednie strony z czasu mojego buszowania jak to wyjaśnić.
Mąż jest kochany i nigdy nie dał mi powodu do niepokoju w tych sprawach.Nigdy, a jesteśmy ze sobą 23 lata.Wierzę mu ale przyznaje, ze wolałabym znać nawet najgorszą prawdę-wybaczyć i zapomnieć- niż żyć w niepokoju i niepewności.
W tym czasie kiedy te strony były przeglądane, to właśnie mąż siedział przy necie.Jednak tak jak wspomniałam wypiera się kategorycznie że je oglądał.
Proszę o wyjaśnienia osobę która się zna na tych sprawach,bo ja jeszcze mam bardzo duzo zaległości.Neta mamy od niedawna.
Proszę o darowanie sobie złosliwych komentarzy.