Dodaj do ulubionych

Google udostępni swoją przeglądarkę

IP: *.crowley.pl 02.09.08, 10:46
"Zmedium tekstowo-obrazkowego " - Agora tnie koszta i nie zatrudnia korektorów
? Teksty z gazeta.pl zaczynają przypominać bełkot spod kiosku z piwem -
zarówno pod kątem merytorycznym jak i ortograficznym...
Obserwuj wątek
    • Gość: blaz Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.acn.waw.pl 02.09.08, 10:51
      szkoda tylko ze podany adres nie rabotaju
      • Gość: zeebek Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.crowley.pl 02.09.08, 10:59
        ... adres nie działa - bo nawet red. nie chciało się kliknąc na link przez
        siebie utworzony - żenada !
        • z-ka Re: Google udostępni swoją przeglądarkę 02.09.08, 11:30
          a moze jakby sie wczytac dokladniej to by bylo wiadomo dlaczego adres jeszcze
          nieaktywny...

"Jeszcze dziś pod adresem www.google.com/chrome/ powinna się ukazać wersja beta
          dla systemu Windows"

Jak byk stoi" powinna sie ukazac".
          • Gość: spr1 Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.238.84.18.ip.airbites.pl 02.09.08, 22:19
            juz diełajet ;)
      • hamsterek Re: Google udostępni swoją przeglądarkę 02.09.08, 15:46
        Gość portalu: blaz napisał(a):

> szkoda tylko ze podany adres nie rabotaju

Nie rabotajet!

1. ja nie rabotaju
        2. ty nie rabotajesz
        3. on nie rabotajet

Tyle jeszcze to ja pamiętam :-DDDD
        • Gość: edek Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.aster.pl 02.09.08, 18:40
          baranie, "pozdrawljaju" to gratuluję a nie pozdrawiam!
      • Gość: google=gestapo=kgb Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 02.09.08, 17:39
        rabotajut - jak tylko napiszesz coś przeciw rządzącym wyśle info do służb
        tajnych google=gestapo=kgb (tak jak w Chinach :(
    • eizo111 Re: Google udostępni swoją przeglądarkę 02.09.08, 11:22
      "Produkt ma być szybki, prosty w użyciu, bezpieczny i stworzony z myślą o
      aplikacjach webowych. Oznacza to JEDNAK, że Google będzie jeszcze mocniej
      rywalizować z Microsoftem."

kto to pisał?????
      • Gość: konceptator Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:46
        > kto to pisał?????

Zenon Jednak, młodszy podredaktor.
    • Gość: kowacz No to po Firefoksie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.08, 13:02
      Google za jakiś czas przestanie utrzymywać MoFo, bo Chrome i Firefox będą
      konkurowały o tego samego użytkownika. Firefox padnie, a ludzie przejdą do Chrome.
      • Gość: coss Re: No to po Firefoksie IP: *.strong-pc.com 02.09.08, 13:19
        Wreszcie!
        Dosyć już miałem tego pseudoalternatywnego hebla...

Tylko opera!
        • pe1 Re: No to po Firefoksie 02.09.08, 17:03
          Opera to się w ogóle nie liczy. Najgorszy gniot wśród przeglądarek, aż dziw, że
          jeszcze są jakieś promile ludzi, którzy tego badziewia używają. Pewnie muszą, bo
          szef każe.
          • Gość: Pewex Re: No to po Firefoksie IP: *.icpnet.pl 02.09.08, 18:36
            może skorzystaj a potem się wypowiedz. Opera ma wszystko co potrzeba gotowe po zainstalowaniu, nie potrzeba ściągać, siedzieć nad konfiguracją wtyczek etc, jest ładna, i nie mów mi o skórkach do ff, bo nie o to chodzi.
            • Gość: Second Re: No to po Firefoksie IP: *.mtm-info.pl 02.09.08, 20:25
              do Opery są i skórki i rozszerzenia w postaci widgetów
            • pe1 Re: No to po Firefoksie 02.09.08, 20:53
              Skorzystałem i wiem co mówię. Jest potwornie ślamazarna, uruchamia się pół
              godziny, interfejs użytkownika jest ohydny i nic nie jest na logicznym miejscu
              tylko dokładnie gdzie indziej. Na dodatek wiesza się i co chwilę wysypuje.

Opera to najgorszy szmelc programistyczny jaki można sobie wyobrazić. Nic
              dziwnego, że z roku na rok ma coraz mniej użytkowników.
              • Gość: pumper Re: No to po Firefoksie IP: *.static.hnet.pl 02.09.08, 22:54
                napisz coś o Operze, a nie o Firefox.
          • patman Buahahahahahahahahahahhhahaahhaha hahaahahahahah 02.09.08, 20:29
            Dziecko, weź swoje zabawki i idź do piaskownicy, racz nie wypowiadać się na tematy, o których nie masz najmniejszego pojęcia.
            • pe1 Re: Buahahahahahahahahahahhhahaahhaha hahaahahaha 02.09.08, 21:31
              Dziecko, twój głupkowaty rechot niczego nie zmieni. Opera to ostatni szajs i tyle.
              • Gość: noname opera IP: 217.153.221.* 03.09.08, 02:26
                na nokii 3210 ją testowałeś?
              • Gość: kamill90 Re: Buahahahahahahahahahahhhahaahhaha hahaahahah IP: *.nott.cable.ntl.com 05.09.08, 18:09
                wolna? Gdy ma strone w pamięci podręcznej jest szybsza niż Firefox....
    • k_r_m Re: Google udostępni swoją przeglądarkę 02.09.08, 13:19
      Not Found
      Error 404

ja ma działać tak jak ich strona to ja dziękuję, FF3 i Opera wystarczy
      • Gość: skeezy Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.chello.pl 02.09.08, 13:32
        Czyżby z nauczania początkowego wycięli naukę czytania?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48&w=84139415&a=84141632
        • Gość: Gość Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: 195.242.183.* 02.09.08, 14:05
          Poza tym "dziś" w Ameryce dopiero się zaczyna :)
    • Gość: przemekspider Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 13:29
      Szczególnie ciekawa jest promocja przeglądarki Google. Piszę o tym u
      siebie na blogu: www.przemekspider.com/

Zapraszam ;-)
    • Gość: zenek Chram? Coś o tym nijaki Borat w swoim filmie IP: *.tpnet.pl 02.09.08, 14:20
      wspominał.
    • Gość: wookash Google udostępni swoją przeglądarkę IP: 57.66.197.* 02.09.08, 14:21
      wystarczy chciec

en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome#Announcement
    • Gość: wookash Google udostępni swoją przeglądarkę IP: 57.66.197.* 02.09.08, 14:22
      chodzilo mi o ten link:

en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome
    • Gość: ja33 Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.aster.pl 02.09.08, 14:44
      a jak bedzie z prywatnoscia?
      pewnie,znajac ta firme mozna sie spodziewac wysylania informacji do centrali z
      kazdej obejrzanej strony.
      sprytny zabieg ze strony google.
      ja tam zostaje przy firefoxie.
      • Gość: adan Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.acn.waw.pl 02.09.08, 15:04
        jak nie będzie można zblokować adresów typu www.google-analytics.com/ to ja
        dziękuję.
        • Gość: Waldek hehe..prawda IP: *.veracomp.pl 02.09.08, 15:52
          Adblock rządzi.
          (i blokowanie tego typu URLi)
    • Gość: Gogiel Przecie≈Firefox to Google... IP: 83.71.216.* 02.09.08, 14:58
      Fundacja Firefox i Firerof Corp. 90% przychodów mają od Google. Jest to więc
      jakaś ściema albo się Google wypięło na F'oxa.
    • Gość: leek Google comic IP: *.dsl.bell.ca 02.09.08, 16:30
      bardzo fajny komix, tylko czemu uzywaja ikonki java kiedy mowia o javascript?
      troche to traci amatorszczyzna...
    • Gość: pawel Google udostępni swoją przeglądarkę IP: 83.168.76.* 02.09.08, 16:38
      czytałem na necie że ma być dostępna o 19.00 u nas, google będzie miało
      konferencję prasową o 11 rano czasu amerykanskiego

www.chrome.blox.pl
      • Gość: hog Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: 217.70.58.* 02.09.08, 19:51
        no tak, ale USA lezy w kilku strefach czasowych, nie chce mi sie sprawdzac gdzie
        oni maja to konferencje, ale po 20 lub 21 powinna sie przegladarka pojawic
        • Gość: jakoobek Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:00
          jest już... przyjemnie, ale dość ubogo w opcje i dodatki póki co -
          jak na razie dopieszczony Firefox nie ma konkurencji
          • Gość: zenon Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.xdsl.centertel.pl 02.09.08, 21:13
            a ja się już przeżuiłęm na chrono
          • nikodem_73 Re: Google udostępni swoją przeglądarkę 02.09.08, 22:28
            Co fakt to fakt. Jak można oglądać strony bez AdBlocka? Przecież tych reklam
            jest więcej niż w megahicie polsatu.
            • Gość: adan Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.acn.waw.pl 02.09.08, 22:42
              Reklamy to pikuś, można z tym żyć. Natomiast szpiegowania nie znoszę. Co
              obchodzi firmę genimus czy google jakie strony oglądam. Nie interesuje mnie ich
              spam reklamowy, pozycjonowanie wyszukiwarek itp. które to w konsekwencji się
              pojawią.
              Obawiam się, że wyszukiwarka od Google stanie się wielką ankietą czy
              kwestionariuszem na użytek firm reklamowych.
    • Gość: xXx Google udostępni swoją przeglądarkę IP: 88.156.66.* 02.09.08, 21:18
      :o
      Niesamowite. Rewolucja! Program nie zawiesił mi się przed uruchomieniem!
      Zazwyczaj chociaż trochę działają...
      • Gość: lukas Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.dd.ronus.pl 02.09.08, 21:21
        A mi się odpala - wpisuje adres www i wyskakuje, że błąd - jakiś komunikat kurza
        twarz jest błąd trzeba zrestartować przeglądarke - ogólnie cienki produkt
      • Gość: x Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 21:22
        Po instalacji ? faktycznie troche go przymulilo, ale po chwili dziala
        OK.
        • Gość: lukas Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.dd.ronus.pl 02.09.08, 21:29
          Mam już uruchomioną przeglądarke - wpisuje adres i pojawia się ten adres i się
          restartuje przeglądarka - spróbuje odinstalować i jeszcze raz zainstalować
    • Gość: x Google udostępni swoją przeglądarkę - test IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 21:20
      GC jest juz do sciagniecia.
      Na pierwszy rzut oka, GC w porownaniu do FF3.0.1, o wiele lepiej
      sobie radzi z wieksza iloscia Flash'ow na stronie (np. www.tvp.pl),
      tj. po zaladowaniu strona przewija sie o wiele plynniej.

• Gość: loo Re: Google udostępni swoją przeglądarkę - test IP: *.dsl.bell.ca 02.09.08, 21:23
        chrom juz jest do sciagniecia

smiga max szybko
      • Gość: na xp sp1 Re: Google udostępni swoją przeglądarkę - test IP: *.kat.3s.pl 02.09.08, 22:27
        a u mnie chrome nędznie się prezentuje, nawet google.com nie otwiera, cały czas sypie "kurkami wodnymi", ale będę śledził jej rozwój bo ładna jest i czytelna. ma potencjał na konkurencję z IE, FF a nawet moją ulubioną Operą. w końcu to produkt od wielkiego G ;)
    • Gość: olek Teraz Google bedzie juz wiedzialo wszystko o tobie IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.09.08, 21:32
      To teraz Google bedzie juz wiedzialo wszystko o tobie. Przez samo to ja nie bede
      uzywal tego chlamu.

Ciekawe kiedy zaczna wyswietlac te gowniane adsense lub adwords na bokach strony
      w zaleznosci od tego co szukales w ciagu ostatnich 2 lat?
    • Gość: Pijo Boże!!! Ta przeglądarka nie ma adblocka IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.08, 21:34
      wracam do firefoxa....
    • michaell37 Re: Google udostępni swoją przeglądarkę 02.09.08, 21:34
      mam, testuję, póki co bez błędów. Ciekawa przeglądarka.
      • Gość: ZET Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.chello.pl 02.09.08, 21:46
        nie blokuje reklam.. nie da sie gw czytac
        maxthon mimo, ze nakladka wymieat wszystkie opery, ff i chromy
        ale chrom moze sie rozwinie
        • Gość: zet Re: Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.chello.pl 02.09.08, 21:51
          dodam, ze jest zaj...cie szybka
    • korek1000 A mi się podoba 02.09.08, 21:46
      A ja mam pierwsze wrażenia pozytywne, skromna ale przyjemna i przede
      wszystkim udana premiera: jest polska wersja i ściąga się błyskiem.
      Co później zobaczymy.
    • pariah Do chwili kiedy nie dopasują jakiegoś Adblocka to 02.09.08, 21:58
      dziękuję, poczekam - za dużo mi tych g...wnianych reklam miga i
      lata. Wolę swego dopasowanego foksa.
      • Gość: C79 Re: Do chwili kiedy nie dopasują jakiegoś Adblock IP: *.chello.pl 02.09.08, 22:16
        Racja. Uruchomiłem Chrome'a, przeglądnąłem kilka witryn. Po latach
        używania AdBlock nie wiedziałem, że nadal panuje głupia moda na
        robienie choinek ze stroboskopem z witryn informacyjnych. Że niby im
        bardziej oczo#@bna reklama, tym lepiej zapamiętywana. A zupa.

Redaktorzy! Spece od marketingu i IT! Przecież tego się oglądać nie
        da!
    • Gość: przemek wspaniale IP: *.range86-132.btcentralplus.com 02.09.08, 22:08
      dziala wysmienicie
    • ivulspirit Google udostępni swoją przeglądarkę 02.09.08, 22:10
      Szybka, prosta, nie blokuje reklam(jakoś mi się nie chce wierzyć że stworzą
      dodatek który będzie blokował reklamy głównie googla), nie ma dodatków, skórek,
      rssów nie przeczyta. Kiedyś może będzie fajna przeglądarka z tego(jeśli będzie
      możliwość blokowania reklam).
    • Gość: men nie ma gestów myszki IP: *.ds.pg.gda.pl 02.09.08, 22:29
      A do tego nie blokuje reklam.

Ani do Opery ani do FF do pięt nie dorasta.
    • Gość: Artur Google udostępni swoją przeglądarkę IP: *.lomza.mm.pl 02.09.08, 22:32
      Ta przeglądarka to jakiś żart, nic dziwnego że nic nie było o niej wcześniej słychać, wtopa
    • Gość: Albertina Z ciekawosci IP: *.range81-155.btcentralplus.com 02.09.08, 22:34
      sprawdzilem. Niestety, jak pisza poprzednicy, nie blokuje reklam,
      stron sie nie da ogladac. Uzywam na codzien nakladki na IE o nazwie
      MAXTHON (www.maxthon.com), ktora blokuje reklamy bez potrzeby
      instalacji czegokolwiek, a procz tego mam do wyboru setki wtyczek.
      Mnie wystarcza.

W Chrome podoba mi sie kontrola pisowni, na przyklad gdy pisze tego
      posta i szybkosc.

Z malych wad, tak na goraco, nie da sie zamknac zakladki klikajac na
      nia 2x, trzeba celowac w X, niby pie.., ale wkurza.

Pozdr.
      • korek1000 Re: Z ciekawosci 02.09.08, 22:44
        Wtyczki to prawdopodobnie tylko kwestia czasu, wszak chrome jest
        młodziutki ma dopiero kilka godzin. Kod jest otwarty to i rozwijać
        się szybko powinien
        • Gość: Albertina Jesli IP: *.range81-155.btcentralplus.com 02.09.08, 23:08
          patrzymy na sprawe w ten sposob, to zapowiada sie niezle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka