wrocfaaan 21.04.09, 12:35 A Gazeta.pl upodabnia się do eFakt.pl a czytelnicy buntu nie podnoszą :)...ogrania ich tylko żałość, że piękny polski portal wygląda jak obwieszona bombkami choina a treści w nim tyle co kot napłakał...szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomeczek Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 12:38 NK jest i była świetna do szukania ludzi i odnawiania kontaktów z nimi, ale jak już się ich znalazło i kontakt nawiązało, to po co NK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
owrank Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użyt 21.04.09, 14:54 i jak juz się nawiąząło to co dalej ? utrzymujesz jakis kontakt ? czy tylko wymiana pięciu maili "po latach" a potem de facto dalsze milczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dellik Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użyt 21.04.09, 15:01 Aż 5 maili ;> ? Najczęściej po pierwszym ciekawość jest zaspokojona i następuje milczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QBA Delete? IP: *.ramtel.pl 21.04.09, 18:35 Potem są już spotkania albo wymiana korespondencji poprzez indywidualną pocztę. NK nie jest już potrzebna - co zresztą widać, bo wchodzi się już na nią chyba tylko po to aby zdjęcia oglądać - czyli summa summarum taka fotka.pl... Z kim miałem odzyskać kontakt to odzyskałem, kto ma ochotę na kontakt ze mną a kto nie też już wiem - w sumie zaczynam zastanawiać się nad skasowaniem konta, tym bardziej że coraz więcej instytucji zaczyna w niej myszkować, włącznie z namolnymi szefami, pracownikami działów HR czy inną zarazą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: 212.160.172.* 21.04.09, 12:47 póki co najlepszą formą protestu jest skasowanie konta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użyt IP: *.oracle.co.uk 21.04.09, 14:35 Ja bym powiedzial ze najlepsza forma protestu jest uzycie mozgu. Przeciez albumy i glosowanie na fotki mozna wylaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użyt 21.04.09, 20:36 Skasować, nie wchodzić - to jest bojkot, a nie jakieś bzdurne wierszyki. No i fakt, wystarczy wyłączyć bzdurne ficzery. Bojkot. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peBE najlepszy protest to IP: *.gprs.plus.pl 21.04.09, 12:54 usunąć konto na NK, ja tak zrobiłem już dawno :) POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genzeryk Re: najlepszy protest to IP: 195.205.202.* 21.04.09, 13:55 Gość portalu: peBE napisał(a): > usunąć konto na NK, ja tak zrobiłem już dawno :) POLECAM!!!!!! znam takich co skasowali, a po pewnym czasie założyli ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinekk1 Re: najlepszy protest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:17 Tak do końca, to się z NK nie da wykasować.Była już o tym kiedyś dyskusja. Zostajesz tam na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
ulk22 Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... 21.04.09, 12:54 cyt. "Ustawienia te zostały wprowadzone domyślnie, ale użytkownicy mogą samodzielnie przywrócić poprzedni wygląd swoich galerii." To teraz czekam na list tego gościa, w którym zbuntuje się przeciwko swojej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Nasza Klasa -domeny do kupienia i marka.... 21.04.09, 13:05 nasza-klasa.fr wolna 99,- Frankreich Fr nasza-klasa.es wolna 79,- Spanien Es nasza-klasa.co.uk free 39,- Großbritannien nasza-klasa.asia free 49,- Asien Azja nasza-klasa.jp free 149,- Japan jp Dodam ze nazwa nie jest wlasciwie opatentowana jako marka, wiec nie rozumiem innych dlaczego krytykuja a nie dzialaja. To nie jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
faithboy Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko.. 21.04.09, 13:13 Dokładnie :( Bardzo smutna sprawa w jaki sposób naprawde genialny portal poszedł na samo dno...Również bylem tam zarajestrowany jeszcze za czasów sprzed wymiany serwerów (ah te wszechobecne przeciazenia serwerów :P ) Teraz jednak zarówno ja jak i wielu znajomych uciekamy stamtąd jak najdalej...Moze gdyby powróciła stara forma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avanta Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:14 NK upodabnia się do Fotka.pl, a tępi użytkownicy wklejają jakieś durne protesty nie wiedząc, że w ustawieniach można wyłączyć opcję oceniania zdjęć. Potem cała storna za.srana jest takimi samymi zjdęciami pod tytułem "oddajcie nam naszą-klasę"... Ruszcie głowami! Po co to? Dla idei? Jak możecie to wyłączyć, to po co się pluć? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Jeszcze 70 domen:nasza-klasa sa"free". 21.04.09, 13:15 Podajcie weltweit(swiatowe)slowo:nasza-klasa i okaze sie ze powyzej 70 domen sa wolne w tym wiele top level(panstwa,organizacje itd. Pod link: www.united-domains.de/ Wiem,znowu Marek i Berlin.Kochani,wystarczy skopiowac ten portal, zmodyfikowac,kilkanascie domen,swietne servery w Berlinie i dodatkowo urzad patentowy na marke,nasza-klasa. Kazdy moze to zrealizowac.O tym wlasciciele z tego portalu zapomnieli.Pytanie:dlaczego? Macie pytania?Prosze o wiadomosc. Marek Lipski, Berlin,21.04.2009 Odpowiedz Link Zgłoś
dellik Re: Jeszcze 70 domen:nasza-klasa sa"free". 21.04.09, 15:25 Dlaczego więc sam się za to nie weźmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Jeszcze 70 domen:nasza-klasa sa"free". 21.04.09, 20:42 dellik napisał: > Dlaczego więc sam się za to nie weźmiesz? bo pewnie united-domains to strona z ktora ma cos wspolnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Re: Jeszcze 70 domen:nasza-klasa sa"free". 22.04.09, 21:27 dellik napisał: Dlaczego więc sam się za to nie weźmiesz? _______ Programuje software i mam inne portale. A jak mam czas zagladam do rodziny ....GW. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... 21.04.09, 13:24 Zamiast bawić się w debilne wstążki, po prostu zlikwidujcie konta, a nie bawicie się w żałosny "bunt". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~basia Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl IP: 193.108.194.* 21.04.09, 14:50 swoje konto już dawno tam zlikwidowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko.. IP: 91.198.246.* 21.04.09, 13:38 ocenianie mozna wylaczyc w ustawieniach, ale idoci beda plakac zamiast pomyslec. LOL :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 18:48 A tacy kretyni jak Ty będą używać wyrazu typu "LOL" którego w Polskiej mowie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gufi naszo-klasowicz = zakompleksiony naszo-fotkowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:00 kochani, poradnik dla was: technologie.gazeta.pl/technologie/1,81010,5487745,Jak_zrobic_fotke_na_nasza_klase___poradnik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelf1 wystarczy wylaczyc sobie taka opcje IP: *.infocomp.pl 21.04.09, 14:13 [sonda=Czy masz wlaczona galerie w naszej klasie ?] [*]Tak [*]Tak ale walcze z tym wystawiajac zdjecie [*]Nie bylem na tyle madry ze sobie wylaczylem taka opcje [/sonda] Nie wiem czy ludzie wiedza ale zamiast tak wielce z tym walczyc wystarczy wejsc w preferencje i to sobie wylaczyc... tez mi problem Odpowiedz Link Zgłoś
czystosc Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... 21.04.09, 14:18 no coz musza chlopaki na was jakos zarabiac. to nie jest organizacja charytatywna... nie podoba sie to prosze sie wypisac. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko.. 21.04.09, 14:20 samo grupowanie zdjęć to bardzo fajny pomysł ale to oceniania to już przegięcie Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użyt 21.04.09, 14:35 ocenianie można wyłączyć i po problemie, nasza-klasa nigdy nie była idealna, setki rzeczy można jeszcze poprawić, dawno temu myślałem - żal, że nie ma albumów ale w końcu zrobili. to taka norma żeby krytkować portale które się rozwijają bo przyzwyczajenie ma swoją siłę. facebook - moim zdaniem niedościgniony wzór pośród społeczonściówek - także był krytykowany przez użytkowników za niedawne zmiany (moim zdaniem na lepsze z wyjątkiem zmian wizualnych i ograniczenia kontroli nad wyglądem tablicy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facebppk Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: 80.54.192.* 21.04.09, 14:31 GW jak zwykle pisze o takich bzdurach ze glowa boli. Widac ze nadal placza nad swoimi porazkami na polu serwisow spolecznosciowych. Tymczasem funkcjonalnosc zwiazana z albumami jest znana z facebook'a ktory jest zdecydowanie liderem swiatowym w takich serwisach. Chwala im za to ze czerpia z dobrych wzorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkorPion013 Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:32 Nasza klasa spada na samo dno dzieki pomyslodawca tych glupich albumow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tun Kasza-klasa schodzi na psy... ale od dawna! IP: *.is.net.pl 21.04.09, 14:37 Kto miał odnaleźć znajomych już pewnie odnalazł, teraz będzie tylko równia pochyła i mozolne próby wyłudzenia jak największej ilości maniany od naiwnych dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzmaster Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: *.ds.po.opole.pl 21.04.09, 14:45 a o akcji przeciwnej zero wzmianki;p http://photos.nasza-klasa.pl/104405/85/main/ebf33dc882.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko.. IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 14:45 Najlepsze jest to że ten apel wklejają też bezmózgowcy i dresiarze którzy mają po 100-200 zdjęć w starych rozwalonych samochodach, z nowymi komórkami, z gimnazjum obstawieni puszkami po piwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piyoter Re: Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użyt IP: *.pub.krusz-lan.pl 21.04.09, 16:10 ale kto ci każe włazić na profile dresów, zeby ogladać takie zdjecia? skoro masz konto, masz swoich znajomych ( o ile jakichś masz) to trzymaj się tego. W n-k jest kilka milionów ludzi - chcesz, zeby wszyscy byli utemperowani na twoją modłę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eggert Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko.. IP: 83.238.141.* 21.04.09, 15:05 Swoje konto skasowałem po kilku miesiącach od założenia, pamietam te wieczne problemy z połaczeniem się :)) Ostatnio z ciekawości zajrzałem tam i to juz niestety jest zwykła lanserka jakiś dzieci z podstawówek. Pamietam że portal z założenia był preznaczony dla absolwentów szkół :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex Zomo Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:35 Jak traficie na DeBila to dopiero zrozumiecie.Informacja dla Pani z Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: *.toya.net.pl 21.04.09, 17:41 wiecie co ?pie...c fotke.pl oraz inne portale upodabniajace sie do tego chlamu i szpiegostwa.ludzie wiedza wiecej zeczy o tobie niz tym sam dajac sobie ocenki czytajac opisiki i piszac komentarze.ZAL@POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerqewrwr Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: 78.8.137.* 21.04.09, 17:50 ja nie wiem o co wam chodzi mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Nasza Klasa upodabnia się do Fotka.pl, a użytko... IP: *.toya.net.pl 21.04.09, 18:16 zgadzam sie z przedmówcami to co jest teraz mozna okreslic krótko wielkie G . Odpowiedz Link Zgłoś