Dodaj do ulubionych

Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy

IP: *.044.c81.petrotel.pl 19.06.09, 21:07
to sie obudziliscie jak juz dawno jest dostepna ta NIE-DZIAŁAJĄCA FUNKCJA!
Wykupujesz i nie działa. Na dodatek nie chcą ci oddać pieniędzy. Szkoda gadać
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 213.134.152.* 21.06.09, 10:28
      Żałosne. Na serio.
      • Gość: qpa Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 10:38
        a robi loda?
        • Gość: melepeta Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:32
          > a robi loda?

ciągnie jak odkurzacz
    • Gość: arturo Jabber IP: *.aster.pl 21.06.09, 11:00
      Pora nareszcie przerzucić sie na jakiegoś klienta Jabber'a zwłaszcza, że
      wiekszość moich znajomych ma.
    • Gość: Wu-E Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 11:53
      Nie rozpoczynajmy zdań łącznikiem!

"Mi jednak wystarczą klasyczne, tekstowe opisy w GG. Ale z pewnością znajdą się chętni na te nowe graficzne opisy w GG."

Czy nie lepiej wygląda połączenie tych dwóch zdań w jedno:

"Mi jednak wystarczą klasyczne, tekstowe opisy w GG, ale z pewnością znajdą się chętni na te nowe graficzne opisy w GG."
      • Gość: gość Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.chello.pl 21.06.09, 21:41
        ...a przede wszystkim nie rozpoczynamy zdania od "mi", ale ewentualnie od "mnie".
    • Gość: Max Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.chello.pl 21.06.09, 11:54
      Podstawowe pytanie. Do czego służy teraz gadu-gadu? Z tego co pamiętam był to
      komunikator internetowy do przesyłania wiadomości tekstowych.
    • Gość: Matess Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 12:18
      kolejna bezsensowna funkcja, dzięki której komunikator będzie chodził jeszcze
      wolniej i uporczywiej
    • sorc108 Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy 21.06.09, 12:27
      Zamiast zainwestować w to żeby się serwery wiecznie nie zapychały i wiadomości nie ginęły to oni tylko patrzą jak by tu kasę dodatkową od ludzi jeszcze wyciągnąć... - Takie są właśnie efekty jak się pojawi "inwestor strategiczny" z zachodu. Jak widać na obrazku koncern Naspers z RPA (właściciel m.in. GG) użytkowników ma w nosie i tylko myśli jak by tu jeszcze więcej zarobić. Tę samą postawę prezentują na Allegro.
    • Gość: K. Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:38
      Padu-Padu wprowadza graficzne opisy, a ja sie przesiadłem w cholerę na AQQ bo juz dość miałem wadliwego kodu, znikajacych informacji z archiwum, niedochodzących wiadomości i ciągłych zwiech.
      Podobnie czyni coraz większa ilość moich znajomych przesiadając się na alternatywne komunikatory, które również obsługują numery z GG.

na cholerę mi obrazki, avatary, społeczność gg i inne pierdoły.
      • Gość: OzzY Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:47
        Popieram, AQQ teraz przewyższa GG pod względem stabilności, szybkości i
        funkcjonalności o głowę i szyję...
        • Gość: trejku Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 12:57
          a ja tam wolę konnekt - też obsługuje GG, może i trochę pokomplikowany dla
          nowych userów, ale dla mnie wystarcza a emotikony itp. nadal mam. Na szczęście
          nie ma reklam i pierdołek. Z resztą, wolny wybór, jakiego komunikatora się
          używa, AQQ też dobry progs. :)
          • Gość: fff Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.gemini.net.pl 21.06.09, 16:51
            Konnekt mimo że nie rozwijany od kilku dobrych lat nadal nie ma
            sobie równych.
    • Gość: cd Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:09
      ten komentarz to pisał sam pomysłodawca tego ggówna
      • Gość: Drake Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 95.108.21.* 21.06.09, 15:38
        Od kilku lat uzywam tlena i przez caly ten czas nie moge nadziwic sie ludziom
        ktorzy korzystaja z gg. Jest tyle lepszych komunikatorow... te wszystkie akuki,
        koniekty i inne jąddery, przeciez kazdy znajdzie cos dla siebie.
    • Gość: r Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 195.248.246.* 21.06.09, 17:33
      beznadziejne.. bajera, ale tylko dla dzieci ;p..
    • Gość: janek Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 89.161.26.* 21.06.09, 18:07
      te nowe Gadu-GADU nie chce działać na głos za co tam płacić i nie
      mogą naprawić a za grafikę płacić to jest paranoja
    • Gość: R-R Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 19:08
      Ja się zatrzymałem na wersji 6.1 (w nowszych wersjach za dużo kombinowali),
      bracia używają AQQ i nie narzekamy. Zawsze, gdy jakiś program freeware zrobi
      furorę (można tez do odnieść do stron typu nasza-klasa) pojawiają się nie
      zobowiązujące wersje odpłatne, na które lecą małolaty (ale fajnie wstawię sobie
      Miley Cyrus w opis -_-) i to jest ich target, na pewno będzie można płacić
      sms-em przez co rodzice stracą całkowitą kontrolę nad bachorami...
    • Gość: kkk Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:23
      Po prostu używajcie tlenu, starego gg albo innego komunikatora i problem z głowy.
    • Gość: mh Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.lanet.net.pl 21.06.09, 19:38
      Z tej chciwości już im zupełnie szajba odbiła...
    • Gość: kotMaurycy Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:58
      Ja wiem jedno - każda osoba z mojej listy kontaktów która skorzysta z tej
      usługi wylatuje bo z baranami nie rozmawiam. Baranem zaś trzeba być żeby
      płacić za coś takiego.
    • Gość: gg ja nadal uzywam gadu gadu 7.7 i nie mam zamiau się IP: 77.255.241.* 21.06.09, 20:57
      przesiadac na to nowe
    • ulanzalasem Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy 21.06.09, 21:34
      Niech wprowadzą miesięczny abonament 1zł, a od NK 9,99zł sms-em xD
    • Gość: asdf tlen IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 22.06.09, 03:15
      Ja uważam że tlen jest o 10000000 razy lepszy, przede wszystkim zawsze jest pierwszy z nowościami. Nie wiem dlaczego wszyscy lansują tą nędzą podróbkę icq jakiegoś śmiesznego lewaka,
      • Gość: Birdman Re: tlen IP: *.chello.pl 22.06.09, 07:21
        W tlenie były już avatary chyba z pół roku temu (albo wtedy je odkryłem:P)
        • Gość: luni8 Re: tlen IP: 156.17.230.* 22.06.09, 13:28
          W jabberze też.
          Bajer jest jeszcze taki że ludzie z listy będą też musieli mieć właściwą wersje GG by obsłużyć te opisy :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka