Gość: UEEEEEEE IP: *.044.c81.petrotel.pl 19.06.09, 21:07 to sie obudziliscie jak juz dawno jest dostepna ta NIE-DZIAŁAJĄCA FUNKCJA! Wykupujesz i nie działa. Na dodatek nie chcą ci oddać pieniędzy. Szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 213.134.152.* 21.06.09, 10:28 Żałosne. Na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 10:38 a robi loda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melepeta Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:32 > a robi loda? ciągnie jak odkurzacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Jabber IP: *.aster.pl 21.06.09, 11:00 Pora nareszcie przerzucić sie na jakiegoś klienta Jabber'a zwłaszcza, że wiekszość moich znajomych ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wu-E Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 11:53 Nie rozpoczynajmy zdań łącznikiem! "Mi jednak wystarczą klasyczne, tekstowe opisy w GG. Ale z pewnością znajdą się chętni na te nowe graficzne opisy w GG." Czy nie lepiej wygląda połączenie tych dwóch zdań w jedno: "Mi jednak wystarczą klasyczne, tekstowe opisy w GG, ale z pewnością znajdą się chętni na te nowe graficzne opisy w GG." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.chello.pl 21.06.09, 21:41 ...a przede wszystkim nie rozpoczynamy zdania od "mi", ale ewentualnie od "mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.chello.pl 21.06.09, 11:54 Podstawowe pytanie. Do czego służy teraz gadu-gadu? Z tego co pamiętam był to komunikator internetowy do przesyłania wiadomości tekstowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matess Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 12:18 kolejna bezsensowna funkcja, dzięki której komunikator będzie chodził jeszcze wolniej i uporczywiej Odpowiedz Link Zgłoś
sorc108 Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy 21.06.09, 12:27 Zamiast zainwestować w to żeby się serwery wiecznie nie zapychały i wiadomości nie ginęły to oni tylko patrzą jak by tu kasę dodatkową od ludzi jeszcze wyciągnąć... - Takie są właśnie efekty jak się pojawi "inwestor strategiczny" z zachodu. Jak widać na obrazku koncern Naspers z RPA (właściciel m.in. GG) użytkowników ma w nosie i tylko myśli jak by tu jeszcze więcej zarobić. Tę samą postawę prezentują na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:38 Padu-Padu wprowadza graficzne opisy, a ja sie przesiadłem w cholerę na AQQ bo juz dość miałem wadliwego kodu, znikajacych informacji z archiwum, niedochodzących wiadomości i ciągłych zwiech. Podobnie czyni coraz większa ilość moich znajomych przesiadając się na alternatywne komunikatory, które również obsługują numery z GG. na cholerę mi obrazki, avatary, społeczność gg i inne pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzzY Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:47 Popieram, AQQ teraz przewyższa GG pod względem stabilności, szybkości i funkcjonalności o głowę i szyję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejku Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 12:57 a ja tam wolę konnekt - też obsługuje GG, może i trochę pokomplikowany dla nowych userów, ale dla mnie wystarcza a emotikony itp. nadal mam. Na szczęście nie ma reklam i pierdołek. Z resztą, wolny wybór, jakiego komunikatora się używa, AQQ też dobry progs. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Padu-Padu wprowadza graficzne opisy IP: *.gemini.net.pl 21.06.09, 16:51 Konnekt mimo że nie rozwijany od kilku dobrych lat nadal nie ma sobie równych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:09 ten komentarz to pisał sam pomysłodawca tego ggówna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drake Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 95.108.21.* 21.06.09, 15:38 Od kilku lat uzywam tlena i przez caly ten czas nie moge nadziwic sie ludziom ktorzy korzystaja z gg. Jest tyle lepszych komunikatorow... te wszystkie akuki, koniekty i inne jąddery, przeciez kazdy znajdzie cos dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 195.248.246.* 21.06.09, 17:33 beznadziejne.. bajera, ale tylko dla dzieci ;p.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: 89.161.26.* 21.06.09, 18:07 te nowe Gadu-GADU nie chce działać na głos za co tam płacić i nie mogą naprawić a za grafikę płacić to jest paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-R Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 19:08 Ja się zatrzymałem na wersji 6.1 (w nowszych wersjach za dużo kombinowali), bracia używają AQQ i nie narzekamy. Zawsze, gdy jakiś program freeware zrobi furorę (można tez do odnieść do stron typu nasza-klasa) pojawiają się nie zobowiązujące wersje odpłatne, na które lecą małolaty (ale fajnie wstawię sobie Miley Cyrus w opis -_-) i to jest ich target, na pewno będzie można płacić sms-em przez co rodzice stracą całkowitą kontrolę nad bachorami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:23 Po prostu używajcie tlenu, starego gg albo innego komunikatora i problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mh Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.lanet.net.pl 21.06.09, 19:38 Z tej chciwości już im zupełnie szajba odbiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotMaurycy Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:58 Ja wiem jedno - każda osoba z mojej listy kontaktów która skorzysta z tej usługi wylatuje bo z baranami nie rozmawiam. Baranem zaś trzeba być żeby płacić za coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg ja nadal uzywam gadu gadu 7.7 i nie mam zamiau się IP: 77.255.241.* 21.06.09, 20:57 przesiadac na to nowe Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Gadu-Gadu wprowadza graficzne opisy 21.06.09, 21:34 Niech wprowadzą miesięczny abonament 1zł, a od NK 9,99zł sms-em xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf tlen IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 22.06.09, 03:15 Ja uważam że tlen jest o 10000000 razy lepszy, przede wszystkim zawsze jest pierwszy z nowościami. Nie wiem dlaczego wszyscy lansują tą nędzą podróbkę icq jakiegoś śmiesznego lewaka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birdman Re: tlen IP: *.chello.pl 22.06.09, 07:21 W tlenie były już avatary chyba z pół roku temu (albo wtedy je odkryłem:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luni8 Re: tlen IP: 156.17.230.* 22.06.09, 13:28 W jabberze też. Bajer jest jeszcze taki że ludzie z listy będą też musieli mieć właściwą wersje GG by obsłużyć te opisy :] Odpowiedz Link Zgłoś