krawczykasia 29.04.10, 09:15 Witam, gdzie w Płocku można dostać hennę do włosów? Szukam tej starej tradycyjnej jak i firmy Venity ( rózne kolory ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Henna do włosów 29.04.10, 20:47 Tej, co ma 4 kolory, z czego dwa nazywają się rubina i burgund? Od lat nie używałam, ale jak używałam, to kupowałam na Rembielińskiego w pierwszej hali patrząc od Carrefoura, zdaje się, że po lewej stronie był mały sklepik z ziołami. Wisiała na nim reklama wideofilmowania. Drugie miejsce to sklep z ziołami na Tumskiej, na samym początku przy Królewieckiej, wchodzi się po schodach - naprzeciwko budki z lodami. Jak tam nie będzie to nie mam pojęcia, gdzie szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawczykasia Re: Henna do włosów IP: 213.76.179.* 30.04.10, 07:57 dziękuję, nie pomyslałam o zielarkim sklepie. Szukałam w drogeriach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Henna do włosów IP: *.087.c91.petrotel.pl 30.04.10, 20:38 sprawdz w zielarskim na bielskiej w podwórku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorciano Re: Henna do włosów IP: *.plock.mm.pl 30.04.10, 21:48 Próbowałaś tradycyjnego sposobu? Zaparz łupiny z cebuli i orzecha włoskiego. To znacznie lepsze niż przedpotopowe henny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Henna do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 14:47 znaczy się ufarbować łep w cebulaku???? hihihihihihih... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika32 Re: Henna do włosów IP: *.241.c95.petrotel.pl 07.05.10, 21:22 w zielarskim na bielskiej jest spory wybor henny . Odpowiedz Link Zgłoś