Gość: Amebka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 13:45 Kochane mamusie, gdzie najlepiej iść na kurs nauki jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tasiemiec Re: Prawo jazdy IP: *.plock.mm.pl 03.01.11, 14:41 najlepiej do szkoły która prowadzi kursy nauki jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amebka Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 15:05 najlepiej do szkoły która prowadzi kursy nauki jazdy, a ja myślałam, że do szkoły która prowadzi kursy kroju i szycia, kucharskie. Wyprowadzono mnie z błędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasiemiec Re: Prawo jazdy IP: *.plock.mm.pl 03.01.11, 15:21 to dobrze, widać nie do końca jesteś nierozgarnięta skoro idzie cię czegoś nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amebka Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 09:10 ojej, jestem pod wrażeniem, dziękuję za komplement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: Prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.11, 15:56 Ja polecam PZ MOT na Miodowej. Na pewno przygotują cię profesjonalnie. Ja zdałam za 1 razem i mój mąż też. Świetnie przygotowują na placyku, w mieście pokażą gdzie najczęściej można popełnić błąd no i wykłady ciekawe i rzeczowe. Panowie mają duże doświadczenie i na pewno są kompetentni. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca. Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 11:27 Hahaha............................... ale się .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiziaMizia Re: Prawo jazdy IP: *.132.c80.petrotel.pl 04.01.11, 18:13 Do Tor-Lok na Pisudskiego. Mnie wyuczyli. A łatwo nie było:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajjajaj Re: Prawo jazdy IP: *.219.c90.petrotel.pl 05.01.11, 11:18 ja nie polecam RONDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 15:05 Polecam Polkurs na 3 Maja sprawdzony ośrodek, dobrze uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Prawo jazdy IP: 91.212.223.* 03.02.11, 09:45 koniecznie OSK PRAWKO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Prawo jazdy IP: 46.186.24.* 03.02.11, 15:32 to ty jesteś ta kobita, co to nie zdała 9 razy i darła się że jest najlepszym kierowcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:05 nie to byłam ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy IP: *.190.c82.petrotel.pl 17.03.11, 19:08 Ja proponuje nie kierować się tymi reklamami i antyreklamami ośrodków szkolenia !!!!!Tak jak są różne ośrodki tak i są różni kursanci na kierowcę, jedni się nadają , a inni potrzebują więcej pracy nad wykształceniem umiejetności prowadzenia pojazdu zgodnie z przepisami KD :):);) Najlepiej zadzwonić do kilku z nich i dowiedziec sie podstawowych rzeczy jak jest przeprowadzane szkolenie i ocenić według własnych kryteriów. W każdym ośrodku są doświadczeni i dobrzy instruktorzy, ps. b.dużo zależy od zaangażowania kursanta i oczywiście właściwości psychomotorycznych. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś