Dodaj do ulubionych

pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku

IP: *.plock.mm.pl 16.08.11, 14:46
Kobitki pomóżcie mi wybrać dobrego ginekologa. Potrzebuję szybko iść i się upewnić, że na 100% jestem w ciąży / pierwszej !!/. Bardzo się denerwuję i boję wybrać kiepskiego ginekologa a na forum większość tematów jest w archiwum i niewiel można poczytać. Jakbyście mogły to w temacie wpisujcie nazwisko ginekologa, czy go polecacie czy nie, gdzie przyjmuje, ile wizyta kosztuje, ile się czeka na wizytę na nfz a ile prywatnie. Najchętniej poszłabym nawet i jutro bo nie mogę się doczekać co mi powie :) Czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Melisa Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.play-internet.pl 16.08.11, 18:03
      Polecam dr Biniewicza, rzetelny, kompetentny, miły. Przyjmuje na Tysiąclecia, musisz zadzwinić żeby się umówić na wizytę ale nie czeka się na nią długo.
      • Gość: m Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.238.c89.petrotel.pl 16.08.11, 20:06
        Dr. Sabatowska, bardzo kompetentna , świetnie wyposażony gabinet, niezbyt tania niestety 120 zł za wizytę, USG genetyczne 200 zł. Przyjmuje na Kolberga ( obok skrzyżowania Dworcowej z Otolińską zielony budynek ). Z wizytą nie ma problemu, wystarczy powiedzieć, że się chce szybko to zawsze się miejsce znajdzie.
        • Gość: anka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.223.c74.petrotel.pl 17.08.11, 10:13
          dr Brzeziński przyjmuję w Terapii na Podolszycach i pracuje na starych szpitalu. Super ginekolog, którejkolwiek koleżance go nie poleciłam była zadowolona i juz nie wróciła do starego lekarza :) na każdej wizycie tłumaczył mi jak rozwija się dziecko, jakie duże jest itd... i co robić w rożnych sytuacjach , czym się martwic jak poród sie zaczyna a co jest normalne wiec kiedy mój poród się zaczął byłam bardzo spokojna - polecam!
          • Gość: ona Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.110.c78.petrotel.pl 18.08.11, 12:49
            brzeziński to on nie jest już w gostyninie ?
          • Gość: gość Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 11:04
            Polecam dr Biniewicza, na kasę chorych przyjmuje na ul. Otolińskiej (Orlen Medica) prywatnie na ul. Tysiąclecia. od 2 lat chodzę do niego państwowo , prowadził moją ciąże, jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: ciężarna Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.play-internet.pl 24.01.12, 20:43
        Każdy tylko nie Ciepliński!!!!! żaden z niego ginekolog, tylko interesy by robił. Gadkę ma dobrą i potrafi zakręcić ale nic więcej tylko kasę ciągnie
      • Gość: aga Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 30.01.12, 22:23
        Biniewicz przyjmuje też w Orlen Medica na kase chorych, też prowadził moją pierwszą ciążę. POLECAM
    • Gość: juz wiem Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.110.c78.petrotel.pl 18.08.11, 12:57
      to brzezinskiego i ostowskiego wzial ze soba zurawik ogolnie to polecam ostrowskiego
      • Gość: reni Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 10:06
        Polecam Kisielewskiego i Juchnowicza z Kościuszki
        • Gość: mama Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: 78.154.78.* 26.08.11, 13:04
          Kisielewskiego nie polecam, nie powiedział mi że ciąża jest zagrożona, naraził mnie i dziecko na utratę zdrowia i życia! Urodziłam przez cc w 27 tyg. potem nawet się nie zainteresował co się z nami dzieje. A córeczka walczyła o życie ponad m-c. Nie polecam tego lekarza!
        • Gość: wszystko względne Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 15:01
          Kisielewski i Juchnowicz to dwóch największych rzeźników w Płocku. Dzięki ich "opiece" miałam 27 szwów i niedotlenione dziecko (7 pkt Apgar). Ledwie przeżyło poród. Nie polecam.
    • Gość: aaaaaaa Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.11, 11:51
      zrób badanie z krwi beta hcg
      • Gość: Kasia Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 26.08.11, 13:03
        Polecam Sabatowską. A do kogo w końcu poszłas?
        • Gość: ... Polecam Biniewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 11:31
          Prowadził mi 2 ciąże, wielu znajomym poleciłam i są zadowolone. Szczery, zapobiegliwy, dobry specjalista.
    • madzienka82 Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku 26.08.11, 16:32
      chyba najpierw odpowiedz na pytanie w którym szpitalu ewentualnie chciałabyś rodzić, wtedy można podawać nazwiska itp itd. Osobiście z Winiar polecam dr Panka-pomijając fakt, że to ordynator (nie musi nikogo pytać czy może wykonać/zlecić usg czy inne badania) to jest również ludzki i ma ciepłe podejście do pacjentek.
      • Gość: pacjentka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.160.c93.petrotel.pl 29.08.11, 11:29
        Dr.Juchnowicz przyjmuje na wańkowicza i na kwiatka, wizyta 100 zl w tym usg i cytologia kiedy trzeba, ja bylam zadowolona na kazde pytanie cierpliwie odpowiadal,telefony rowniez odbiera, takze czulam sie pewnie, kiedy mialam jakies watpliwosci dotyczace malucha np mialam wrazenie ze twardnial mi brzuch bez zadnego poblemu zostalam przyjeta na wizyte tego samego dnia, wykonuje wszystkie potrzebne badania,czego poprzedni lekarz nie robil dlatego przenioslam sie do doktora, polecam.
    • Gość: AGA Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 10.10.11, 09:45
      Polecam dr. Juchnowicza. Prowadził moja ciążę, w razie potrzeby przyjechał do gabinetu na badanie w niedzielę wieczorem, w szpitalu opiekował sie mną doskonale. Zainteresowany pacjentką i maleństwem.
      • Gość: kaśka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.centertel.pl 10.10.11, 11:17
        Ja np polecam Muchametczyna z kościuszki. Dokładny i konkretny
        • Gość: mama Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 15:55
          gorszej bzdury nie słyszałam, ciąża bezprobremowa a dziecko w terminie urodziło się prawie martwe 2 punkty - na szczęście wszystko potoczyło się potem dobrze - ale rok chodzenia po specjalistach rehabilitacja i ciągła niepewność - teraz ma mały 7 lat więc prawie jestem pewna że jest ok. A poporodzie powiedział że nie jest jasnowidzem-tylko łeb ukręcić. Każdy jest dobry jak n ie ma problemów, a ten jak go zauważy to odsyła do w-wy bo sam sobie nie poradzi. Miły to za mało!!!!!!!!!!!!!1
    • taweret Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku 13.10.11, 10:19
      witam,
      ja polecem [b]doktora Romualda Juchnowicza, przyjmuje na ul. Wańkowicza, 100 zł. wizyta. Wczesniej byłam u kilku ginekologów w Płocku i mam złe doświadczenia. Z pewnoscia zostanę stałą klientką doktora Juchnowicza. Jest bardzo miły, kompetentny, ma dobrze wyposażony gabinet, wspaniały człowiek, zawsze udziela wyczerpujących informacji, bardzo mi pomógł w trudnej sytuacji, jestem mu wdzięczna. Nie polecam dr Hawryluka - liczą się tylko pieniądze!
      • Gość: zdezorientowana Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 13.10.11, 13:39
        hej:) wybaczcie, że odpisuje dopiero teraz ale kiepsko znoszę ciąże- mam mdłości i wymioty. Poszłam do Włodarczyka na Miodową. Jestem już po 1 USG, ciąża ma 13 tygodni. Powiedzcie z doświadczenia kiedy wam przeszły wymioty i poczułyście się lepiej? bo ja ciągle siedzę w domu w fotelu i walczę żeby nie zwymiotować. Co sądzicie o tym ginekologu?
        • taweret Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku 13.10.11, 15:35
          ja w pierwszej ciąży też czułam się źle, miałam mdłości, drażniły mnie wszystkie zapachy, mycie zębów było udręką. Nie pamiętam dokładnie kiedy minęły te dokuczliwe objawy, ale około 3 m-ca. W drugiej ciąży czułam się świetnie, ale nie wiedziałam że to może być zapowiedzią czegoś złego i niestety tak było ... więc ciesz się, że czujesz się źle. Nie znam tego lekarza, ja polecam dr Juchnowicza.
          • Gość: Reńka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.eimg.pl 31.10.11, 16:12
            Polecam wszystkich z Wańkowicza a szczególnie tych co przeszli z Gostynina. Tam od lat był wyższy poziom niż w Warszawie i teraz taki będzie w Plocku
    • martuska1982 Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku 22.12.11, 01:01
      Ja polecam Kisielewskiego i Cieplińskiego. :)
      Odradzam lekarzy z Miodowej. :(

Wpisu dokonuję na podstawie doświadczeń moich z okresu starań o dziecko, ciązy (w tym 3 pobyty w szpitalu), porodu, opieki poporodowej jak równiez doświadczeń siostry - matki dwóch dziewczynek.
      Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.12, 20:03
        Bardzo polecam dr Macieja Słodkiego oraz dr Juchnowicza. Obaj przyjmują na Wańkowicza, gabinet super wyposażony, zawsze do dyspozycji, miła atmosfera, rzetelne i ciepłe podejście.
    • Gość: mamuśka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.082.c87.petrotel.pl 28.01.12, 20:27
      Ja w pierwszej ciąży chodziłam do dr Włodarczyka w ramach NFZ. Dodam że jest tam też przemiła położna Ania Szkolmowska. Jestem zadowolona z ich opieki. Lekarz może małomówny, ale konkretny. Gdy 38 tygodniu okazało się, że mam cukier w moczu i dużego dzidziusia wysłał mnie na oddział. Zanim dotarłam do szpitala 3 razy dzwonił wypytując o moją obecność i przekazując swoje wskazania odnośnie badań. Jestem bardzo zadowolona z jego opieki - wszystko w ramach NFZ.
      • Gość: Matka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: 80.48.4.* 31.01.12, 10:30
        Nie polecam dr Sabatowskiej ze Starego Szpitla. Chodziłam do niej z pierwszą ciążą, byłam na USG w 3 mc i nie biło serduszko- a Pani Sabatowska że dziecko śpi i dlatego serduszko nie bije, że jest wszystko ok i że mam przyjść na kolejna wizytę za 2-3 tyg. Oczywiście coś mi nie pasowało i poszłam od razu do innego lekarza. Był nim dr Pędraszewski. Ciąża była martwa. Zrobił mi skrobankę w szpitalu i od tamtej pory czyli od 2005r. chodzę tylko do niego. Moja druga ciąża była zagrożona, miałam zatrucie ciążowe i dr Pędraszewski doprowadził ciążę do końca i mam teraz 4 letniego zdrowego syna. Wizyta u niego jest droga ok 100-120zł, USG płatne dodatkowo ok 80zł.
        Moim zdaniem dobrego lekarza można poznać po tym czy sobie poradzi z ciążą z problemami, a nie po tym że ciąża przebiega ok i wtedy lekarz jest ok :(
    • Gość: mama Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.047.c95.petrotel.pl 31.01.12, 12:04
      wszyscy tyle samo warci w szpitalu nie znaja albo obracają w żarciki jak problem.Jeden prowadzi ciąze za cene auta a potem w szpitalu zwiewa i ciecie robi młody .Dorbym jest Ostrowski i przyjmuje na kasę w Terapii i jest dobrym lekarzem i człowiekiem
    • Gość: Ola Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.ip.netia.com.pl 31.01.12, 12:55
      dr. Juchnowicz, był trzecim lekarzem prowadzącym moją I ciążę od 4 miesiąca, dwoje pierwszych lakarzy pozostawiało wiele do życzenia. Dr. Juchnowicz świetnie się mną zajął, kiedy było trzeba uspokoił, kiedy indziej ostro zareagował. Ciążę miałam wysokiego ryzyka ale Doktor Juchnowicz przeprowadził ją bez większych problemów. :)
      • Gość: Tomi Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 15:35
        Bardzo polecam doktora PANKA. Świetny fachowiec. Bardzo dobrze współpracuje też z tatusiami... Tłumaczy i nie owija w bawełnę. Jak trzeba to i ustawi do pionu mamusię i tatusia...
    • Gość: lenka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 02.02.12, 08:42
      Bardzo polecam Kisielewskiego. Świetny kontakt z pacjentką w czasie ciąży i zaangażowanie w poród. Ja temu lekarzowi ufam.
      • Gość: mama podwója Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.centertel.pl 02.02.12, 12:28
        i ja polecam dr pędraszewskiego, w drugiej ciąży miałam naprawdę komfort,ktorego zabrakło mi przy pierwszej (wówczas chodziłam do bardzo nie kompetentngo Muchametczyna).
        dr Pędraszewski jest bardzo dokładny i sumienny, a przy tym szybki, nie trzeba długo czekać w gabinecie na wizytę. Jedyna wada, to jest naprawdę drogi,ale za cenę spokoju w ciązy i pewności wart i tych pieniędzy. Polecam w ogóle lekarzy z Winiar, są dużo bardziej ludzccy niż "elita" kościuszkowska
    • Gość: AC Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: 80.48.4.* 03.02.12, 10:30
      dzis zrobilam test wyszedl pozytywny...jest to moja 1 ciaza i tez sie zastanawiam do kogo pojsc... do tej pory chodzilam do dr Sabatowskiej, ale juz nigdy tam nie pojde i jej nie polecam...po przeczytaniu waszych wypowiedzi chyba pojde do dr Juchnowicza...moze ktos mi podpowiedziec czy ciezko jest sie do niego dostac?
      Pozdrawiam
      • Gość: majenka Juchnowicz IP: *.class98.petrotel.pl 03.02.12, 22:29
        Bardzo ciężko, w kolejce czekasz nawet 2 godziny, odradzam Ci go serdecznie, ja w pierwszej ciąży do niego chodzilam, kiedy wreszcie udalo mi się zajść po raz kolejny w ciążę(moje drugie szczęście ma 4 miesiące, więc jestem na bierząco)kilka pierwszych wizyt poszlam do Juchnowicza, ale te kolejki i OGROM badań jakie kazał mi wykonywać , mimo że ciąża normalna, nie zagrożona,,,,worek kasy trzeba mieć, i co najważniejsze nie ma go w żadnym z plockich szpitali-Naprawdę odradzam!!!!Ja przenioslam się do Cieplińskiego i POLECAM!!!!!!!!!!
        oraz od jakiegoś czasu mamy to szczęście żę Ostrowski jest na starym szpitalu też bardzo dobry,pozdrawiam i życzę powodzenia, a mdłości przejdą(U mnie 1 ciąża po 3 miesiącu, 2 ciąża tylko 7,8,9 tydzień, a potem luz)
        • Gość: Monika Re: Juchnowicz IP: *.175.c78.petrotel.pl 04.02.12, 12:59
          Też jestem na bieżąco jeżeli chodzi o wizyty u doktora Juchnowicza i nigdy nie czekałam i nie czekam 2 godzin w kolejce( najdłużej 40 min). Jeżeli chodzi o badania też ich miałam trochę do wykonania i one akurat nie mają związku czy ciąża zagrożona czy też nie. Trzeba się było doktora zapytać czemu karze takie badania wykonać i by wszystko wytłumaczył ewentualnie można ich było nie robić bo fakt za te pierwsze trzeba zapłacić ok 250 zł. Ja doktora polecam za jego fachowość i podejście do pacjentki i nawet jakbym miała czekać w kolejce 2 godziny to i tak warto. Niestety nie pracuje w Płocku więc jeżeli jakieś problemy czy komplikacje to lepiej udać się do lekarza który pracuje w naszych płockich szpitalach.
          • Gość: kacha31 S. Artymiak? IP: *.class99.petrotel.pl 05.02.12, 20:40
            A co powiecie o Artymiaku? Jestem jego pacjentką od 2 lat, ale nie wiem jakby sobie radził w przypadku np zagrożonej ciąży. Bo taką niezagrożoną to wiadomo że każdy gin poprowadzi bez problemu
    • maya.lewandowska Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku 16.02.12, 21:48
      ja slyszalam ze doktor Bąk jest bardzo dobry i przy okazji bardzo mily, jest to lekarz po 40, przyjmuje w sierpcu i Płocku
    • Gość: mm Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.12, 21:48
      Drogie Panie dobrego ginekologa poznaje sie po tym czy potrafi poprowadzić ciążę, która jest przedewszystkim zagrożona. Niestety takich fachowców w Płocku jest niewielu. A wiem o czym piszę. Leczyłam się dosyć długo aby zostać matką i z wieloma lekarzami miałam przyjemność, niekiedy wątpliwą, się spotkać. Tak więc szczesze polecam dr Pędraszewskiego, który prowadził moja ciąże bliźniacza zagrożoną prawie od samego początku. Na wizytach był konkretny i zapobiegliwy, trzeba tylko wiedzieć o co pytać i nadzwyczajniej w świecie żądac wyczerpujacej odpowiedzi. Poprostu przygotowac sie do wizyty, trochę poczytac, płacimy za wizytę i wyczerpujace informacje nam się należą. Moje wizyty u tego lekarza trawały srednio ok 50 min. Ciążę rozwiązał tak jak obiecał osobiscie i to bez żadnych dodatkowych dopłat, zwykłe słowo dziękuje wystarczyło.
      Natomiast nie polecam Kisielewskiego; Sabatowskiej, która mimo wielu pozytywnych opinii nie potrafiła zrobić usg zleconego przez lekarza z Warszawy, ponieważ niestety nie wiedziała o co chodzi bądz nigdy takiego badabia nie robiła (zapłacilam 150zła i tak musialam jechac na to badanie do Warszawy), i ogólnie jest niekoniecznie sympatyczna, powiedziałabym, że wyniosła; Juchnowicza, Muchamedczyna, Biniewicza, Więcka zarówno młodego jak i ojca ( a ten to juz przebija wszystkich!).
      Podsumowując naprawdę należy się bardzo dobrze zastanowić nad wyborem, ponieważ nawet ciąże przebiegajacą bezproblemowo można zmarnować. Życzę udanych wyborów.
      • Gość: mama Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 00:40
        MM-zgadzam sie z Tobą.
        Też miałam ciąże bliźniaczą i prowadził mnie dr. Więcek.
        Usg i dodatkowym prowadzeniem na oddziale zajmował się młody Więcek w czasie nieobecnosci tego pierwszego.
        Byłam zawsze dokładnie poinformowana co i jak wiec wiedziałam co mam robić i jakie będzie leczenie.Poprostu zawszek konkretnie i na temat.
        Szyjka mi się skróciła już w 24 tygodniu.
        Dostałam właściwe leczenie i to dzięki tym dwum doktorom mogę sie teraz cieszyć swoimi pociechami.
        Jeżeli chodzi o ciąże zagrożone to polecam właśnie ich.
        Co do dr Kisielewskiego to nie mam wyrobionej opinii natomiast zgadzam sie że jezeli już coś sie dzieje- ciążą jest zagrozona to unikać dr.Sabatowskiej czy Muchametczyna przynajmniej tak słyszałam
        • Gość: Emilia Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 18:11
          Tak jak poprzednie mamy uważam że doktor Pędraszewski to bardzo bardzo dobry specjalista i tylko jego mogę polecić z czystym sumieniem.
          A pozatym korzystając z każdej okazji zawszę jeszcze raz bardzo bardzo mu dziękuję-dzięki niemu mamy synka na którego długo czekaliśmy :))) Dziękuję raz jeszcze
          • she.78 Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku 17.04.12, 11:46
            Jak dla mnie z Płockich lekarzy- tylko dr Pędraszewski. Prowadził moją ciąże, która przebiegała z komplikacjami: przodujące łożysko, cukrzyca ciążowa, wczesne skurcze itd. Dzięki Doktorowi nie musiałam leżeć w szpitalu, podczas każdej wizyty wnikliwie przeprowadzał wywiad, rzeczowo wyjaśniał moje wątpliwości, czułam się po prostu pod bardzo dobrą opieką. Krótko mówiąc - lekarz z wielką klasą! Polecam serdecznie, dzięki doktorowi urodziłam zdrową, piękną córkę!
          • Gość: onka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 16.09.12, 01:10
            dzieki niemu? :-)))) az tak sie poswiecil i cie zaplodnil bo mąż nie potrafil :-)?
    • Gość: Miriam Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 17.04.12, 09:49
      Jestem w 26 tc i chodzę do dr Cieplińskiego. Polecam i słowa złego nie powiem, ponieważ u naszej córeczki wykrył najtrudniejszą wadę serca do wykrycia. Od razu sam nas umówił do specjalisty i jesteśmy już pod opieką lekarzy w Łodzi. Poczytajcie w internecie , że warto na usg genetyczne chodzić do dr. Cieplińskiego lub Słodkiego, bo mają najlepszy sprzęt. Dzięki temu uratują naszą córeczkę operacją zaraz po urodzeniu.
      • Gość: she_1987 Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 21:40
        Miałam okazję zobaczyć jakim doktorem jest dr Ciepliński. Leżałam w szpitalu i na obchodzie był między innymi on. Na sali jedna z pań była jego pacjentką. Zainteresował się tylko nią. Reszta go nie interesowała. Czyli jeśli mu się zapłaci prywatnie to będzie się Tobą interesował.
        Moją ciążę prowadzi dr Więcek i jestem bardzo zadowolona. Zawsze pełna i konkretna informacja. Jeśli o coś zapytam dostaję wyczerpującą odpowiedź.
        • Gość: aska Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 09.08.12, 18:17
          chyba logiczne ze na obchodzi pacjentka generalnie interesuje sie jej lekarz prowadzacy, bo zna ja i jej przypadek. kazda ma swojego lekarza to chyba lekarze prowadzacy inne panie tez sie swoimi pacjentkami interesowali :-) Ja polecam tylko dr. Panka.
    • Gość: mama mama Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.190.c90.petrotel.pl 04.09.12, 15:08
      ja polecam dr. Bąk, przyjmuje niestety tylko raz w tygodniu, ale mna zaopiekowal sie super no i ma naprawde dobry sprzet bo gabinet jest nowy
    • Gość: Ola27 Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.181.198.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.09.12, 19:15
      Witam Was
      Ja polecam dr. Biniewicza z Winiar
      Moja ciaza byla od samego poczatku zagrozona, a sama najzdrowsza nie jestem
      Dr. ma spore doswiadczenie, opieka byla rzeczowa i profesjonalna a nie tylko mila
      W szpitalu zajmowal sie mna troskliwie, sam wykonywal badania i cesarke
      Dzieki niemu mam sliczne i zdrowe blizniaczki
      POLECAM i dziekuje
    • Gość: krece loka Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.049.c71.petrotel.pl 15.09.12, 20:44
      Z czystym sumieniem polecam dr. Brzezińskiego.
      • Gość: to_ja a na NFZ ?? IP: *.plock.mm.pl 17.09.12, 12:27
        a kogo polecacie i odradzacie na NFZ ??
      • Gość: Kasia Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.009.c90.petrotel.pl 17.09.12, 14:40
        Czy wiecie, gdzie przyjmuje dr Brzeziński? Wiem, że w przychodni Terapia, ale tam są bardzo długie terminy oczekiwania. Może gdzieś jeszcze? Będę wdzięczna za pomoc.
    • Gość: Patrycja Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.dynamic.lte.plus.pl 15.02.13, 02:03
      Warto zajrzeć na profil dotyczący ciąży na fb. profil felix graviditas. Dużo ciekawostek, a także dostępny darmowy kalkulator ciążowy. Warto zajrzeć.
      • Gość: waldekb1975 Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.181.c64.petrotel.pl 17.02.13, 20:43
        Polecam dr Wiecka prowadzil moje dwie ciaze. Bardzo mily zarowno ojciec jak i syn. Opieka super. Polecam.
    • Gość: Sylwia Re: pierwsza CIĄŻA który ginekolog w Płocku IP: *.dynamic.lte.plus.pl 18.02.13, 10:30
      polecam Sabatowska
      zajrzyj na prowadzony przeze mnie profil o ciąży
      www.facebook.com/pages/Felix-Graviditas/313994512053263
      Dostępny darmowy kalkulator terminu poczęcia i porodu. Naprawdę fajny.
      Zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka