Gość: anka IP: *.115.c69.petrotel.pl 09.09.11, 12:21 w której pizzerii można kupić spody do pizzy?? Wiem, że jest taka możliwość chyba w deGrasso , gdzieś jeszcze? Z góry dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: spody do pizzy IP: *.197.c89.petrotel.pl 10.09.11, 15:35 pytałam poważnie, więc daruj sobie głupie rady! Odpowiedz Link Zgłoś
malusiaxl Re: spody do pizzy 21.10.11, 17:57 Szczerze mówiąc to nie jest głupia rada, ja teraz nie kupuje już innych niż te z Auchan. W pizzeriach zdarzało się, że dostawałam stare i zamrożone - ze świeżym był problem. Przepisy z netu też się nie sprawdziły. Więc ja też polecam, te które są wyrabiane w piekarni Auchan i leżą w lodówce(chłodziarce) przy ciastach. Czasami, jak nie ma to trzeba na piekarni się zapytać i w kilka minut zrobią świeżutkie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: spody do pizzy IP: *.081.c92.petrotel.pl 21.10.11, 19:00 to wyżej o tych głupich radach to nie ja napisałam tylko ktoś inny!! Dzieki, sprawdzę i te spody z auchana skoro polecacie :) Odpowiedz Link Zgłoś