Dodaj do ulubionych

Vegas,Kino czy Forma?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:41
Który z tych klubów jest najlepszy;gdzie warto zrobić imprezę?gdzie organizują
coś fajnego? bardzo proszę o wasze opinie.a może polecacie inny klub w Płocku?
Obserwuj wątek
    • Gość: maro Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.plock.mm.pl 21.05.08, 21:51
      to w plocku sa jakies kluby?????? to miasteczko nie wie co to kluby
      i zabawa
      • Gość: clubowicz Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.228.c72.petrotel.pl 21.05.08, 22:40
        Kino same małolaty.... forma nie podoba mi sie plesn nad lozami... w tej chwili
        najleprzy klub z posrod tych trzech jest vegas... pozdrawiam
        • Gość: dred Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.plock.mm.pl 22.05.08, 10:50
          vegas -nadęta obsługa baru i kiepski dj ; kino- klub dla małolatów;
          forma -syf,ale fajna muza. w sumie to nie ma w Płocku klubu z
          prawdziwego zdarzenia. ale są gusta i guściki.ja wyrażam tylko swoją
          opinię,którą podzielają też moi znajomi.pozdrawiam.
          • Gość: ban Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:32
            jak to małolaty? nie ma selekcjonerów?nie sprawdzają dowodów? toooo suuuuper !!!!
            • Gość: charlotte Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.plock.mm.pl 24.05.08, 12:33
              raczej tragedia a nie super, z tego co pamietam kino mialo byc
              klubem dla ludzie nieco starszych niz liceum, na poziomie, z klasa i
              kasa, a zrobila sie to speluna dla gowniarstwa i tandetnych
              panienek, juz kilku lat temu nie dalo tam sie wejsc bo wszedzie
              jakis margines sie krecil i z tego co sie dowiedzialam nadal zero
              prawdziwej selekcji, na szczescie wawa i torun blisko by wyskoczyc i
              milo spedzic wieczor.
              • emumatic Re: Vegas,Kino czy Forma? 21.05.13, 19:35
                Najgorzej jest chyba w Extravaganzie. Same karki i panienki nawet miłe, ale niezbyt inteligentne. Od jakiegoś czasu w Płocku piątki są nocami Disco-Polo. ;( Co do bijatyk, to niektórzy zwyczajnie nie umieją zachowywać się po alkoholu. Przed Extravaganzą czasami stoi ładna panienka i niby podrywa, ale tak na prawdę zaprasza do środka każdego przechodzącego faceta. ;) Niektórzy biorą reklamę za real, zaczynają z taką rozmowę i czepiają się innych, do których ona w tym czasie zagaduje i zachęca do wejścia. LOL
          • Gość: Wczasowiczów Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.as13285.net 21.05.13, 10:57
            Nie polecam tego lokalu chodzi mi o Vegas bo tam biją i sam sie przekonałem na własnej skurze jeszcze raz nie polecam
    • Gość: jaca Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 21:01
      a gdzie chodzą najfajniejsze i najseksowniejsze dziewczyny?
      • Gość: HEHE Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.032.c68.petrotel.pl 22.05.08, 21:26
        hehe nie ma takich w Płocku xD
        • Gość: jaco Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:44
          ale czego nie ma w Płocku? klubów czy sexownych, fajnych dziewczyn?
          • Gość: ;/ Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.246.c64.petrotel.pl 23.05.08, 10:25
            hehe dziewczynki ta sa ale kluby to lipaaaa;/
            • Gość: zonk Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:04
              w kinie w piątki bawi sie gimnazjum ale w soboty jest juz spoko, tylko trzeba
              lakierki przyodziac
              forma - pełno ćpunów, dresiarzy i melina ogolnie
              vegas - najlepiej urzadzony klub, jednak na 1 ładną balujaca dziewczyna przypada
              5 otaczających ją koksów z iq<10 , do tego dj który puszcza gó.. + czasem disco
              polo
              • Gość: EHH Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.009.c90.petrotel.pl 04.06.08, 20:36
                "lakierki" ^^ haha niezle powiedziane.... tak sie jeszcze mowi? buhaha pozdro
              • Gość: bela Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 19:14
                faktycznie muza w vegas gó..ana !!!!! czas zmienić repertuar panie dj...albo
                zmienić dj-a :)))))
    • Gość: student Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.096.c68.petrotel.pl 06.06.08, 13:30
      Fakt w kinie małolaty ale jak już ktoś zauważył w piątki. W soboty
      wpuszczają od 21 lat. W vegas po remoncie sporo ludzi ale smrodek
      delikatny jest coś słąbo z wentylacją.
      • Gość: marta Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.041.c90.petrotel.pl 06.06.08, 18:41
        kino nawet fajnie,forma troche inne klimaty,vegas spoko ale pan michal ktory
        jest szefem bardzo mnie irytuje swoim zachowaniem.ma zone i dziecko a bierze sie
        za kazda malolatke w spodniczce, bardzo brzydko panie michale!!!
        • Gość: elvis Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 19:37
          a te laski to niby po co chodzą do klubów w spódniczkach że im tyłki widać ? i
          co one nie wiedzą że facet żonaty? to cię nie irytuje marto? nie irytuje cię
          fakt że jest tyle dennych i łatwych panienek? a jak facet ma jakąś pozycję albo
          kasę to trzeba kijem - takie są natrętne....
      • Gość: kerim Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.plock.mm.pl 08.06.08, 01:12
        powinni wpuszczac od 25 najmniej, 18 czy 21 to zadna roznica, ludzie
        ok 30tki chca sie bawic z ludzmi na swoim poziomie intelektualnym i
        kulturalnym a nie z banda rozwydrzonych pijanych nacpanych panienek
        i ich kolezkow.
        • Gość: Kriss Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.196.c65.petrotel.pl 08.06.08, 08:51
          no taaa a co maja zrobić te ludzie do 25 lat?
          płock jest mały i muszą być kluby od 18 jak Ci sie nie podoba to sie wyprowadź...
        • Gość: Xing Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.161.c79.petrotel.pl 29.01.09, 20:59
          Popieram popieram! w tym vegas to tylko tandeciary, solary i
          tapeciary... wiadomo po co tam chodzą, poświecą du... i myślą ze
          cały klub jest ich hahaha byłem, widziałem, więcej nie pójdę... czy
          kiedyś będzie klub dla normalnych, inteligentych ludzi powyżej 24
          roku zycia??
          • Gość: michał Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 00:34
            jest fajny nocny klub "night barman",przynajmniej nie ma małolatów,jest świetna
            muza ,i można spokojnie posiedzieć do rana
            • jjonaa Re: Vegas,Kino czy Forma? 10.02.09, 15:59
              Hej,gdzie ten klub sie znajduje? mam 30 lat i nie mam gdzie pojsc w
              tym miescie,lubie towarzystwo dojrzalych ludzi a nie
              przystawiajacych sie do mnie 20latkow uwazajacych sie za mezczyzn :)
              pozdrawiam
              • Gość: Jacek Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:30
                NA 11-Listopada. CHyba jedyny taki gdzie można spokojnie wpaść z
                żoną i napić się dobrego drinka.
              • Gość: Jacek Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:33
                I wiesz przynajmniej, że obsługa nie zacznie biegać z mopem o
                północy i sugerować Ci, że zamykają. Chyba jest do piątej rano
                czynny.
                • Gość: darooo Re: Vegas,Kino czy Forma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 22:29
                  Byłem w tym nocnym klubie i zgadzam się że jest to jedyny w tym mieście klub
                  gdzie można z przyjemnością i spokojnie posiedzieć .Może nie jest duży ale
                  zdecydowanie wyróżnia się poziomem. Pełen szacunek dla obsługi ,potrafią
                  stworzyć klimat.
                  • Gość: Tomaszek Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 14:16
                    Miałem tą przyjemność spędzić troche czasu w tym lokalu i za każdym
                    razem czułem się mile zaskoczony poziomem i dbałością o szczeguły.
                    Ukłon w stronę obsługi.
                    Cenne informacje:

"Night Barman"
                    11-Listopada 6
                    codziennie do 5''

Pozdrawiam
                    • Gość: gonia Re: Night Barman IP: *.plock.mm.pl 12.02.09, 23:07
                      a czy wiecej informacji na temat tego lokalu moglabym uzyskac? jest
                      calkiem nowy czy po jakims osiedlowym barze? ma ktos nr telefonu?
                      • Gość: pabis Re: Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 00:21
                        jest nowy,działa chyba nie dłużej niż 4 miesiące,godny polecenia,niestety choć
                        bywam tam często to nr telefonu nie znam.Ale jest spokój i jak ktoś wyżej
                        napisał nie ma małolatów szukających zaczepek ,drzwi wejściowe są na
                        elektromagnes i trzeba zadzwonić żeby wejść ,barman sam otwiera drzwi.Z tego co
                        wiem można kupić sobie coś w stylu breloczka z chipem i wtedy sama sobie drzwi
                        otwierasz.
                        • Gość: Star Re: Night Barman IP: *.147.c79.petrotel.pl 14.02.09, 15:51
                          A tanczą tam gołe baby?
                          • Gość: Tomaszek Re: Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 14:59
                            Nie.
                          • Gość: MAJA Re: Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 02:29
                            Nie tańczą! I raczej dobrze więcej bym tam nie przyszła a jak
                            narazie jest miło i przyjemnie.
                        • Gość: kat Re: Night Barman IP: *.obr.pl 17.02.09, 07:59
                          kurna normalnie brzmi jak rasowy dom publiczny.
                          nikt nie zna numeru...dokładnie nie wiadomo gdzie jest...barman drzwi
                          otwiera...uuuuu
                          Ale ogólnie to ładnie właściciele się reklamują na forum :)
                          Ja tam wole Grodzką od osiedlowych lokali
                          • Gość: marta Re: Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 15:38
                            widać nie jesteś wybredny,ja jestem i na grodzkiej jedynie "pod strzechą" jak
                            dla mnie można spędzić miło czas.Byłam w "night barman" i podzielam opinie
                            innych że jest tam miło ,spokojnie , fajna obsługa i NIE JEST TO DOM PUBLICZNY
                            dla Twojej wiadomości.Poza tym wiadomo ogólnie gdzie to jest a o numer telefonu
                            nie trudno znaleźć jeśli komuś potrzebny.Wystarczy wpisać w google i się
                            pojawia. A jeśli nawet właściciele się tu niby reklamują to co w tym złego?Każda
                            forma reklamy jest dobra .Pozdrawiam
                            • Gość: kat Re: Night Barman IP: *.obr.pl 18.02.09, 10:08
                              jestem wybredny, a jakże:)
                              Ale pod strzecha to kicha jest niezla hehe.
                              ale kazdy lubi to co ma/chce :)
                              • Gość: mvp Re: Night Barman IP: *.gprs.plus.pl 22.02.09, 10:06
                                ty sie za robote wez w tym OBR a nie w pracy na forach wypisujesz
                            • Gość: Gość Re: Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 20:29
                              Dobre!
                              • Gość: Gość Re: Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 03:28
                                Ale co?
                                • Gość: MiNia Re: Night Barman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 20:30
                                  www.nightbarman.pl
          • emumatic Re: Vegas,Kino czy Forma? 21.05.13, 19:47
            Na drina lub browarek chodzę do Zachęty. Niby pub, ale na pięterku można trochę potańczyć. Za wejście do tego całego Klubu muzyki trzeba płacić za wstęp. Sam nie wiem za co. Mała sala strasznie. Kiedyś wchodzę, a tam jakieś małolaty podpierają ścianę i za wejście dycha. Zero pomysłu na biznes. Najpierw się wpuszcza za darmo, a jak się rozkręci, to wtedy płatne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka