20.12.11, 13:41
Czy jest możliwość wprowadzić na tym forum możliwość wpisywania postów i odpowiedzi tylko przez osoby zalogowane, a nie przez gości?? Na niektórych forach tak jest , a myślę, że to mogłoby uratować forum, które niedługo wszyscy przestaną odwiedzać ze względu na wpisy nie związane z tematami i obraźliwe. Proszę coś z tym zrobić, skoro opiekuje się pani forum.
Obserwuj wątek
    • ola162 Re: DO MIKA-P 20.12.11, 14:18
      chyba by trzeba było zamknąć forum tak jak było kiedyś i wtedy mogą pisać zalogowani
      fajny pomysł
    • mika_p Re: DO MIKA-P 30.12.11, 00:36
      Przepraszam za opóźnienie, w okresie przedświątecznym miałam mało czasu na forum, a jak miałam, to większość energii kierowałam na f. Płock, tu zazwyczaj jest spokój.

Zamknięcie forum nie jest możliwe, bo PPM nie jest już forum prywatnym (zależnym od osoby założyciela), tylko redakcyjnym. Może pamiętacie, że w połowie 2009 roku zostało zlikwidowane przez osobę mającą uprawnienia administratora forum i przywrócone dla dobra społeczności przez redakcję forum już jako redakcyjne. Czyli ogólne.

Na wprowadzenie logowania nie ma szans, bo na forum jest za mały ruch.
      Pocieszające jest to, że z moich obserwacji wynika, że trolle uaktywniają się sezonowo, potem chyba czują się znudzone zabawą.

I jak już tu jestem - Ola, zmniejsz sygnaturkę, regulaminowo powinna miec 4 wersy, czyli jeden suwaczek. Możesz je rozdzielić znakiem <*>, wtedy będzie się wyświetlał losowo jeden.
      • agnes3131 Re: DO MIKA-P 30.12.11, 07:29
        A dlaczego na niektórych ogólnych forach, jak chce się odpowiedzieć na jakiś post wyskakuje napis, że trzeba sie najpierw zalogować?? Nie można tu tego zrobić? Nie zamykać, tylko pozwalać na wpisy osobom zalogowanym na gazecie.
        • mika_p Re: DO MIKA-P 03.01.12, 22:44
          Ja nie mam możliwości zrobienia tego, tylko zawodowa administracja forum.
          A z tego co się orientuję, zasada jest taka, że forum musi być ruchliwe, bo obowiązkowe logowanie zmniejsza ruch. Przejrzałam własną pocztę, Forum o forum i Forum o moderacji, ale taka informacja musiała paść w kontekście innego forum, bo nic nie znalazłam, ani na temat f. Płock, ani PPM.
      • ola162 Re: DO MIKA-P 02.01.12, 08:44
        ok. Poprawię :)
    • Gość: aaa Re: DO MIKA-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 12:28
      a co Ty Kobito chcesz od tego forum. To forum jest EKSTRA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka