Dodaj do ulubionych

plockie mamy

IP: *.253.c87.petrotel.pl 11.01.12, 23:49
Witam.Od 3 miesięcy mieszkam w Płocku.Niestety nie mogę tutaj znaleźć żadnych zajęć,spotkań dla mam z dziećmi.Chętnie poznam płockie mamy :-) Niestety mój narzeczony cały czas pracuje i wpada tylko na weekendy.Siedzę sama w domu,nie mam nawet się do kogo odezwać,pogadać.
barskian@o2.pl

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: plockie mamy IP: *.class98.petrotel.pl 13.01.12, 14:05
      Witam.
      Możesz pójść z dzieckiem do Konika na biegunach na ul.Okrzei klub dopiero się otworzył może poznasz tam jakieś mamy,
      • Gość: dase Re: plockie mamy IP: *.home.net.pl 13.01.12, 16:40
        Rzecz w tym, że narzeczony nieobecny, a "konik" potrzebny :D
    • mika_p Re: plockie mamy 13.01.12, 22:01
      A dziecię w jakim wieku? Jak niemowlę, to może Klub Kangura:
      klubkangura.com.pl/plock
      z tego co widzę, na dniach mają się spotykać.

Albo gazetowy Klub Mam:
      plock.gazeta.pl/plock/0,113413.html?tag=klub+mam
      W którymś artykule są namiary na poradnię, w której odbywały się spotkania, może tam będą coś wiedzieć o kolejnym.

Jak dziecię w wieku przedszkolnym albo trochę młodsze, to Chotomek, biblioteka dla dzieci:
      www.bibl.plock.pl/index.php?ile=7
      Oprócz planowych zajęć dla zapisanych do klubu dzieci, organizują różne imprezy otwarte, no a poza tym, zawsze można tam spotkać kogoś miłego i się zapoznać.
      • Gość: aaa Re: plockie mamy IP: *.class98.petrotel.pl 15.01.12, 11:26
        Najlepiej spotkać się w klubie dla mam, spotkania organizowane są średnio raz w miesiącu. O terminie kolejnego dowiesz się pisząc na adres : kontakt@poradnia-ae.pl, lub dzwoniąc telefon: 24 262 31 61, albo zaglądając na płocką stronę gazety wyborczej www.plock.gazeta.pl. Zwykle o spotkaniu informują dzień lub dwa przed. Nie ma żadnych kosztów takiego spotkania, poprostu bierzasz malucha i przychodzisz (Poradnia ąę ul. Tysiąclecia 16 ).
        W "Koniku na biegunach" też na pewno kogoś poznasz.
    • katarzyna.oziemblewska Re: plockie mamy 25.01.12, 20:43
      8 lutego o 17 będzie kolejne spotkanie Klubu Kangura w kawiarni KONIK NA BIEGUNACH - to bardzo dobra okazja, żeby poznać inne mamy :)
      • Gość: n Re: plockie mamy IP: *.013.c65.petrotel.pl 26.06.12, 21:56
        W najbliższą środę 27 czerwca 2012 odbędzie się spotkanie dla mam z małymi dziećmi w poradni ąę na ul.Tysiąclecia. Prowadzić to spotkanie będzie pani neurologopeda. Wstęp wolny.Więcej na : plock.gazeta.pl/plock/1,35710,11993368,W_klubie_mam_spotkanie_z_neurologopeda.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka