Dodaj do ulubionych

gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyczne

16.02.12, 15:57
witam, mam pytanie do wszystkich Pan, do jakich gabinetow kosmetycznych chodzicie? jakie miejsca polecacie? ktore z tych gabinetow maja najlepsze ceny i kosmetyki? Powiem szczerze ze ja mam z tym duzy problem, bo wiekszosc z nich tylko dobrze wyglada, a skore zmaruje nam jakims mazidlem ze zwyklego sklepu, macie jakies zaufane miejsca bo ja chyba odkrylam ostatnio idealny gabinet kosmetyczny godny polecenia ! szczegolnie dla mlodych mam!
Obserwuj wątek
    • beeeskaaa Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc 21.02.12, 17:51
      Też się chętnie dowiem.
      Co sądzicie o gabinecie kosmetycznym Cleopatra?
      • Gość: plocczanka1 Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.class102.petrotel.pl 21.02.12, 18:38
        ja uwazam ze to bardzo dobry zakład, mysle ze standardowe zabiegi takie jak mechaniczne oczyszczanie wykonuja najlepiej, ale polecam tez salon o ktorym juz wczesniej pisalam, ze wzgledu na marke kosmetykow bioline i selvert, warto poczytac o ich dzialaniu, ja wyprobowalam i polecam, zaklad jest na medycznej w budynku roki
      • Gość: eee tam Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.12, 15:47
        Pitu pitu za grubą kasę ta cleopatra
        chciałam czyszczenie - pani zrobila zabieg dotleniający czy coś takiego
        jak ide do "podarunku dla urody" na kwiatka to pani mi nie ściemnia tylko mówi co mi potrzeba NAPRAWDĘ i za ile a jak mnie nie stać (bo ma naprawdę zabiegi na poziomie) to proponuje kompromis ale żeby efekt był
        i zawsze efekt jest
        ma zabiegi laserem i jak ja to mówię elektrowstrząsy na brzuszek które spalają tłuszcz
    • Gość: prosto w pysk Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.opera-mini.net 21.02.12, 18:29
      pewnie masz sztuczne cycki ...
    • Gość: Patiii Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 15:11
      Byłam kilka razy w salonie Piękność dnia na ul.Rumiana 108a i jestem bardzo zadowolona. Salon jest naprawdę śliczny i mają najnowsze sprzęty np. Icoone, Mesotherm. Ekipa pracująca, bardzo profesjonalna i przemiła :) Cena uważam bardzo adekwatne do standardu. Zależy czego oczekujemy, za dobrą usługę trzeba zapłacić :)
      • Gość: Prawdziwy Polak Pati, Kasie czy inny nick - a ten sam SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 19:24
        Cały dzień nie ma klientów więc "polecasz" ten salon gdzie się da. Tylko po co na Forum Białystok? Kosmetyczki są aż tak głupie?
        Link pokazujący SPAM
        • Gość: ona Re: Pati, Kasie czy inny nick - a ten sam SPAM IP: *.plock.mm.pl 10.12.12, 19:54
          a widziales kiedys madre kosmetyczki lub fryzjerki? 2letnie studium dla panienek, ktore maluja jak na maskarade i zakladaja tipsy inteligencji i madrosci ich nie nauczy, te solary, tlenione wloski....porazka. Ja polecam w Plocku tylko jeden salon, do ktorego chodze dosc rzadko, bo nie musze, ale jesli juz to tylko tam i zawsze jestem zadowolona, jako nastolatka chodzilam tam leczyc tradzik, na makijaze na duze wyjscia, pierwsza regulacja brwi, leczenie plam poslonecznych polekowych, oczyszczanie na kazda wiosne i mimo 34 lat mam ladna cere, napieta, promienna, nie to co mijane na ulicy 20parolatki....polecam salon Venus na Grodzkiej, ceny adekwatne do uzywanych kosmetykow i wyksztalcenia kosmetyczek z prawdziwego zdarzenia a nie po studium dla idiotek.
          • Gość: kicia Re: Pati, Kasie czy inny nick - a ten sam SPAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 08:50
            Niepotrzebnie źle wyrażasz się o ludziach
            wśród pracowników "wysokiego szczeble jednego z banków też pracują mało rozgarnięci no ale to dyrektorzy .....
            Każdy kto chce byc dobry w tym co robi - rozwija się i to dotyczy (też i kucharek) i kosmetyczek - inwestują w salon i dokształcają się - te mało ambitne rzeczywiście pozostają przy tipsach no ale tipsy też trzeba umieć dobrze zrobić
            ps. kilka lat temu moja koleżanka chciała mieć profesjonalny makijaż - miała: profesjonalnej panienki spod latarni

• Gość: prestige-med re IP: *.244.c67.petrotel.pl 11.12.12, 14:47
              A ja zapraszam wszystkie Panie do siebie. Nie jestesmy typowym salonem kosmetycznym a nzoz-em, dlatego tez zaawansowane zabiegi wykonuje lekarze a nie kosmetyczki. Posiadamy w swojej ofercie np. usuwanie naczynek, epilacje, ostrzykiwanie zylakow, thermalifting(swietnie redukuje roztepy) sama jestem mama 1.5 rocznego Maksa i wiem co to znaczy, kazda mama moze przyjsc do nas ze swoim maluchem, mamy pieluszki, zabawki, chetnie zajmujemy sie maluchami, wtedy kiedy mama sie piekni, zapraszam na strone www.prestige-med.pl
              • Gość: sm48 Re: re IP: *.165.c85.petrotel.pl 21.12.12, 08:35
                Ja dbam o swoją skórę w wlasnej lazience i dobrze mi to robi,a mam już znacznie ponad pól wieku życia:)) emerytka
      • swiaturody Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc 03.01.13, 14:23
        UJĘDRNISZ, WYSZCZUPLISZ, WYRZEŹBISZ

Pakiet ekskluzywnych zabiegów ICOONE - 50%

Tylko teraz 1450 zł za 10 zabiegów na całe ciało!!!

Wykup do 31.01.2013

www.pieknosc-dnia.pl/
    • Gość: gość Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 22:43
      Salon Trendy, Królewiecka. Pani Wiola. Najlepsza.
    • Gość: soniia Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.icpnet.pl 11.03.13, 12:45
      Zdecydowanie polecam Nantes na ul. Kwiatka. Pełen profesjonalizm i dobre kosmetyki na bazie nanowody. Miałam zawsze problemy z cerą i pozostało mi dużo blizn i przebarwień. Miałam wykonaną mikrodermabrazję i serię zabiegów urządzeniem IPL. Efekty są rewelacyjne:) W salonie zawsze panuję pozytywna atmosfera więc można się w pełni zrelaksować. Pozdrawiam.
      • Gość: honia Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.iq.pl 11.03.13, 16:58
        Gość portalu: soniia napisał(a):

> W salonie zawsze panuję pozytywna atmosfera więc moż na się w pełni zrelaksować.

zawsze;siedzisz tam non-stop??? kolejna niezbyt rozgarnięta :/
        • Gość: Maja Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.080.c77.petrotel.pl 12.03.13, 12:54
          ;)
          A ja zapraszam Panie do mnie do Prestige-med & Beauty, pierwsza wizyta jest darmowa, zeby kazda z Pan mogla poznac nasza wiedze
          podaje moj nr. 24-364-31-41 ;)
    • julka584 Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc 01.12.13, 20:25
      Witam!Bardzo polecam gabinet kosmetyczny Magia Urody z ul.Szafera194g, vis a vi nowej hali sportowej.Mały gabinecik ale bardzo przyjemny ,tanio,świetne efekty nikt nie bedzie zawiedziony jesli się tam uda.POLECAM z czystym sercem :)
      • Gość: ona Re: gdzie dbacie o swoja skore? gabinety kosmetyc IP: *.19-2.cable.virginm.net 03.12.13, 00:49
        a co nas obchodzi gabinet poza Płockiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka