karola772 14.11.06, 15:22 .....jestem mamą 2 letniego smyka.....przeprowadziłam sie z Poznania do Płocka za mężem , on tu ma pracę a ja??całe życie i serce w Poznaniu, jak polubic nowe miasto??z praca też kiepsko.......no i ta jesień............... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek.m Re: jesienne troski 14.11.06, 19:26 Witaj ! nasze miasto da się lubić! musimy zorganizować jakieś spotkanie, może będziesz miala okazję nas poznać Odpowiedz Link Zgłoś
katrind Re: jesienne troski 14.11.06, 22:46 Płock nie jest taki zły. Ja też mam dwuletniego smyka. A gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
karola772 Re: jesienne troski 08.12.06, 19:59 dodam jeszcze ,że mieszkam na Podolszycach !!odezwijcie sie dziewczyny obiecuję,że będe teraz tu częsiej zaglądać!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: jesienne troski 15.11.06, 12:10 Witaj! To prawda, ze pora roku trochę pechowa, ale jak poznasz nowych znajomych to będzie Ci łatwiej i z czasem sie przyzwyczaisz! Dobrze, że masz maluszka, a nie siedzisz sama, bo przy takim szkrabie to ciągle jest coś do roboty : ) Ja mam 6 m-cznego synka.Jak będziesz miała ochotę pogadać to zapraszam gg 897710. Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
lubesia Re: jesienne troski 22.11.06, 11:05 WITAJ TEZ JESTEM MAMA 2 LETNIEGO SZKRABA 3 LATA TEMU PRZEPROWADZILAM SIE Z BIALEGOSTOKU DO PLOCKA NAPEWIEN SPOSOB ZAKLIMATYZOWALAM SIE TUTAJ. MOJ MAZ TEZ PRACUJE A JA CALYMI DNIAMI SIEDZE Z MALYM W DOMU JAK MASZ OCHOTE POGADAC MOJ GG TO 6122259 Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: jesienne troski 24.11.06, 11:51 Ja tez nie jestem stąd, ze Śląska, trafiłam tu z Wrocławia. Na początku było mi ciasno, teraz trochę mniej. Ale nadal tęsknię za szumem wielkiego misata a najbardziej za kinami i teatrem. Wiem, Warszawka niedaleko, ale jak się ma małe dzieci to taka wyprawa odpada.A teraz to już w ogóle, bo mieszkam od niedawna w Slupnie. Samotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qlka71 Re: jesienne troski 29.11.06, 22:55 ja przyjechałam do Słupna z wielkiego portowego miasta, ale po 3 latach czuję się już jak u siebie, Odpowiedz Link Zgłoś
karola772 Re: jesienne troski 08.12.06, 19:57 dziewczyny długo tu nie zaglądałam a tu tyle odpowiedzi i tak podnoszacych na duchu!!!!!!!!!!!!!dzięki serdeczne za ciepłe słowa wszystkie dziewczyny które wyraziły chęć spotkania sie ze mną to z miłą chęcia i ogromna przyjemnością!!!!!!!!(nie moge sie kontaktować na gg bo korzystam z kompa szwagra podaje maila k.jaroszewska1@wp.pl-odezwijcie sie kochane zorganizujemy spotkanie!!!szkoda,że tak długo tu nie zaglądałam.....macie racje Płock nie jest zły!! Odpowiedz Link Zgłoś