Dodaj do ulubionych

jesienne troski

14.11.06, 15:22
.....jestem mamą 2 letniego smyka.....przeprowadziłam sie z Poznania do
Płocka za mężem , on tu ma pracę a ja??całe życie i serce w Poznaniu, jak
polubic nowe miasto??z praca też kiepsko.......no i ta jesień...............
Obserwuj wątek
    • asiek.m Re: jesienne troski 14.11.06, 19:26
      Witaj !

nasze miasto da się lubić!
      musimy zorganizować jakieś spotkanie, może będziesz miala okazję nas poznać
      • katrind Re: jesienne troski 14.11.06, 22:46
        Płock nie jest taki zły.
        Ja też mam dwuletniego smyka. A gdzie mieszkasz?
        • karola772 Re: jesienne troski 08.12.06, 19:59
          dodam jeszcze ,że mieszkam na Podolszycach !!odezwijcie sie dziewczyny
          obiecuję,że będe teraz tu częsiej zaglądać!!
    • agnes3131 Re: jesienne troski 15.11.06, 12:10
      Witaj! To prawda, ze pora roku trochę pechowa, ale jak poznasz nowych znajomych
      to będzie Ci łatwiej i z czasem sie przyzwyczaisz! Dobrze, że masz maluszka, a
      nie siedzisz sama, bo przy takim szkrabie to ciągle jest coś do roboty : ) Ja
      mam 6 m-cznego synka.Jak będziesz miała ochotę pogadać to zapraszam gg 897710.
      Głowa do góry!
    • lubesia Re: jesienne troski 22.11.06, 11:05
      WITAJ TEZ JESTEM MAMA 2 LETNIEGO SZKRABA 3 LATA TEMU PRZEPROWADZILAM SIE Z
      BIALEGOSTOKU DO PLOCKA NAPEWIEN SPOSOB ZAKLIMATYZOWALAM SIE TUTAJ. MOJ MAZ TEZ
      PRACUJE A JA CALYMI DNIAMI SIEDZE Z MALYM W DOMU JAK MASZ OCHOTE POGADAC MOJ GG
      TO 6122259
    • dagu75 Re: jesienne troski 24.11.06, 11:51
      Ja tez nie jestem stąd, ze Śląska, trafiłam tu z Wrocławia. Na początku było mi
      ciasno, teraz trochę mniej. Ale nadal tęsknię za szumem wielkiego misata a
      najbardziej za kinami i teatrem. Wiem, Warszawka niedaleko, ale jak się ma małe
      dzieci to taka wyprawa odpada.A teraz to już w ogóle, bo mieszkam od niedawna w
      Slupnie. Samotnie.
      • qlka71 Re: jesienne troski 29.11.06, 22:55
        ja przyjechałam do Słupna z wielkiego portowego miasta, ale po 3 latach czuję
        się już jak u siebie,
        • karola772 Re: jesienne troski 08.12.06, 19:57
          dziewczyny długo tu nie zaglądałam a tu tyle odpowiedzi i tak podnoszacych na
          duchu!!!!!!!!!!!!!dzięki serdeczne za ciepłe słowa wszystkie dziewczyny które
          wyraziły chęć spotkania sie ze mną to z miłą chęcia i ogromna
          przyjemnością!!!!!!!!(nie moge sie kontaktować na gg bo korzystam z kompa
          szwagra podaje maila k.jaroszewska1@wp.pl-odezwijcie sie kochane zorganizujemy
          spotkanie!!!szkoda,że tak długo tu nie zaglądałam.....macie racje Płock nie
          jest zły!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka