monika-wit 02.12.06, 18:08 Gdzie najlepiej do laryngologa? Damianek znowu ma problemy z zatokami i uszkiem, więc dostaliśmy skierowanie do laryngologa. Jest gdzieś taki lekarz "dla dzieci"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp1203 Re: laryngolog??? 02.12.06, 19:55 byl juz taki watek,ja chodze do dr popowskiego,to najlepszy laryngolog z jakim sie spotkalam,leczy tak aby antybiotyk byl ostatecznoscia,no i jest skuteczy bardzo,nie jest pediatra,ale chodza do niego setki rodzicow z dziecmi,nawet tymi najmniejszymi,jak zawodza wszyscy inni lekarze (chodze czasem bo mam blisko),to zwykle "laduje" u niego i zwykle wyleczyl i mnie i mojego malego (3,5 roku) bez antybiotyku,dokladny,fachowy,i bardzo mily.przyjmuje na podolszycach,jedyny lekarz ,ktorego polecam z czystym sercem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nata2671 Re: laryngolog??? 03.12.06, 11:31 Też słyszałam że jest bardzo dobry. Tylko wytłumaczcie mi drogie panie dlaczego większość pediatrów jest przeciwna leczeniu przez dr. popowskiego. Nawet przez pediatrów, którzy antybiotyk również dają w ostateczności. Odpowiedz Link Zgłoś
gosikka Re: laryngolog??? 03.12.06, 12:27 Może ze względu na konkurencję :))) Też byłam kiedyś u Popowskiego (ze sobą ;)) a potem u innego laryngologa (równie dobrego) mieli takie samo zdanie na temat mojej dologliwości.Też uważam, że jest dobrym specjalistą. A co opinii innych lekarzy na jego temat...Może ma znaczenie również to,że on pracuje w Warszawie (coś na zasadzie "co nam się będzie tu panoszył" ;))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
karola772 Re: laryngolog??? 09.12.06, 14:00 czytam ten wątek po jakims czasie, ale chciałm dodać ,że rzezywiście to supre lekarz, mojego synka tez wyleczył bez antybiotyku!!!!!!!!!!!przemiły i Wiktor nawet nie pisnął co zawsze krzyczy na cały osrodek!!!!!!!polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_r_d Re: laryngolog??? 05.12.06, 18:46 Jak wyżej - tylko Dr Popowski (sporo pisałam w poprzednim wątku). Teraz mogę dodać tylko to: po trzech pełnych miesiącach w przedszkolu, mojego dziecka nie było tylko 7 dni !!! Pełen sukces - zero antybiotyku. I ta uwaga, którą poświęca pacjentowi - nawet prywatnie u płockiego pediatry tak nie było. Nie wspomnę o tym, że żaden pediatra nie zasugerował nawet, że przydałoby się laryngologa odwiedzić (mimo infekcji nosogardła non stop). Odpowiedz Link Zgłoś
beata1975_05_02 Re: laryngolog??? 26.04.07, 12:28 ja tez nie wiem do ktorego laryngologa sie udac, przegladam wasze podpowiedzi i robie notatki. na razie na liscie mam Pomirską, Popowskiego i Kłobukowską. ktos ma jeszcze jakis pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
kitchen Re: laryngolog??? 29.04.07, 13:47 a gdzie przyjmuje dr Popowski? prywatnie czy w przychodni? orientuje się ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
babusia_1 Re: laryngolog??? 29.04.07, 18:35 Przyjmuje w prywatnym gabinecie na podolszycach, tych po lewej stronie jadąc od centrum. Chyba ul Armii Krajowej. Trzeba sktręcić w lewo na skrzyżowaniu koło Panoramy. Jechać prosto. Gabinet jest w szczycie jednego z bloków po lewej stronie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bechatkad Re: laryngolog??? 29.04.07, 20:56 dr Popowicz przyjmuje na Armii Krajowej 9, zapisy od 15-17, nr tel. 364 364 7 Odpowiedz Link Zgłoś
kitchen Re: laryngolog??? 03.05.07, 15:22 a nie wiecie kto przyjmuje w MedJarze? bo tam tez na zapisy i tylko w srody i piatki, ale na szyldzie nie ma napisane jak sie doktor nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś