Dodaj do ulubionych

laryngolog???

02.12.06, 18:08
Gdzie najlepiej do laryngologa? Damianek znowu ma problemy z zatokami i
uszkiem, więc dostaliśmy skierowanie do laryngologa. Jest gdzieś taki
lekarz "dla dzieci"?
Obserwuj wątek
    • mp1203 Re: laryngolog??? 02.12.06, 19:55
      byl juz taki watek,ja chodze do dr popowskiego,to najlepszy laryngolog z jakim
      sie spotkalam,leczy tak aby antybiotyk byl ostatecznoscia,no i jest skuteczy
      bardzo,nie jest pediatra,ale chodza do niego setki rodzicow z dziecmi,nawet
      tymi najmniejszymi,jak zawodza wszyscy inni lekarze (chodze czasem bo mam
      blisko),to zwykle "laduje" u niego i zwykle wyleczyl i mnie i mojego malego
      (3,5 roku) bez antybiotyku,dokladny,fachowy,i bardzo mily.przyjmuje na
      podolszycach,jedyny lekarz ,ktorego polecam z czystym sercem:)
      • nata2671 Re: laryngolog??? 03.12.06, 11:31
        Też słyszałam że jest bardzo dobry. Tylko wytłumaczcie mi drogie panie dlaczego
        większość pediatrów jest przeciwna leczeniu przez dr. popowskiego. Nawet przez
        pediatrów, którzy antybiotyk również dają w ostateczności.
        • gosikka Re: laryngolog??? 03.12.06, 12:27
          Może ze względu na konkurencję :))) Też byłam kiedyś u Popowskiego (ze sobą ;))
          a potem u innego laryngologa (równie dobrego) mieli takie samo zdanie na temat
          mojej dologliwości.Też uważam, że jest dobrym specjalistą.
          A co opinii innych lekarzy na jego temat...Może ma znaczenie również to,że on
          pracuje w Warszawie (coś na zasadzie "co nam się będzie tu panoszył" ;))) )
      • karola772 Re: laryngolog??? 09.12.06, 14:00
        czytam ten wątek po jakims czasie, ale chciałm dodać ,że rzezywiście to supre
        lekarz, mojego synka tez wyleczył bez antybiotyku!!!!!!!!!!!przemiły i Wiktor
        nawet nie pisnął co zawsze krzyczy na cały osrodek!!!!!!!polecam w 100%
    • agnieszka_r_d Re: laryngolog??? 05.12.06, 18:46
      Jak wyżej - tylko Dr Popowski (sporo pisałam w poprzednim wątku). Teraz mogę
      dodać tylko to: po trzech pełnych miesiącach w przedszkolu, mojego dziecka nie
      było tylko 7 dni !!! Pełen sukces - zero antybiotyku. I ta uwaga, którą
      poświęca pacjentowi - nawet prywatnie u płockiego pediatry tak nie było. Nie
      wspomnę o tym, że żaden pediatra nie zasugerował nawet, że przydałoby się
      laryngologa odwiedzić (mimo infekcji nosogardła non stop).
      • beata1975_05_02 Re: laryngolog??? 26.04.07, 12:28
        ja tez nie wiem do ktorego laryngologa sie udac, przegladam wasze podpowiedzi i
        robie notatki. na razie na liscie mam Pomirską, Popowskiego i Kłobukowską. ktos
        ma jeszcze jakis pomysł?
        • kitchen Re: laryngolog??? 29.04.07, 13:47
          a gdzie przyjmuje dr Popowski? prywatnie czy w przychodni? orientuje się ktoś?
          • babusia_1 Re: laryngolog??? 29.04.07, 18:35
            Przyjmuje w prywatnym gabinecie na podolszycach, tych po lewej stronie jadąc od centrum. Chyba ul Armii Krajowej. Trzeba sktręcić w lewo na skrzyżowaniu koło Panoramy. Jechać prosto. Gabinet jest w szczycie jednego z bloków po lewej stronie.
            Pozdrawiam.
            • bechatkad Re: laryngolog??? 29.04.07, 20:56
              dr Popowicz przyjmuje na Armii Krajowej 9, zapisy od 15-17, nr tel. 364 364 7
              • kitchen Re: laryngolog??? 03.05.07, 15:22
                a nie wiecie kto przyjmuje w MedJarze? bo tam tez na zapisy i tylko w srody i
                piatki, ale na szyldzie nie ma napisane jak sie doktor nazywa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka