mamanadulki 23.10.08, 22:06 Zakładam nowy wątek dla tych ,co naprawdę chcą się poznać :) Moja córcia ma na imie Nadia i ma 3 latka. Reszta moich skarbów- to 2 mężczyźni...ale to już nastolatkowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yo-ki Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 24.10.08, 07:57 Wiktor 4 latka i Hnna 4 tygodnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 24.10.08, 11:18 Moja rodzinka to Karol i Karolinka. Syncio to już powoli dojrzewający nastolatek (12 lat) a córcia to maleńka laleczka ma 10 miesięcy i jest naszą maleńką pociechą przekochaną i przeuroczą. Cieszę się że założyłaś ten wątek, może znajdzie się nas więcej mam które chciałyby się poznać i pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 24.10.08, 12:40 Moje dzieciaczki to Oleńka 5,5 roku i Piotruś 2,5 roku, Ola chodzi do Przedszkola nr 21, Piotrusiem zajmuje się niania, gdy ja jestem w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 24.10.08, 13:04 Ja jestem narazie na urlopie wychowawczym. Planuję wykorzystać go w wymiarze 24 m-cy, czyli mała będzie wtedy miała 2,5 roczku (jak twój Piotruś) i przyznam szczerze że przeraża mnie myśl powrotu do pracy i zostawienia małej. Dużo jeszcze czasu przed nami do tego momentu, ale już się boję tego momentu - bo prędzej czy później on nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
malusiaxl Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 24.10.08, 14:41 Mój synek Bartuś ma 2 latka ,obecnie również jestem na urlopie wychowawczym ale niestety już nie długo wracam do pracy :((( strasznie szybko minęły te dwa latka . pozdrawiamy wszystkie Mamusie i ich pociechy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamanadulki Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 24.10.08, 19:50 mlemaniak,może mieszkasz gdzieś blisko mnie , bo moja mała chodzi do przedszkola 27 więc bardzo blisko 21. Cieszę się ,że piszecie,może coś ruszy na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 24.10.08, 21:05 Taaaa, pewnie jak zwykle wyjdzie że ja mam do każdego najdalej - bom z Brwilna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokate Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 25.10.08, 19:27 Moja niunia ma na imię Hania i kończy 11 miesięcy...szalona, prześmieszna najcudniejsza istota...pozdrawiam mamusie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mosia29 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 26.10.08, 09:21 Do pracy wracam 24 listopada i jestem tym faktem przerażona. Necia5 mam nadzieję, że się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 26.10.08, 11:33 No, powiem Ci że powrotu do pracy to Ci wcale nie zazdroszczę. Na spotkanie oczywiście chętnie reflektuję. Może jakiś ładny dzień na spacerku z maluszkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mosia29 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 25.10.08, 19:51 Moje maleństwo ma prawie 5 miesięcy i ma na imię Jakub. Ja też jestem z Brwilna. Obecnie jeszcze w domu, ale niedługo czeka mnie powrót do pracy. Pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich pociechy. Mój aniołek Maciek[*] Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 25.10.08, 21:50 mosia29 - ja cię kręcę na dwie ręce - ale fajnie, czyli nie koniecznie będę musiała dojeżdżać do Płocka na wspólne spacery ;)))). A kiedy wracasz do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 28.10.08, 17:41 Witajcie! Mój syneczek- Krystianek ma 2,5 roku. Opiekuje się nim niania, też było mi bardzo ciężko zostawić go z obcą osobą, więc skróciłam godziny pracy do 6, chodzę na godz.12.00 i wymieniamy się z mężem, a z nianią jest 4 godz, w tym 2 śpi ;) Mieszkamy na os. Dworcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 28.10.08, 19:47 Oliwka prawie 5 lat i córeczka w brzuszku termin mam na 29 grudnia Oliwia chodzi do przedszkola nr 9 Odpowiedz Link Zgłoś
mamanadulki Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 28.10.08, 22:02 Widzę,że watek się rozwija. Agnes,witaj,pewnie mieszkamy gdzieś niedaleko siebie. Ja wróciłam dopracy jak mała miała 5 miesięcy.Zostawała z nianią. Teraz chodzi do przedszkola,ale dzięki temu nie miała problemów z adaptacją. Odpowiedz Link Zgłoś
katrind Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 28.10.08, 22:49 Hej. Moi dwaj mali męzczyźni to Maciuś - prawie 4 lata i Kubuś - prawie 2 lata. Maciek chodzi do przedszkola na Czwartaków, Kubuś jest z nianią w domku. Odpowiedz Link Zgłoś
anikraw Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 03.12.08, 14:09 Natalia - 22 m-ce:) drugie w planach:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaka1 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 09.12.08, 23:02 Mój synuś Maksymilianek za kilka dni skończy 9 miesięcy :) niestety pracuję a mały jest z babcią mieszkamy na czwartaków --- "Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis" Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaplock28 Re: IMIONA i WIEK NASZYCH POCIECH 17.12.08, 10:25 meldujemy: Kasia 12 lat, i Patryk prawie 4... :) Odpowiedz Link Zgłoś