anikraw 12.03.09, 11:21 słuchaj, czy na spotkaniach chustowych przymierzać można tylko chusty? czy są do wypróbowania jakieś nosidła? chodzi mi tu np. o MT czy manduki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: Do ithilhin 12.03.09, 16:32 chwilowo mam na stanie papatum (tez ergonomiczne nosidlo) tylko oraz taki baaardzo pogladowy MT, ale moge sie postarac o manduke do przymierzenia, ale na te sobote nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
anikraw Re: Do ithilhin 13.03.09, 20:33 ok, nie masprawy. nawet lepiej na nastepne spotkanko, bo na to jutrzejsze nie dam rady. kurcze tak bym chciala aby moja cora zaakceptowala albo manduce albo mt. ona nigdy w chuscie nie byla:( teraz tego bardzo zaluje:( przy drugim bedzie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: Do ithilhin 13.03.09, 23:08 Twoja corka jest chyba w podobnym wieku co moj Michas ;-) jesli nie nosilas wczesniej w chuscie to raczje nosidlo rzeczywiscie. Manduka ma rozsuwany panel, dlatego warto ja rozwazyc. a Mei Tai mozna uszyc "na miare". choc znam ludzi, ktorzy w chuscie nie nosili swojego starszego, kupili chuste dla malucha i teraz jak trzeba to i czterolatka na plecy zapkuja ;-) tak przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
anikraw Re: Do ithilhin 14.03.09, 20:52 nio Natusiek jest tylko miesiac starsza:) kurcze już sama nie wiem na które się zdecydować. czy manduca czy mt czy możne jeszcze bondolino? mętlik w głowie. na chustę raczej się nie skusze. rok temu u koleżanki próbowałam Natuske wsadzić do chusty. nie była zadowolona. wole nosidło:) widziałam poradniki pomocne w szyciu mei tai ale ja lewe ręce mam, wiec szycie własnej odpada:) Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: Do ithilhin 02.04.09, 18:56 4 kwietnia bede w Toruniu, ale moj Tomek moze reprezentowac Klub w Gazeta Cafe jesli beda chetni na przyjscie. Potem sa Swieta Wielkanocne, a potem to nie wiem :-) Byc moze zrobimy spotkanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maggii Re: Do ithilhin 03.04.09, 09:13 No to jeden chętny by sie znalazł ;) To od 12? Odpowiedz Link Zgłoś