czuk1 05.06.11, 21:21 Jest 21.20. Głosuję na Michała Szpaka. Kolejność : Michał, Ada, Gienek. Pięknie śpiewa ta Alexandra Burcke. Mocno wsparła Michała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 05.06.11, 21:39 Ogłoszenie wyników - 21.35 . Kolejność (inna) : Gienek, Michał, Aga. Zdecydowali miłośnicy jazzu, rocka, muzyka ulicznego, przeciwnicy "inności". Odpowiedz Link
amityr Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 05.06.11, 21:54 Powiem szczerze ,ze taka kolejność mi sie podoba i też byłem za Gienkiem. Trochę pozuje na Stanisława Guzka. Odpowiedz Link
czuk1 Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 05.06.11, 22:46 Nie wyczułem w ogóle nastroju i nastawienia publiczności . Myślałem, że cała publiczność jest za Szpakiem. Myślałem, że uznana zostanie Aga Odpowiedz Link
marii51 Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 05.06.11, 23:19 Wszyscy są wyjątkowi- młodzi pojdą jak burza- społeczeństwo nasze ma dobre serce - zagłosowali na Gienka -najpierw szybciutko, żeby naprawił słuch- na jedno ucho w ogóle nie słyszy dlatego tak wpatrywał się uważnie co kto do niego mówi Trzymajmy kciuki- niech pomnaża te pieniądze i wykorzysta szansę nagrywając utwory TERAZ dalej muzycznie Top Trendy- Za oknem druga noc muzyczna z okazji dni miasteczka- młodzieży znów nie da mi zasnąć wracajac z imprezek... czekam na Dodę - czy zaśpiewa? bo wczoraj nagle trafiła do szpitala . Odpowiedz Link
czuk1 Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 06.06.11, 06:16 To wesoła było dziś w Twoim Twoim mieście :} Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link
marii51 Re: X-Faktor 06.06.11, 09:48 Dziękuję Mariusz za pozdrowienie --macham łapką z dalekiej północy --owszem wesoło-i krócej ;wreszcie pozwolili mi się wyspać. Mam wywiad z Gienkiem Loska czat.onet.pl/1645014,1,4,archiwum_dyskusji.html Odpowiedz Link
marii51 Re: X-Faktor 06.06.11, 09:57 Gienek--rok 2004 "mam talent" www.youtube.com/watch?v=oWYRHvMQrFk&feature=related Odpowiedz Link
anerim Re: X-Faktor 06.06.11, 10:25 U mnie wygrał Szpak, a ponieważ cała trójka była dobra, werdykt zaakceptowałam Odpowiedz Link
czuk1 Re: X-Faktor 06.06.11, 10:40 @anerim. Ja też akceptuję (teraz) .... dzięki @Marii którą pozdrawiam - poznałem trochę Genka Loskę jako charakter, osobowość i drogę artystyczną.... Tu w sieci. Dziekuję Byli dobrzy. Fajna impreza. Odpowiedz Link
czarna12.3 Re: X-Faktor 06.06.11, 13:18 Własnie mój wybór i w takiej kolejności sprawdził się. Odpowiedz Link
super.222 Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 06.06.11, 14:24 W połowie tego turnieju talentów, zauważyłam dążenie jurorów do typowania wczorajszego zwycięzcy na faworyta. Przestałam oglądać i interesować się przebiegiem zmagań zawodników. Nie miałam swojego faworyta to i program przestał mnie interesować. Z dzisiejszych doniesień prasowych poznałam wczorajszy wynik i odnoszę wrażenie, że stanie się Gienek idolem lansowanym przez media. Mniejsze zainteresowanie wykażą słuchacze jego wokalistyki. Mnie nie poruszy. Nie będę mogła zanucić żadnej piosenki w jego wykonaniu. Jako *naturszczyk* o całe niebo lepszy jest Maleńczuk ... który na *wstępie* porwał panie w średnim i starszym wieku tą oto piosenką; www.youtube.com/watch?v=6gGnwVltMWY Odpowiedz Link
anerim Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 06.06.11, 14:41 Świetna piosenka, świetne wykonanie i teledysk. Odpowiedz Link
dede43 Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 06.06.11, 15:07 Nie oglądałam w całości żadnego odcinka, więc nie miałam faworytów. Odpowiedz Link
marii51 Re: X-Faktor. Głosuję na Michała Szpaka 06.06.11, 19:54 Dlaczego nikt ani słowa o Małgosi? zajęła czwarte miejsce Superciu , wczoraj Gienek zaśpiewał z Melańczukiem "barty"dwa -sprawdzę może już jest nagranie i Gosi też Odpowiedz Link
marii51 Re: Michał Szpak 08.06.11, 07:38 młody bardzo zdolny -talent muzyczny , wiadomo , jeśli sława to i odkrywanie tajemnic ...bardzo osobistych nocoty.pl/gid,13481667,kat,1013545,galeria.html-- a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link