• amityr Re: Wirtualna droga Tuska 22.02.13, 18:06
      http://i45.tinypic.com/2nki94.jpg
    • amityr Re: Boskie jedzenie 22.02.13, 18:43
    • amityr Re: Cuda 22.02.13, 18:48
      http://i48.tinypic.com/2jbskzt.jpg
    • amityr Re: Cuda 22.02.13, 19:00
      http://i45.tinypic.com/2dik6xd.jpg

Pracownikom już nic nie dali. Tak zachłanna solidarusz hołota.
      • iryska2604 Re: Cuda 22.02.13, 21:02
        Witam po urlopie - i widzę ze nie wypocząłeś, nie odstresowałeś się bo zaserwowałes nam taaaką dawkę że podejrzewam cię o rozpoczęcie kampanii wyborczej. Może stworzymy jakieś nowe ugrupowanie pod twoim przewodnictwem? Nie twierdzę że jest dobrze ale naprawdę nie widzisz zadnych pozytywów? Co do tych kotletów babuni- czemu zona mu nie zrobi kotleta w domu? Rączki do d.......przyrosły? I pisz troche bo z kim się bedziemy spierać? Juz tu nie ma tej co poprawiała błędy i raczej nie wróci.
        • amityr Re: Cuda 23.02.13, 09:38
          Szanowna adminko proszę o trochę pozytywów. Ale nie typu ,że można kupić pod dostatkiem wędlin zwanych np. "parówki" po 2 zł za kg.Jak przeczytać "prasówkę", to jakoś nie widać tam nic pozytywnego chyba ,że abdykacja Benedyktaka.
    • amityr Re: Cuda 23.02.13, 19:10

• jaga_22 Re: Cuda 23.02.13, 19:24
          Amityr,a byłeś kiedyś w ZUS -ie?,to jakiś imbecyl nagrywał.
        • iryska2604 Re: Cuda 23.02.13, 19:35
          A te poprzednie lepiej działały? Amityr,wyluzuj - co ci to da że będziesz sie tak stresował? Po co ci to? A tak nawiasem -nawiązę do filmiku gdzie miły pan udowadniał że nic nie jest tym czym być powinno. Specjalnie kupiłam Łąkowe ( czy łąkowy). Nie twierdzę że to jest w porzadku zeby z mleka robić napój-ale producent umieścił tam napis -napój UHT- co prawda niezbyt widoczny bo w prawym górnym rogu obok stokrotki.Ale jest. Masło jest masło (82 %) i nie ma co sie czepiać jesli nie sprawdzimy i kupimy mix. Trzeba czytać i tyle. Jak sie nie chcę nakręcac to poprostu zwracam uwagę co kupuję.Wiadomo ze nie kupię dobrej kiełbasy za 5 zł.
          A zrobienie kotletów to zadna filozofia i nie trzeba sie żywić gotowcami. Ludzie zapomnieli ze kiedyś szynkę i banany jadało sie tylko na święta. Pokaz mi raj na ziemi,krainę mlekiem i miodem płynącą, bez korupcji, przekrętów, z idealną administracją i służbą zdrowia -plisssss.....
          • amityr Re: Cuda 23.02.13, 19:52
            Jeżeli w ten sposób będziemy rozgrzeszać aktualne władze to można i tak:
            • amityr Re: Cuda 23.02.13, 20:04
              Zapomniał wół jak cielakiem .....
    • amityr Re: Cuda 23.02.13, 20:09
      A ty jak się czujesz?
      • iryska2604 Re: Cuda 23.02.13, 20:31
        Zlituj się, zejdź już z tego Tuska, rządu i skończ z tym wiecznym narzekaniem.Dlaczego taki jesteś? Biedy nie cierpisz, narodu nie zbawisz.Sobota wieczór a ten kracze i kracze...
        • iryska2604 Re: Cuda 23.02.13, 20:32
          Prosiłam cię
          Pokaz mi raj na ziemi,krainę mlekiem i miodem płynącą, bez korupcji, przekrętów, z idealną administracją i służbą zdrowia -plisssss....
          • jaga_22 Re: Cuda 23.02.13, 21:16
            Trafny tytuł,Amityr cuda wypisuje. http://s9.rimg.info/593aed2dd102124708c1308fbd46e369.gif
              • dorka556 Re: Cuda 23.02.13, 21:42
                Emuś, świetne.
                Masz nie tylko trochę racji, ale całkowitą rację.
                • amityr Re: Cuda 24.02.13, 12:25
                  A kto jest w takim razie Panna obrażalska?
                  • iryska2604 Re: Cuda 24.02.13, 18:09
                    Nie ma tutaj takiej.http://s17.rimg.info/33877cb017bcabe2938465c511aa389e.gif
                    • amityr Re: Cuda 24.02.13, 18:22
                      Bajer frajer, mowa trawa.
                      • amityr Re: Cuda 26.02.13, 19:49
                        http://i54.tinypic.com/ei37sz.jpg
    • amityr Re: Cuda 03.03.13, 17:50
      http://i48.tinypic.com/27wu2kp.jpg
    • amityr Re: Cuda 11.03.13, 20:48
      http://i48.tinypic.com/sfwcgl.jpg
    • amityr Re: Cuda 13.03.13, 19:23
      Nie chce ktoś 1mlon 300tys premii.Tylko ministrowie tuska podpisują takie cudeńka? Nie wiedzieli co zrobić z nierobami z Orlenu to zrobili ich na 5 lat preziami po 26 tys pensji i na koniec 1,3 mil. nagrody. To nie Polka to Amber Gold. Rozkradli Polskę na amen a teraz zadłużają żeby dalej kraść.
      • amityr Re: Cuda 14.03.13, 16:45
        Nikt nie chce ?
        • jaga_22 Re: Cuda 14.03.13, 16:48
          Amityr,a Ty musisz ciągle powtarzać czyjeś wypociny.?
          • amityr Re: Cuda 14.03.13, 16:52
            Jakie wypociny? Kobieto ogarnij się.
          • amityr Re: Cuda 14.03.13, 16:59
            jaga_22 napisała:

> Amityr,a Ty musisz ciągle powtarzać czyjeś wypociny.?

Fakt ,że inni się sporo napocili żeby tyle kasy inni darmo wzięli. Premie duże ,bo przecież trzeba sie podzielić teraz z osoba podpisującą umowy. Jak podano w radio z Drzewieckim. Ale się nie dziwię ,że ciebie to nie interesi. Dziki kraj.
            • jaga_22 Re: Cuda 14.03.13, 17:49
              Dla mnie to jest ważne,a nie cuda niewidy.wink

Zaskakująco dobre dane o inflacji. Z raportu GUS wynika, że w porównaniu z lutym 2012 ceny wzrosły zaledwie o 1,3 proc. To mniej, niż spodziewali się rząd i analitycy. Do tego, w porównaniu do ubiegłego miesiąca, to ceny towarów i usług nie wzrosły.

gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/422084,raport-gus-o-inflacji-ceny-stanely-w-miejscu.html
              • amityr Re: Cuda 14.03.13, 22:48
                jaga_22 napisała:

> Dla mnie to jest ważne,a nie cuda niewidy.wink
                >
                > Zaskakująco dobre dane o inflacji. Z raportu GUS wynika, że w porównaniu z luty
                > m 2012 ceny wzrosły zaledwie o 1,3 proc. To mniej, niż spodziewali się rząd i a
                > nalitycy. Do tego, w porównaniu do ubiegłego miesiąca, to ceny towarów i usług
                > nie wzrosły.
                >
                > gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/422084,raport-gus-o-inflacji-ceny-stanely-w-miejscu.html

Kobieto ty żyjesz w nierealnym wydumanym świecie. Idź do ludzi i zapytaj.Ja z ludźmi mam do czynienia na co dzień i widzę jak wszystko leci na łeb ,na szyję. Zamykane są sklepy, kramy i stragany bo ludzie nie maja za co kupować a długów w bankach po czubek głowy Zamykane zakłady małe i duże a nawet wielkie. Jedno za drugim ciągnie w dół następne.Złoty napompowany do granic możliwość ,to i inflacji nie ma.. Z raportu GUS zawsze wynikały bardzo,ale to bardzo dobre dane i to za czasów Wiesława ,Gierka ,Kani Jaruzela. Buhaha
                • jaga_22 Re: Cuda 15.03.13, 09:21
                  Dużo zależy od samych ludzi.Wczoraj oglądałam program M.Gesler.
                  Ludzie!!! czym właściciel chce zachęcić głodnych na posiłek.
                  Zero!!! zaangażowania,klecą posiłki jak dla świń.Ludzie chcą się bogacić najmniejszym kosztem własnym.A to ,że narzekają,to przecież normalne u nas.
                  A te świństwa ,które robią na eksport.? to tak się robi??? przecież podcinają gałąź
                  na której siedzą. To jest sttrata dla kraju,to prawie jak sabotaż.
                  Nie mów o biednych ludziach,bo jest im tak wygodnie.wink
                  Jak się bierze kasę w banku,to się myśli na zapas.Nic nie jest dane na zawsze.
                  • szpun Re: Cuda 15.03.13, 10:10
                    Nasze zycie daje mozliwosci dzialania i wolna wole.Jak najbardziej olac bezdomnych,umierajacych na ulicy,bo oni tak lubia,sami sobie na to zasluzyli.A po zatym dlaczego nie urodzili sie w porzadnych,bogatych rodzinach.W ten sposob myslenia-jaga_22-przeforsowano radykalne warunki spoleczno-ekonomiczne(neoliberalizm)minimum swiadczen,prywatyzacja,niepewnosc jutra,masowe bezrobocie,a spoleczenstwo ma zawsze naiwna tendencje do zakladania wszystko bedzie dobrze.Latwo oskarzac biedne spoleczenstwo,tylko czy dano im szanse.
                    • chris.w2 Re: Cuda 15.03.13, 11:00
                      szpun,
                      bieda istnieje w każdym kraju, też w tych najbogatszych,

przy Deutsche Oper Berlin, Bismarckstraße, Berlin (Charlottenburg), marzec 2013, nie tylko żebrzą Rumunii
                      i Bułgarzy:Tekst linka ,niestety, żebrzą tez Niemcy

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/mc/hc/g1li/QkVLSvnSt6E04HBCUB.jpg
                    • jaga_22 Re: Cuda 15.03.13, 11:07
                      Wcale nie mówię,że trzeba olać bezdomnych i potrzebujących.Trzeba ludziom pomóc
                      szczególnie tym starszym i schorowanym..Dziś w TV ...
                      dziecko 6-letnie wychodzi na ulicę,dzwoni po pomoc,bo mamusia z koleżanką
                      i panem są pijani i śpią,a on się boi. Na wódę są pieniążki,ale dziecko pewnie głodne.
                      Czy myślisz,że tacy skorzystają z szansy jakiejkolwiek?

----------------------------------------------

Minister pracy Władysław Kosiniak-Kamysz uważa, że od marca sytuacja zacznie się poprawiać z uwagi na uruchomienie prac na przykład w leśnictwie, ogrodnictwie, rolnictwie czy budownictwie. Poza tym płyną pozytywne sygnały z rynku niemieckiego, od którego nasza gospodarka jest w znacznej mierze uzależniona. Duży wpływ na nasz rynek pracy będzie też miało uruchomienie spółki "Inwestycje Polskie", która ma wspierać rozwój miejsc zatrudnienia.

Minister Kosiniak-Kamysz spodziewa się, że rynkowi pracy pomoże również nowa ustawa antykryzysowa, której projekt jest już w konsultacjach społecznych. Pomocne będą też programy aktywizujące osoby bezrobotne a także czekające nas uelastycznienie czasu pracy. Sejm skierował wczoraj do dalszych prac w komisji dwa projekty ustaw, które przewidują między innymi możliwość wydłużenia do 12 miesięcy okresu rozliczeniowego czasu pracy
                      -------------------------------------------------------------
                      mówią też,że będą pobierane składki od robót śmieciowych.

forsal.pl/artykuly/688397,bezrobocie_w_polsce_rosnie_rzad_zapowiada_zmiany_w_kodeksie_pracy.html
                      • szpun Re: Cuda 15.03.13, 12:01
                        Wykorzystywanie aspektu emocjonalnego(jak to dobrze bedzie),to klasyczna technika psychologiczna majaca na celu obejscie racjonalnejn analizy problemu i zdrowego rozsadku.Problem,reakcja,rozwiazanie w rozumowaniu pana ministra,czym bardziej zamglic obraz problemu.Ta strategia ministra daje spoleczenstwu wiecej czasu na oswojenie sie ze swiadomoscia zmian,a wrecz akceptacja,lepiej nie bedzie.
    • amityr Re: Cuda 15.03.13, 20:38
      Późny Tusk i hołota od Drzewieckiego, to jest dobrobyt Polski. Czemu tylko tak na mięso się rzucili.

• amityr Re: Cuda 15.03.13, 21:02
      Zabawa na Wiejskiej

• jaga_22 Re: Cuda 15.03.13, 21:37
        Amityr,no to masz nareszcie Sejm z głowy,
        a Radom już raz zasłynął .wink Teraz otworzyli hipermarket Reala.
        • iryska2604 Re: Cuda 15.03.13, 22:09
          Tak czytam i sobiew myslę ze gdzie dwóch Polaków tam na pewno będą trzy zdania. Ale każdy ma prawo mieć swoje. Ja np. tak tutaj biedy nie widzę, ale jak obejrzałam sobie wczoraj program P.Jaworowicz to byłam autentycznie przerazona.
          • amityr Re: Cuda 16.03.13, 16:13
            Prozę się nie gniewać ale niektórzy forumowicze jak politycy i ministrowie oderwali się od otaczającej rzeczywistości. Weźmy m.Muchę ,jaka ona była zdziwiona tymi umowami po 1,3 ml zł premii. Jakby z księżyca spadła. Po tym słyszę ,że miała prawo je skorygować , ale jak ona udaje ,że nic nie wie. Zresztą ona rzeczywiście nic nie wie jak większość ministrów w tym Amber Goldzie.
    • amityr Re: Cuda 16.03.13, 16:37
      Historia lubi się powtarzać .Papier jest ale ludzie kradną bo nie maja za co kupić.

http://i45.tinypic.com/xkvuwx.jpg
      • jaga_22 Re: Cuda 16.03.13, 17:00
        Złodziej to złodziej i wcale nie kradnie dlatego,że jest głodny,
        tylko dlatego,że ma lepkie łapki.wink
        • amityr Re: Cuda 16.03.13, 18:56
          jaga_22 napisała:

> Złodziej to złodziej i wcale nie kradnie dlatego,że jest głodny,
          > tylko dlatego,że ma lepkie łapki.wink

No nie papier toaletowy z głodu?
    • amityr Re: Cuda 16.03.13, 17:39
      Ciekawe jak to się skończy?

• amityr Re: Cuda 17.03.13, 17:27
      Wierszyki dla wyrośniętych dzieci - Lokomotywa

kaczoland.pl/wrzuta/1551/wierszyki-dla-wyrosnietych-dzieci
      • jaga_22 Re: Cuda 17.03.13, 17:50
        big_grin Mam nadzieję,że nie będzie tego bum.
        • amityr Re: Cuda 23.03.13, 10:28
          http://i47.tinypic.com/213na1g.jpg
          • jaga_22 Re: Cuda 23.03.13, 10:46
            A co niby ma jeszcze robić? Dobrze reprezentuje nasz kraj,
            to jego główne zadanie.
            • amityr Re: Cuda 23.03.13, 13:50
              Co to znaczy dobrze?
              • jaga_22 Re: Cuda 23.03.13, 17:55
                Dobrze,to znaczy dobrze.wink
                Nie jestem w stanie przytoczyć wszystkich wizyt,to sobie przeczytaj.

pl.wikipedia.org/wiki/Spotkania_zagraniczne_prezydenta_Bronis%C5%82awa_Komorowskiego
                • amityr Re: Cuda 23.03.13, 18:37
                  Jestem za a nawet przeciw. Senat, Prezydent i jego dwór to niepotrzebne wydatki .
      • amityr Re: Cuda 29.03.13, 18:21
        http://i47.tinypic.com/2ntgwhx.jpg
    • amityr Re: Cuda 29.03.13, 18:46
      http://i50.tinypic.com/w6qu50.jpg
      • alfredka1 Re: Cuda 29.03.13, 22:00
        ci, ktorych naród wybrał.
        • amityr Re: Cuda 30.03.13, 15:15
          Tak się zastanawiam skąd ta smarkata wzięła tyle kasy. Może na tirze jeździ! Synuś gdzieś przepadł.
    • amityr Re: Cuda 30.03.13, 19:28
      Coś nie widzę tych zaciekłych obrońców dworu i rodziny "Janosika". Czyżby Kasia też dostała co za Lecha.
      • amityr Re: Cuda 30.03.13, 19:57
        A przecież ma już jedną willę!

Premierówna zostawiła Sopot i wyprowadziła się do wielkiego domu w Gdyni, stojącego w pobliżu mieszkania rodziców jej narzeczonego Staszka Cudnego (23 l.).

Choć widać, że dom trzeba jeszcze wykończyć – wewnątrz stoją jeszcze drabiny i sprzęt robotników. A jest co tam robić, bo to wielka 2-piętrowa willa.

http://i46.tinypic.com/1z1g182.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
        • anoagata Re: Cuda 30.03.13, 20:02
          Cuda,cuda a niewidy..??
          • iryska2604 Re: Cuda 30.03.13, 22:32
            Wiesz , a ja myślę że lepiej nikomu do kieszeni nie zaglądać. Umiesz liczyć? Licz na siebie. A tak to zazdrosć może spowodować wrzody zołądka.
            • amityr Re: Cuda 31.03.13, 12:58
              No tak ,uwielbianie tak zaślepia ,że nawet złodziejstwo można tolerować.I co ma to do spraw domowych lub rodzinnych. Złodziej to złodziej.A jak Tusk toleruje takie numery to znaczy ,że sam nie jest lepszy.Krzywda ludzka kiedyś bokiem im wyjdzie .
    • amityr Re: Cuda 04.04.13, 20:26
      http://i48.tinypic.com/2hob6nr.jpg
    • amityr Re: Cuda 05.04.13, 20:18
      [video]http://i50.tinypic.com/2mfkpz8.jpg[/video]
        • jaga_22 Re: Cuda 07.04.13, 14:33
          Amityr,kiedy to się Tobie znudzi,podejrzewam,że nikt tego nie czyta.
            • amityr Re: Cuda 07.04.13, 18:33
              @ jaga
              Na moherkę mi nie wyglądasz. Ale pisałaś ,że jesteś wierząca więc musisz w cuda wierzyć.Szczególnie po linku @szpun.
              • anoagata Re: Cuda 07.04.13, 19:13
                A isekty w Sejmie ???? w słoiku !!!!
                A prof.poseł Niesił ,musioł,jako przyrodnik zbadać płeć i wyszło MU że to ONA była.

Niejaki Jaki o tym nie poinformował.
                • jaga_22 Re: Cuda 07.04.13, 19:55
                  To ja dopowiem,że ta Ona ma na imię Patrycja,a na nazwisko Która.
                  Ta Ona to chyba w czepku urodzona,bo ma nawet swoje terarium.wink
                  • jaga_22 Re: Cuda 07.04.13, 20:13
                    Amityr zmusiłeś mnie żebym wysłuchała Szpuna,bo muszę się odnieść.
                    Powiem tak,polityki mam dosyć,ale na pewno nie chce powrotu PiS-u.Nie wiem jak można rządzić w kraju,jak ludzie prymitywy
                    okradają swoich rodaków,własny kraj.Do bani z takim narodem.
                    Ktoś wczoraj się wypowiedział,jaki naród,taki rząd.
                    Pośmiać się można z każdego,tu akurat nie widzę nic śmiesznego.
                    • amityr Re: Cuda 07.04.13, 20:35
                      Widzisz Jaguś ,że śmiać się nie ma z czego. Przypomnieć warto.Cuda to cuda! Zobacz ostatnie wydarzenie. Premier nie wie co się w Rządzie dzieje.Gdzie ministrowie, gdzie służby . Ludzie to się w pale nie mieści. Pewnie w piątek poleciał do GDAŃSKA W GAŁĘ POHARATAĆ !
                      • jaga_22 Re: Cuda 07.04.13, 21:41
                        Ano zobaczymy jak to będzie.Premier podobno nie musiał o tym wiedzieć,bo to są tylko plany i zdąży się do tego odnieść.W końcu nie jest jakimś omnibusem,ma swoich doradców.
                      • anoagata Re: Cuda 07.04.13, 21:42
                        Amityrku,spokojnieeeee.
                        Premier powinien wiedzieć a musi wiedzieć to jest różnica.
                        Otóż powinien a nie musiał.
                        To tak jak by Twoje dziecko dostało pałę z przedmiotu i Ty ???powienieneś o tym wiedzieć ??,czy musisz wiedzieć ?? Aa
                        • amityr Re: Cuda 08.04.13, 19:13
                          Jasne .W takim Amber Goldzie jak u nas to nic nikt nie musi wiedzieć .Gdzie indziej ,przynajmniej minister już by był natychmiast zdymisjonowany. Przecie to nie jego pierwszy numer. Nie pamiętacie dofinansowania LOT itd. Syf z malarią jak gospodarz nie wie co się dzieje albo jak nie ma tak ustawionych ludzi ,że mu nie mówią.
                          • amityr Re: Cuda 09.04.13, 17:48
                            Pewno znowu ktoś wziął. A i na apartament starczyło na Saskiej.
                            • anoagata Re: Cuda 09.04.13, 18:49
                              Poparzona,to żona popa.
                            • iryska2604 Re: Cuda 09.04.13, 19:00
                              A ty na okrągło Amber Gold, zmień już płytę bo się zgrała. Czemu ty tak wiecznie narzekasz? Amityr,rozejrzyj się - gdzie ty widzisz to morze biedy i nieszczęścia? Kiedyś ciebie prosiłam o wypowiedż - jak myślisz , jaki ustrój i pod czyim kierownictwem byłby przyjazny Polsce - na to pytanie nigdy nie odpowiedziałeś. Krytykować kazdy potrafi. Trochę zyję na tym świecie, różne były koleje losu, raz lepiej raz gorzej -teraz też mi sie zbytnio nie przelewa ale patrząc wkoło twierdzę ze nam sie w d.......trochę przewraca. A do Amber Goldu nikt nikogo nie wlókł na siłę, chytry zawsze dwa razy traci. Aha, pokaz mi jeszcze kraj mlekiem i miodem płynący, gdzie wszyscy sa szczęśliwi i mają po równo.
                              • amityr Re: Cuda 09.04.13, 19:45
                                Widocznie zaniewidziałaś jak Tusk i jego ekipa. Ja nie narzekam tylko prawidłowo odbieram otaczającą mnie rzeczywistość. Np podatki motłoch będzie niedługo płacił za to ,że oddycha jeszcze. NIE PISZĘ NIC CO BY BYŁO NIEZGODNE Z PRAWDĄ. Jak cię drażni .Już mnie nie ma.
      • jaga_22 Re: Cuda 15.04.13, 20:39
        Co robił premier Tusk w Nigerii?

W Polsko-Nigeryjskim Forum Gospodarczym uczestniczyło 190 przedstawicieli firm nigeryjskich. Z Polski w spotkaniu udział wzięło 30 firm, głównie z branży paliwowej, zbrojeniowej, energetycznej, transportowej, spożywczej i finansowej.

Wśród polskich przedsiębiorstw znalazły się m.in. PKN Orlen, Grupa Lotos, Bumar, Łucznik, H. Cegielski, Kulczyk Holding, Ursus S.A., Solaris, Dawtona, Bank Gospodarstwa Krajowego, Fibris, Izodom 2000 Polska, Trustee, Navimor, Ancora, Cenzin, Energoprojekt - Katowice czy Consus.

niezalezna.pl/40379-co-robil-tusk-w-nigerii
        • iryska2604 Re: Cuda 16.04.13, 10:40
          Ja nie mogę - jaki ten amityr uparty! Pisz sobie co chcesz tylko jakies argumenty poproszę! Znów mi nie odpowiedziałes na pytanie. Od upadku komuny było juz tyle ekip - która ci odpowiadała? Czy była taka? I jaka powinna być. Za całe przeszło 23 lata obrywa Tusk. No to chociaz napisz co on ma zrobić i jak zeby było lepiej? Oddac pola prezesowi?
          • amityr Re: Cuda 16.04.13, 17:51
            Najbardziej odpowiadała mi ekipa Milera, która wyciągnęła Polskę z bagna po Buzku.
            • aga-kosa Re: Cuda 16.04.13, 18:12
              Amityr, też myślałam o SLD ale ostatnio to tym "starym prykom" chyba mózg się lasuje bo innego bardziej dosadnego określenia na forum wstydzę się napisać. aga
              • amityr Re: Cuda 16.04.13, 19:18
                I tu się z Tobą zgadzam!
                • iryska2604 Re: Cuda 16.04.13, 22:36
                  No i teraz choć wie amityrze w którą stronę patrzysz. No to ci powiem ,że ja zawsze tez tam zezowałam ale niestety, to juz se ne vrati, nie te czasy, teraz parasola nad nami nikt nie rozłozy i nikt nie moze powiedzieć ze mu sie nalezy. I z nieba nic nie spadnie.

mieć w górze niebo a w sobie spokój...
                  • stedo Re: Cuda 17.04.13, 00:04
                    Ja amityra już dawno rozgryzłam. Żeby tylko potrafił bardziej inteligentnie wyrażać swój sprzeciw.Ja też tam zerkam i też mnie zaczynają wkurzać. Coś się zaczynało kleić noi.. no i... spieprzyli. Najpierw wzajemnymi ansami a ostatnio noo... wiadomo. Kwas już chyba nie da rady by być "siłą przewodnią". A pozostali, hmmm.,. gdyby Cimoszewicz dał się namówić, może potrafiłby im przemówić do rozumu.
                    I tu wcale nie chodzi by wrócić do państwa opiekuńczego bo to już czas przeszły, ale by sprawić by to państwo nie było takie opresyjne w wielu dziedzinach.
                    • stedo Re: Cuda 17.04.13, 12:01
                      No i proszę jak zgodził się ze mnąwink):
                      www.tvn24.pl/gras-kwasniewski-celebryta-jak-szyc-chce-byc-niesiony-w-lektyce,319104,s.html
                      • jaga_22 Re: Cuda 17.04.13, 15:15
                        Graś bardzo dobrze podsumował Kwaśniewskiego.
                    • amityr Re: Cuda 17.04.13, 21:24
                      stedo napisała:

> Ja amityra już dawno rozgryzłam. Żeby tylko potrafił bardziej inteligentnie wyr
                      > ażać swój sprzeciw.

MASZ TAK wielki ILORAZ ,TO I TAK ZROZUMIESZ. PO CO mam się WYSILAĆ.
                    • stedo Re: Cuda 17.04.13, 22:55
                      No i wykrakałamcrying:
                      www.tvn24.pl/cimoszewicz-coraz-mniej-fascynuje-mnie-polityka,319293,s.html
                      • stedo Re: Cuda 17.04.13, 23:09
                        fakty.tvn24.pl/foto-optyka,319275.html
                      • amityr Re: Cuda 18.04.13, 19:31
                        stedo napisała:

> No i wykrakałamcrying:
                        > www.tvn24.pl/cimoszewicz-coraz-mniej-fascynuje-mnie-polityka,319293,s.html

Cimoszewicz to wielki nadęty buc.Sam nie wie co chce.A tak w ogóle to Miodowicz wyrolował go i dobrze zresztą.
                  • amityr Re: Cuda 17.04.13, 20:53
                    iryska2604 napisała:

> No i teraz choć wie amityrze w którą stronę patrzysz. No to ci powiem ,że ja
                    > zawsze tez tam zezowałam ale niestety, to juz se ne vrati, nie te czasy, teraz
                    > parasola nad nami nikt nie rozłozy i nikt nie moze powiedzieć ze mu sie na
                    > lezy. I z nieba nic nie spadnie.
                    >
                    > mieć w górze niebo a w sobie spokój...
                    Widzisz kochana ,mnie nie zależy na lewicy czy prawicy a nawet centrum. Mnie podobał się styl rządów Milera. Ale PSL zdradził.
                      • alfredka1 Re: Cuda 23.04.13, 21:07

poloz sie, odpocznij, wyspij i przestan wypisywac 3/4 niedorzecznosci.
                        a po wstaniu odtancz taniec radosci, ze mozesz byz takim bohaterem i nikt cie '''''''''''''''''''''''na dolku" nie zamknie. albo zmow paciorek ... ale koniecznie za solidaruchow bohaterow rydzykowych.
                        • stedo Re: Cuda 23.04.13, 21:41
                          Sęk w tym że Amityrowi jeszcze dalej do Rydzykowa niż do Tuskolandu. On nie wie gdzie chciałby osiąść po swej siekierezadzie.
                          • amityr Re: Cuda 24.04.13, 16:53
                            stedo napisała:

> Sęk w tym że Amityrowi jeszcze dalej do Rydzykowa niż do Tuskolandu. On nie wie
                            > gdzie chciałby osiąść po swej siekierezadzie.

Czy to moja wina ,że jesteś z drugiej połowy wieku.Większe pofałdowanie.
                        • amityr Re: Cuda 24.04.13, 16:18
                          alfredka1 napisała:
                          Szanując płeć i .....powiem ci tylko żebyś poszła szybciutko do dentysty.
                          Pozdrówka
                          >
                          > poloz sie, odpocznij, wyspij i przestan wypisywac 3/4 niedorzecznosci.
                          > a po wstaniu odtancz taniec radosci, ze mozesz byz takim bohaterem i nikt cie '
                          > ''''''''''''''''''''''na dolku" nie zamknie. albo zmow paciorek ... ale koniecz
                          > nie za solidaruchow bohaterow rydzykowych.
                        • amityr Re: Cuda 24.04.13, 16:47
                          Taaaaa! Niewygodne posty usuwa się raz,dwa.
                          A wszystkie te osiągnięcia zawdzięczamy tak czy inaczej ludziom wywodzącym się z Solidarniści.
                          Po 20 latach zostają skóra i kości ale bronimy Solidarności.
                          W dalszym ciągu zalecam wizytę u dentysty.
                            • amityr Re: Cuda 14.05.13, 15:34
                              Ale się przyczepili do zaradnej rodzinki.

niezalezna.pl/41280-hakerzy-ujawnia-tajemnice-tuska
                              • loczek62 Re: Cuda 14.05.13, 15:40
                                Nie do tej jednej rodzinki:
                                www.sadistic.pl/marta-kaczynska-playboy-vt195170,15.htm
                                • amityr Re: Cuda 14.05.13, 20:59
                                  loczek62 napisał:

> Nie do tej jednej rodzinki:
                                  > www.sadistic.pl/marta-kaczynska-playboy-vt195170,15.htm

An Error Was Encountered

The URI you submitted has disallowed characters.
                                  • amityr Re: Cuda 20.06.13, 21:44
                                    Dzięki planowanym przez Ministerstwo Finansów zmianom w Ordynacji podatkowej organy ścigania będą miały większe niż do tej pory możliwości sprawdzenia przelewów bankowych czy operacji na rachunkach maklerskich. Do przekazywania informacji zobowiązywane będą urzędy pocztowe, domy maklerskie, fundusze inwestycyjne i emerytalne, SKOK-i, a nawet firmy ubezpieczeniowe. Skarbówka będzie się mogła dowiedzieć w ten sposób o dokonywanych wpłatach i wypłatach, kredytach i pożyczkach, a nawet formie ich zabezpieczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka