Dodaj do ulubionych

naturalne kosmetyki

16.03.12, 19:20
zamknięty
gdzie mozna kupic naturalne kosmetyki? znam tylko Body shop , tak nie wszystko takie 100% naturalne ale niech juz bedzie , gdzie z kosmetykow kolorowych i pielegnacyjnych jeszcze mozna zajrzec? podzielcie sie, lubie eksperymenty :)
    • elle-joan Re: naturalne kosmetyki 16.03.12, 19:27
      zamknięty
      clonek13 napisała:
      > gdzie mozna kupic naturalne kosmetyki?

w warzywniaku- ogórka na maseczkę, albo w spożywczym- płatki owsiane, makę ziemniaczaną na suchą skórę... :)
      • wiwi1 Re: naturalne kosmetyki 16.03.12, 21:00
        zamknięty
        Clonek zapraszam na moje forum, byl temat o kosmetykach:
        forum.gazeta.pl/forum/w,150262,131364529,131364529,kosmetyki.html
        Pozdrawiam:)
        • clonek13 Re: naturalne kosmetyki 16.03.12, 21:59
          zamknięty
          wiwi1 napisała:

> Clonek zapraszam na moje forum, byl temat o kosmetykach:
          > forum.gazeta.pl/forum/w,150262,131364529,131364529,kosmetyki.html
          > Pozdrawiam:)

malo tam wpisow a temat przeciez fajny i ciekawy ,wez pogon jakos te dziewczyny wiwi1 :)
    • arya82 Re: naturalne kosmetyki 16.03.12, 22:01
      zamknięty
      Ja kupuje w As Nature Intended -mają bardzo dobry przekrój przez wiele firm rzeczywiscie naturalnych. Dodatkowo, zdrowa zywnosc i duzo witaminek, suplementow, olejkow itp. Minus taki, ze chyba tylko dwa sklepy mają na Londyn, szczęśliwie jeden mam nie tak daleko.
      A online w Naturisimo
      • clonek13 Re: naturalne kosmetyki 16.03.12, 22:30
        zamknięty
        arya82 napisała:

> Ja kupuje w As Nature Intended -mają bardzo dobry przekrój przez wiele firm rze
        > czywiscie naturalnych. Dodatkowo, zdrowa zywnosc i duzo witaminek, suplementow,
        > olejkow itp. Minus taki, ze chyba tylko dwa sklepy mają na Londyn, szczęśliwie
        > jeden mam nie tak daleko.
        > A online w Naturisimo

zapomniala o tym cudownym sklepie!! dziekuje ze mi przypomnialas :)
    • asica74 Re: naturalne kosmetyki 17.03.12, 00:01
      zamknięty
      Niezupelnie organic, ale... polecam Dr. Organic (w Holland and Barrets) oraz Origins (w Bootsie)
      • maleczytaniecouk Re: naturalne kosmetyki 17.03.12, 08:39
        zamknięty
        Ja próbowałam tutaj i są ok. www.wikaniko.com/index.asp?un=1003396
    • jaleo Re: naturalne kosmetyki 17.03.12, 12:18
      zamknięty
      Ja uzywam od wielu lat:
      www.faithinnature.co.uk/?gclid=CNqZy6_n7a4CFYgifAodiRrLHg
      Naturalne i produkowane lokalnie w UK.
      Szampony i zele pod prysznic kupuje w wielkich butlach.
      • clonek13 Re: naturalne kosmetyki 17.03.12, 12:21
        zamknięty
        widze ze naturalne sobie cenia , wyzsze ceny niz tych chemicznych :) dzieki za stronki , nawet nie wiedzialam ze tyle tego jest !! napiszcie mi jeszcze czy ktorykolwiek z produktow was kiedy uczulil z tych naturalnych?
      • edzior1 Re: naturalne kosmetyki 17.03.12, 20:36
        zamknięty
        o korzystalam z faith in nature przez dluzszy czas, bardzo fajne produkty
    • miss_scary Re: naturalne kosmetyki 17.03.12, 12:37
      zamknięty
      Weleda tez ma naturalne kosmetyki bardzo lubie ich kremy do twarzy z serii Wild Rose
    • edytabin Re: naturalne kosmetyki - oriflame ecobeauty 20.03.12, 17:32
      zamknięty
      Oriflame wprowadzilo ostatnio nowa serie produktow do pielegnacji twarzy ecobeauty, pewnie w przyszlosci bedzie wiecej kosmetykow z tej serii.
      gb.oriflame.com/ecobeauty/
    • iwonacz00 Re: naturalne kosmetyki 23.05.12, 20:55
      zamknięty
      Ja jeżeli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji mogę polecić jeden ze sklepów on line www.naturalnie24.pl Jest bardzo duży wybór kosmetyków pielęgnacyjnych więc na pewno znajdzie Pani coś dla siebie. Pozdrawiam:)
    • princesswhitewolf Re: naturalne kosmetyki 23.05.12, 23:05
      zamknięty
      pelno takich sklepow. Auravita jest moim ulubionym. Lubie linie Faith in Nature, Avalon, Fern Manuka, Weleda,
      • iwonacz00 Re: naturalne kosmetyki 24.05.12, 09:08
        zamknięty
        Ja polecam krem z serii Aquabelle naturalnie24.pl/sklep,14,81,aquabelle-regenerating-_krem-na-dzien_-50ml jest to krem regenerujący na dzien, ale idealnie służy też jako baza pod makijaż, więc nie trzeba używać dodatkowego kosmetyku, dzięki czemu skóra nie jest dodatkowo obciążana. Zastanawiam się jeszcze nad zakupem kremu na noc z tej samej serii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka