agnesik190 04.08.06, 13:14 Poszukujemy opiekunek do pracy w Anglii. Wyjazd w przeciągu 2 tygodni. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV w języku angielskim na adres agnieszka@dunross.co.uk lub kontakt telefoniczny 0717924007 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula.hoffman Re: Opiekunki od zaraz 04.08.06, 13:49 Mam pytanie, czy obowiązuje jakieś ograniczenie wiekowe? Ja jestem Bibliotekarką z doświadczeniem w opiece (mam 3 dzieci) , od czegoś muszę zacząć a bibliotekarzy nie chcą. Angielski FC. Może coś sie dla mnie znajdzie? mam 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: Opiekunki od zaraz 04.08.06, 14:15 Proszę przesłać CV w języku angielskim lub proszę o kontakt telefoniczny 0717924007. Nie ma ograniczeń wiekowych, ważna jest znajomosc jezyka i chęć do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
klara941 profesjonalistka 04.08.06, 15:06 Posiadam duże doświadczenie w opiece i trosce o ludzi starszych i chorych.20lat pracowałam w szpitalu wojewódzkim, znane mi są ich potrzeby i potrafię porozumieć się bez słów.Mój angielski jest bardzo słaby lecz szybko się uczę.Mam nadzieję że potrzebuje ktoś mojej pomocy i oczekuje mojej pomocy. proszę o oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
malec Re: Opiekunki od zaraz 07.08.06, 13:21 Mam pytanie czy jest ograniczenie czasowe ? Jestem studentką - mam jeszcze ok. 2 miesięcy wakacji - czy na tak krótki okres czasu są oferty? Przezz trzy kolejne lata podczas wakacji wyjeżdzałam jako au-pair - na okres 3miesiuęcy - 6 tygodni. POozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś