sugarhoney 08.01.04, 11:34 Moje typy to: "Kawaler do wzięcia" - bez komentarza "Śmiechu warte" - od jakichś 6 lat przestało być smieszne i tytuł zyskał nowy wymiar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota_rybka2 Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 12:04 Ostatnio miałam wątpliwą przyjemność oglądania programu emitowanego przez Polast Cyfrowy o tytule ZDRADA! Program pochodzi jak wszyscy się domyślamy z USA. W skrócie: dotyczy zdrad (zarówno męskich, kobiecych). Najgłupsze jednak w tym programie było samo podejście do tych sytuacji. Główni bohaterowie wynajmowali detektywów, aby dzięki ich pracy przyłapać drugą połowę na zdradzie. Jak do tego doszło (co zostało uwiecznione na filmie)dochodziło do konfrontacji....I dopiero później był ubaw :))Obelgom, wyzwiskom i rękoczynom nie było końca. Fajna też towrzyszyła temu programowi muzyka - na początku myslałam, że to jakiś program kryminalny, coś takiego jak Akta Zbrodni. Coraz częściej zaczynam myśleć, że ten kraj chyba nie ma poważniejszych problemów. Naprawdę program na poziomie Amerykanów....Okropieństwo Pozdrawiam Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 12:14 Jest tych programów cała masa Moje typy to: "Rozmowy w toku" w ktorych Ewa Drzyzga robi z igły widły "Kawaler do wzięcia" - tez nie skomentuję "Nie dowiary" - horror poprostu!!! "Randka w ciemno" - też już się przejadła "Familiada" - o zgrozo! muszę to oglądać przez moją babcię , a humor Strasburgera poprostu mną rzuca o ściany Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 20:14 Ha ha "Nie do wiary" jest super, spróbuj go obejrzeć jako komedię albo eksperyment pt "co ludzie potrafia zrobić żeby utrzymac się na wizji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daDunia Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:55 Tak, Familiada jest chyba najbardziej idiotycznym, bezsensownym teleturniejem. Z innych programów rozrywkowych to natknelam sie kiedys na "Wesoly hotel" czy cos w tym stylu, na Polsacie. To dopiero jest makabra ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.laser.com.pl 08.01.04, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.laser.com.pl 08.01.04, 14:03 Cos mi sie nie udalo wyzej ... Taaaak na polsacie leci "uwaga hotel" prowadzacym jest idiota Skiba - jak ja go nie cierpir. A co sadzicie o prowadzacym program " Najzabawniejsze zwierzeta swiata" - jego komentarze rzucaja mna o podloge dla odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 14:19 ten typ z 13 posterunku??? taki duży i taki głupi, ale nikt nie przebije tego pajaca z najzabawniejszych reklam świata czy jak to się nazywa i jego programu Wesio szoł, czy coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:45 "Kawaler do wzięcia" bije wszystkich o kilka długości "Bar" - całe szczęście że już się skończył- wysoka oglądalność tego badziewia regularnie dobijała resztki mojej pozytywnej opinii o polskim społeczeństwie. "Rozmowy w toku"- aż nie wierzę że da radę regularnie znajdowac takie typy do programu. A moja matka nie opuszcza żadnego. "Awantura o kasę"- nudna jak flaki z olejem "Dla Ciebie Wszystko"- sam pomysł mnie powala. Pójdę tam kiedys, zeznam że boje sie frytek, bohatersko je zjem na wizji i w ten prosty sposób wygram wycieczkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 15:55 co do Baru to sie nie ciesz za szybko, własnie rozpoczynaja nabór do BARU 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.acn.waw.pl 08.01.04, 17:16 mysle,ze "idz na calosc" jeszcze dlugo bedzie trzymalo berlo najwiekszej tandety, gdzie dorosli ludzie przebierali sie za kurczaki itp. zenada... dobrze,ze juz tego nie ma a co do kawalera, to musze przyznac,ze kiedys jechalo sie po plastikowych lalkach barbie..hihihi..teraz mamy <<nowość>> jeszcze bardziej plastikowego kena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:04 a propos - kto wygrał bar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:44 Niewiedza w tej kwestii czyni Cie lepszą osoba więc nie staraj się zmieniać tego stanu rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 17:47 "od przedszkola do opola" program dla dzieci spiewajacych balistycznie - wymierzyc w koniec zwrotki i jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: 207.159.92.* 08.01.04, 22:58 O tak, masz racje. Nienawidze "od przedkszkola do Opola". Praktycznie go nie ogladam, bo bardzo zle na mnie dziala, ale jak juz mi sie zdarzy zobaczyc urywek przy zmianie kanalow, to zawsze mam wrazenie (pewnie zreszta sluszne!), ze to program dla nadambitnych rodzicow. Wcale nie jestem przekonana, czy wystep w telewizji to marzenie pokazywanych tam dzieciakow - raczej zaspokojenie nie zawsze zdrowych ambicji rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 20:29 wymieniony juz wyzej wiesio szol czy jak tam to sie nazywa. wczoraj natknelam sie na to i ... to bylo straszne,nie bylam w stanie wytrzymac minuty nawet. kawaler tez byl niezly widzialam kawalek jednego odcinka i porazila mnie glupota i infantylnosc tych panienek o czarusiu czy jak mu tam nie wspominajac...a podobno on jest doktorem psychologii... no i randke w ciemno i rozmowy w toku jeszcze dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 23:13 Bezapelacyjny lider: "Kawaler do wzięcia" (nie tylko głupi, ale i podły) dalej: - "Randka w ciemno" (jw) - "Śmiechu warte" (ciekawe, ze jury nieomylnie wybiera najmniej śmieszny spośrod i tak nad wyraz mało smiesznych filmików...) - show Drzyzgi (ta głębia komentarzy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.igik.edu.pl 09.01.04, 10:13 O drgawki przyprawia mnie: Randka w ciemno Smiechu warte Nie do wiary Kawaler do wziecia (chociaz ogladalam jeden odcinek nawet w calosci, ale bylo to z moja siostra, ktora komentowala tak, ze plakalysmy obie ze smiechu) Familiada Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Najgłupszy program telewizyjny 09.01.04, 10:30 "Kawaler do wzięcia" zdecydowanie prowadzi w rankingu najgłupszych programów, ale okropna jest także "Chwila prawdy". "Nie do wiary" nawet oglądane jako komedia jest nie do zniesienia. "Śmiechu warte" i "Najśmieszniejsze zwierzęta świata" byłyby może do zniesienia (zwłaszcza 'Zwierzęta") gdyby nie koszmarni prowadzący. Oryginalna wersja "Zwierząt" na Animal Planet jest dużo bardziej strawna. Odpowiedz Link Zgłoś
plucha Re: Najgłupszy program telewizyjny 09.01.04, 11:17 "Maraton uśmiechu", koszmar.... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 12:16 Ja stawiam na TVN za całokształt - wybitnie debilna telewizja. A jeśli mam już wybrać coś konkretnego, to "Usterka". Debilizm i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 13:30 Prawie wszystkie na TVN oraz: Smiechu warte Familiada Randka w ciemno Bar itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sIK Usterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:22 Akurat w usterce chodzi o debilizm - występujących. Czasami trafi się ktoś mądry który wie co robić : )), mnie się program podoba, szczególnie gdy ktoś chce otwierać auto przy pomocy cegły - fachowo, a potem chce aby za usługę otwarcia auta (tj wybicia szyby cegłą) zapłacić 100PLN. Czasami myśle czy nie zostać takim fachowcem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komcia Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 13:29 1. Kawaler do wzięcia!!!!!!!!!! 2. Big Brother 3. Big Brother tu jest miejsce na wszystkie głupoty w TVN n. Bar Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 17:11 Jacek Ziobro Superstar. Facet ogląda nieśmieszne dowcipy, a jak powie jakiś śmieszny to go pali. Oczywiście w tle ichi, chichi. Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 17:12 Jacek Ziobro Superstar. Facet (to jest satyryk podobno) OPOWIADA nieśmieszne dowcipy, a jak powie jakiś śmieszny to go pali. Oczywiście w tle ichi, chichi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciompa Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.zory.msk.pl 10.01.04, 18:32 Kopniak w plecy dla Polsatu za całokształt. Poziom tej stacji jest bliski poziomowi muzyki jaki propaguje. Tutaj fragment jednego z "przebojów": .... Konstantinos, Konstantinos, imię moje wiele znaczeń ma. Nie opuszczaj mnie dziwczyno, śpiewaj ze mną la la la la la..... Kolejny kopniak w pośladki dla TvN za większość debilnych audycji. Liderem jest tutaj big brother, a dalej nigdy nie przygotowane pseudowesołki w "Ale plama". Tytuł adekwatny do zawartości. Ale największy kopniak - taki z rozpędu - dla TvP1 za "jaka to melodia". Może sam pomysł na program nie jest zły, ale przygrywająca tam kapela z knajpy (to zachowanie saksofoniski i bębniarza, trzymajcie mnie ludzie) prowadzący i śpiewający na dodatek Janowski, jest zupełnie żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 18:57 hm...przede wszystkim "smiechu warte" nie moge wyjsc z podziwu, ze ten program w praktycznie w niezmienionej formie trzyma sie juz 10 lat :/ wszystkie bary, brothery, kawalery-> syf jaka to melodia?- ratunku! rosyjska ruletka?-> dno awantura o kase i jakze ukochany ibisz->brak slow maraton usmiechu-> raczej maraton nudy kiedys byl jeszcze "glowny satyryk kraju" i znow pan drozda ze swoim watpliwym poczuciem humoru i na polsacie zwierzeta swiata, moze i same zwierzeta sie jeszcze obronia ale komentarze, ktore sa robione do owych scenek zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 13:00 Ze wszystkimi sie w tym watku praktycznie zgadzam, ale z Toba nie moge.Chodzi mi o program "Ale Plama". Co znaczy ze oni sa nieprzygotowani? Przeciez na tym polega wlasnie konwencja tego programu, aby komentarze byly spontaniczne, krotkie i dowcipne. Moze po prostu nie jestes w stanie tego ogarnac? Dla mnie to jeden z lepszych programow w calej telewizorni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierka Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.zory.msk.pl 12.01.04, 17:23 Skąd ty wiesz jaka jest konwencja programu? Autorem jesteś? Znajomkiem tych wygłupasów? Ten program nie jest dla mnie śmieszny - jest płytki jak basen dla niemowląt. Po prostu klepią kasę gadając bzdety (o śpiewaniu nie wspomnę). I nie pisz, że nie potrafię ogarnąć, bo mnie nie znasz. Obrażać bezkarnie potrafi każdy. Są różne rodzaje humoru. Czy masz świadomość, że ta audycja jest skierowana do (delikatnie mówiąć) niewybrednego widza? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Faktycznie plama... 16.01.04, 21:18 > Są różne rodzaje humoru. Czy masz świadomość, że ta audycja jest skierowana > do (delikatnie mówiąć) niewybrednego widza? Muszę sie zgodzić. Uważam "Plamę" za strasznie nudny i w ogóle nie śmieszny program. Dotychczas myślałam, że jestem jedyną osobą w Polsce, która nie lubi tego programu, bo wszyscy się nim zachwycają :) Rewiński mógłby mnie rozśmieszyć tylko wtedy, gdyby się przebral za goryla (pamiętacie kreację w "Polskim ZOO"?). Program jest płaski jak... PLAMA :) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-// Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:45 1. Śmiechu Warte 2. Familiada 3. Randka W Ciemno 4. Śpiewające Fortepiany 5. Wszystkie Gale Piosenki Biesiadnej 6. Na Zdrowie Jagielski - to nic innego, jak kontynuacja Wieczoru z Wampirem (później Wieczoru z Jagielskim). Jagielski mógłby wreszcie zniknąć z ekranu TV (ale widzę, że ma tam niezłe chody), bo czasami w programie robi z siebie idiotę. O specyficznym poczuciu "humoru", które bawi chyba tylko Jego, nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 18:11 a ja uwielbiam Jagielskiego, facet jest bardzo zabawny , odpowiada mi w 100 % jego poczucie humoru .super program, tylko goście czasami beznadziejni. dlatego oglądam to tylko z powodu Wojtka Jagielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
conena itv!!!!!!!!! 11.01.04, 19:30 cała ramówka tej "tiwi" jest tak do bani, że ja nie mogę!!! ale... najgorsze na świecie śa Odpowiedz Link Zgłoś
conena zonk:) 11.01.04, 19:33 conena napisała a teraz sie poprawia: > cała ramówka tej "tiwi" jest tak do bani, że ja nie mogę!!! > > ale... > > najgorsze na świecie są DZIEWCZYNY 007. występują one w godzinach wieczornych i z założenia ma to być program erotyczny. ja sie nie podejmuje opisania tego dzieła, polecam do obglądnięcia, ale jest to największy szajs telewizyjny jaki widziałam:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: zonk:) IP: *.topole.waw.pl 11.01.04, 19:47 Zdecydowanie Kawaler od wzdęcia był żenującym zlepkiem wszystkiego co najgorsze w polskim szołbyznesie. Ten quasi romantyzm, plastik galopujący, wyreżyserowane kłótnie tych głupich panienek,i etceatera. Ta tylko na marginesie powiem, że ostatnio widziałam tego koleżkę na pudełku od gaci atlantic. Hajzer jest piekielnym czubem, i jako etykietka jakiegokolwiek programu skreśla go na wstępie. Podobie Krzysiu Ibisz. Poza tym nikt jeszcze nie wspomniał o programie "pod napięciem", gdzie prowadzący wrona-sroka wygląda jak psychpata w tej czapce, zawsze znajduje sobie ofiarę na początku i zrzuca wszystkie winy na nią, nawet bezpodstawnie. Nie dodam już nawet, że wokół,za barierkami i lampkami-kogutami policyjnymi kłębią sie stada podchmielonych mieszkańców wsi i wyrostków szczerzących swe dziury do kamery.tragifarsa. Czy w tym wątku można napomknąć o serialu..?bo Klan wciąż jest na pierwszym miejscu zidiociałych produkcji telewizyjnuch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transza Re: zonk:) IP: *.acn.pl 16.01.04, 21:44 oj, zgadzam sie dziewczynby 007 na itv - koszmar nad koszmary, przy tym nawet kawaler to majstersztyk w zasadzie to czułam się zażenowana, ze to widzę nie dlatego, że panny są w dezabilu, ale dlatego, ze w ogole tam są. nie mam słow Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Najgłupszy program telewizyjny 11.01.04, 19:42 kawaler do wzionięcia jaka to meludia dla Ciebie fszystko smiechu worte kfila prowdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:32 Wszyscy jakoś przegapiliśmy arcydzieło pt "Wybacz mi"- już chyba go, co prawda, nie emitują (przypadkiem rzuciła mi się dziś na oczy kobieta która ów program popełniła), i zniknął mi prawie z pamięci, jednak było to jedno z najbardziej żenujących widowisk jakie miałem okazję oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:23 Później coś podobnego "stworzyła" Alicja R.-Modlińska. Chodzi o program Zerwane Więzi. Co do Wybacz Mi, całkowicie się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kixman78 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 00:56 Tygodnik Idiotyczny Jedynki Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 11:46 aaaa faktycznie! i zerwane wiezi tyz byly -> porazka Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: glupota sie wylewa.... 12.01.04, 12:20 a zwrociliscie uwage na sposób, w jaki podawane są informacje na tvn? zaaferowany reporter wykrzykuje niusy do mikrofonu jeszcze tylko brakuje glosu ze studia "halo janku, halo janku, jak mnie szlyszysz?" "halo waldku, halo waldku, slysze cie"...... ktos poruszyl glupote seriali - ja dodalbym jeszcze takich np. zlotopolskich (o brazylijskich to juz sie nawet pisac nie chce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: glupota sie wylewa.... IP: *.topole.waw.pl 12.01.04, 12:37 co do złotopolskich to jestem jeszcze w stanie ich przełknąć, bo tam jest jakaś autoparodia (np koleś, który nazywa się Pipa, albo te wszystkie wiejskie baby, kleczkowskie itp, albo np Zenek, doskonale zagrana postać z genialnymi wiejskimi powiedzonkami). Starają sie przynajmniej czasem być śmieszni. Ale Klan to totalne dno. Oglądam to czasem i mam świadomość, że mogę im wszystkim nawrzucać bez żadnych konsekwencji:) Wybacz mi....tak to jest klasyka..."jestem z programu i`m sorry":))) a taki program "jedenastki" oglądaliście? hehehe, to jest dopiero farsa. Jest to teleturniej (bodajże na tv4) prowadzony przez Andrzejka Suprona, odzianego w piłkarskie łaszki. Dzwonią do niego jacyś kibice, czasem i kibole i odpowiadają na pytania dotyczące piłki noznej. Przed każdym pytaniem i odpowiedzią Supron dmie w gwizdek i zagłusza wszystko i wszystkich. ale najlepsza jest scenografia! To studio jest wielkości przedziału kolejowego, a Supron trzyma nogę na piłce, albo przenosi ją pod pachę. Musicie to zobaczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mustek1 Re: glupota sie wylewa.... 12.01.04, 12:42 Dla mnie jest niezrozumiale jak czlowiek takiego formatu jak Jacek Fedorowicz mogl tak na psy zejsc. Jego program "Dziennik Telewizyjny" jest na tam miernym poziomie, ze trudno mi uwierzyc, ze to J.F. za tym stoi. Koncepcja nie jest zla ale realizacja jest na tragicznym poziomie. Jedyna pociecha jest to, ze dookola jescze wiecej chlamu. Mam wrazenie, ze J.F. postanowil sie dopasowac. Na szczescie kazdy telewizor posiada guziczek, przy pomocy ktorego mozna sie od badziewia uchronic - klik i wylaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.tkb.net.pl 12.01.04, 17:50 Może teraz coś o stacjach muzycznych? MTV: DissMissed (spotyka się trójkącik, z czego jedna osoba jest przedstawicielem odmiennej płci i spędza jeden dzień z tamtymi. Wieczorem musi wybrać jedną która odpada.. ofkozz zazwyczaj wygrywa ta/ten, kto dalej się posunie) Viva Polska: - Club Rotation, gdzie prezenter ,,dże'' się do mikrofonu bez ładu i składu - Lista Chartsurfer - prowadząca: eeee....yyyy... no to teraz... eeee.... wasza.. e.. ulubiona.. e.. grupa... nie wiem czemu tak dlugo sie trzyma na liscie... ale no eee... no.... to wy decydujecie .... e... wyslijcie SMS... e.. pod numer xxx.... e... o tresci... e...yyy.... 1... Oprócz tego cała masa błędów i pomyłek! - Kolejna lista, bodajże VIVA Hits Polska (jak się mylę to poprawcie) gdzie taka fajna kobitka wykazuje mniejsze przygotowanie i profesjonalizm niż poprzedniczka! To jak mówi to skrzyżowanie Puchatka i Krecika z Tomaszem Lisem. - No i oczywiście Rap Kanciapa. Nawet nie chce mi się komentować :P Nie mówię, że te programy z założenia są głupie (nie licząc DissMissed), ale patrząc na prezenterów jestem maksymalnie zniechęcona. Można to porównać do obejrzenia pod rząd 2 odcinków Familiady... :-// Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 18:07 a ja czasami oglądam DissMissed, ciekawe jest rywalizowanie chlopców lub dziewczynek o względy płci przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 18:05 Maraton usmiechu - z tego badziewia lubię tylko Miszę :-) Herbatka u Tadka- drozda zrobi wszystko dla kasy, ciągle mu mało, kicha Kasia i Tomek- żenada , nic smiesznego Dla ciebie wszystko- chyba dla kasy wszystko, ta dramaturgia,napięcie, grobowa muzyczka Rozmowy w toku- już sama muzyczka na początku programu przyprawia mnie o nerwy i do tego Ewunia Drzazga , chamska , bezczelna i bezpłciowa tych programów jest dużo więcej, stacje typu Polsat i Tvn idą łeb w łeb jeśli chodzi o ilośc tandety w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra75 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 19:26 A ja siegne do archiwum :-) i przypomne wszystkim widzom slaskiej regionalnej trojki... TELEFONIADE! Pamietacie? Boze, co to byla za padlina. Dla niewtajemniczonych: na debilne zagadki o tragicznym w wiekszosci poziomie odpowiadali jednoczesnie widzowie w studio (wybierani droga losowania) oraz "wybrancy losu", ktorym udalo sie dodzwonic (program lecial na zywo). Dla mnie i mojej siostry to byla najlepsza rozrywka (o ile dobrze pamietam program byl emitowany w niedziele ok. 14), ale moja mamy wychodzila z pokoju, bo nie mogla na to patrzec :-). A juz najlepszy byly tzw. "sondy uliczne" na temat, np. "Kto namalowal "Sloneczniki" Van Gogh`a?"(!) Uczestnicy programu mieli potem zgadywac, ile osob znalo prawidlowa odpowiedz. Zawsze mialam wrazenie, ze wybieraja do tych sond najgorszych twarzowcow biegajacych po ulicach Slaska. Podsumowujac: zarowno prowadzacy (Cader?), uczestnicy programu w studio oraz dzwoniacy telewidzowie prezentowali taki poziom, ze szczerze mowiac cieszylam sie, ze program mozna bylo ogladac tylko w wojewodztwie slaskim :-). Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 20:03 co programow informacyjnych...z kolei w wiadomosciach jedna baba czyta tekst tak jakby opowiadala bajke dzieciom na dobranoc... i jeszcze jeden-> rower blazeja -> dnnno ciekawe czy to sie jeszcze trzyma na antenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.polarnet.gliwice.pl 12.01.04, 20:57 Jaka to melodia-te idiotyczne wstawki tanczacych par, ta kiczowata choreografia ( usmiechnieci chloptasie nerwowo plasajacy wsrod rownie debilnie rozesmianych panienek), ten caly zespol grajacy odgadywane kawalki jaby zywcem wyrawny spod kotleta w peerelowskiej knajpie...Ten Janowski wznoszacy sie na wyzyny wokalne...NIE<NIE I JESZCZE RAZ NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sIK Sąd w TV i -=TV MANGO 24=- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 23:19 Przypomnial mi się program, którego tytułu nie pamiętam. Emitowany był na polsacie, a potem na polsacie2. Program polegał na tym, że grupa aktorów odgrywala scenki z rozprawy sądowej. Ja się zawsze zastanawiałem jak oni ludzi namówili, żeby to robili, pozatym skąd brali teksty ? : ))) "Panie daj pan spokój !!". Wszyscy zapomnieli o reklamach TV Marketu, cała telewizja MANGO 24 prowadzi w rankingu najgłupszych programów (i ani TVN ani POLSAT nie zmienią tego stanu rzeczy) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Wiadomość w TVP i Pieńkowska... 13.01.04, 12:21 ... podniecająca się jak nastoletnie dziewczę. Zresztą jest totalnie niewiarygodna ze wzgl. na swoją bliską znajomość z vice szefem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świder Re: Wiadomość w TVP i Pieńkowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 14:18 Sugerujesz, że jest powiązana z SLD? Nie. Zdecydowanie jest pro prawicowa. O Papieżu mówi "ojciec święty", unosząc się przy tym w niewyrażalnej szczęśliwości. Suchocką jawnie wspierała. Poza tym się zgadzam. Nie nadaje się do telewizji. Jest cienka jak barszcz. Najlepiej: za przedszkolankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Wiadomość w TVP i Pieńkowska... IP: *.topole.waw.pl 13.01.04, 16:22 hmmm no chyba potrzebujesz jakiejś pobudki! Zarówno Pieńkowska jak i reszta TVP jest jawnie pro-SLDowska. Nie wiem czy prównujesz np Fakty i Wiadomości...A jak tego nie robisz, to zrób. Przcież widać gołym okiem, kto kogo popiera. A pieńkowska jest związana z kimś z SLD i to chyba już mówi samo przez się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yui Re: Wiadomość w TVP i Pieńkowska... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 20:45 Jesli juz z programow zeszlismy na personalia,to dla mnie istota zalosna jest Porada z Faktow, zgrywajacy sie na Lisa (tez go nie lubie, ot tak). Odpowiedz Link Zgłoś