Dodaj do ulubionych

Najgłupszy program telewizyjny

08.01.04, 11:34
Moje typy to:
"Kawaler do wzięcia" - bez komentarza
"Śmiechu warte" - od jakichś 6 lat przestało być smieszne i tytuł zyskał nowy
wymiar
Obserwuj wątek
    • zlota_rybka2 Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 12:04
      Ostatnio miałam wątpliwą przyjemność oglądania programu emitowanego przez
      Polast Cyfrowy o tytule ZDRADA! Program pochodzi jak wszyscy się domyślamy z
      USA. W skrócie: dotyczy zdrad (zarówno męskich, kobiecych). Najgłupsze jednak w
      tym programie było samo podejście do tych sytuacji. Główni bohaterowie
      wynajmowali detektywów, aby dzięki ich pracy przyłapać drugą połowę na
      zdradzie. Jak do tego doszło (co zostało uwiecznione na filmie)dochodziło do
      konfrontacji....I dopiero później był ubaw :))Obelgom, wyzwiskom i rękoczynom
      nie było końca. Fajna też towrzyszyła temu programowi muzyka - na początku
      myslałam, że to jakiś program kryminalny, coś takiego jak Akta Zbrodni.
      Coraz częściej zaczynam myśleć, że ten kraj chyba nie ma poważniejszych
      problemów. Naprawdę program na poziomie Amerykanów....Okropieństwo

Pozdrawiam Rybka
      • myszka_211 Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 12:14
        Jest tych programów cała masa
        Moje typy to:
        "Rozmowy w toku" w ktorych Ewa Drzyzga robi z igły widły
        "Kawaler do wzięcia" - tez nie skomentuję
        "Nie dowiary" - horror poprostu!!!
        "Randka w ciemno" - też już się przejadła
        "Familiada" - o zgrozo! muszę to oglądać przez moją babcię , a humor
        Strasburgera poprostu mną rzuca o ściany

Pozdrawiam
        • sugarhoney Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 20:14
          Ha ha "Nie do wiary" jest super, spróbuj go obejrzeć jako komedię albo
          eksperyment pt "co ludzie potrafia zrobić żeby utrzymac się na wizji"
    • Gość: daDunia Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:55
      Tak, Familiada jest chyba najbardziej idiotycznym, bezsensownym teleturniejem.
      Z innych programów rozrywkowych to natknelam sie kiedys na "Wesoly hotel" czy
      cos w tym stylu, na Polsacie. To dopiero jest makabra .......
    • Gość: myszka Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.laser.com.pl 08.01.04, 14:00
      • Gość: myszka_211 Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.laser.com.pl 08.01.04, 14:03
        Cos mi sie nie udalo wyzej ...

Taaaak na polsacie leci "uwaga hotel" prowadzacym jest idiota Skiba - jak ja go
        nie cierpir.
        A co sadzicie o prowadzacym program " Najzabawniejsze zwierzeta swiata" - jego
        komentarze rzucaja mna o podloge dla odmiany.
        • luksusowy_yacht Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 14:19
          ten typ z 13 posterunku??? taki duży i taki głupi, ale nikt nie przebije tego
          pajaca z najzabawniejszych reklam świata czy jak to się nazywa i jego programu
          Wesio szoł, czy coś w tym stylu
    • Gość: Jazon Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:45
      "Kawaler do wzięcia" bije wszystkich o kilka długości
      "Bar" - całe szczęście że już się skończył- wysoka oglądalność tego badziewia
      regularnie dobijała resztki mojej pozytywnej opinii o polskim społeczeństwie.
      "Rozmowy w toku"- aż nie wierzę że da radę regularnie znajdowac takie typy do
      programu. A moja matka nie opuszcza żadnego.
      "Awantura o kasę"- nudna jak flaki z olejem
      "Dla Ciebie Wszystko"- sam pomysł mnie powala. Pójdę tam kiedys, zeznam że boje
      sie frytek, bohatersko je zjem na wizji i w ten prosty sposób wygram wycieczkę:D
      • paskudek1 Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 15:55
        co do Baru to sie nie ciesz za szybko, własnie rozpoczynaja nabór do BARU 4 :)
        • Gość: ajłonka Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.acn.waw.pl 08.01.04, 17:16
          mysle,ze "idz na calosc" jeszcze dlugo bedzie trzymalo berlo najwiekszej
          tandety, gdzie dorosli ludzie przebierali sie za kurczaki itp. zenada...
          dobrze,ze juz tego nie ma
          a co do kawalera, to musze przyznac,ze kiedys jechalo sie po plastikowych
          lalkach barbie..hihihi..teraz mamy <<nowość>> jeszcze bardziej plastikowego
          kena!
      • Gość: kasica Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:04
        a propos - kto wygrał bar?
        • Gość: Jazon Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:44
          Niewiedza w tej kwestii czyni Cie lepszą osoba więc nie staraj się zmieniać
          tego stanu rzeczy:)
    • grail Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 17:47
      "od przedszkola do opola" program dla dzieci spiewajacych balistycznie -
      wymierzyc w koniec zwrotki i jazda
      • Gość: ultra75 Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: 207.159.92.* 08.01.04, 22:58
        O tak, masz racje. Nienawidze "od przedkszkola do Opola". Praktycznie go nie
        ogladam, bo bardzo zle na mnie dziala, ale jak juz mi sie zdarzy zobaczyc
        urywek przy zmianie kanalow, to zawsze mam wrazenie (pewnie zreszta sluszne!),
        ze to program dla nadambitnych rodzicow. Wcale nie jestem przekonana, czy
        wystep w telewizji to marzenie pokazywanych tam dzieciakow - raczej
        zaspokojenie nie zawsze zdrowych ambicji rodzicow.
    • ivvcia Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 20:29
      wymieniony juz wyzej wiesio szol czy jak tam to sie nazywa. wczoraj natknelam
      sie na to i ... to bylo straszne,nie bylam w stanie wytrzymac minuty nawet.
      kawaler tez byl niezly widzialam kawalek jednego odcinka i porazila mnie
      glupota i infantylnosc tych panienek o czarusiu czy jak mu tam nie
      wspominajac...a podobno on jest doktorem psychologii...
      no i randke w ciemno i rozmowy w toku jeszcze dodam.
    • mary_ann Re: Najgłupszy program telewizyjny 08.01.04, 23:13
      Bezapelacyjny lider: "Kawaler do wzięcia" (nie tylko głupi, ale i podły)
      dalej:
      - "Randka w ciemno" (jw)
      - "Śmiechu warte" (ciekawe, ze jury nieomylnie wybiera najmniej śmieszny
      spośrod i tak nad wyraz mało smiesznych filmików...)
      - show Drzyzgi (ta głębia komentarzy...)
    • Gość: Bi Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.igik.edu.pl 09.01.04, 10:13
      O drgawki przyprawia mnie:
      Randka w ciemno
      Smiechu warte
      Nie do wiary
      Kawaler do wziecia (chociaz ogladalam jeden odcinek nawet w calosci, ale bylo to z moja siostra, ktora komentowala tak, ze plakalysmy obie ze smiechu)
      Familiada
    • default Re: Najgłupszy program telewizyjny 09.01.04, 10:30
      "Kawaler do wzięcia" zdecydowanie prowadzi w rankingu najgłupszych programów,
      ale okropna jest także "Chwila prawdy".
      "Nie do wiary" nawet oglądane jako komedia jest nie do zniesienia.
      "Śmiechu warte" i "Najśmieszniejsze zwierzęta świata" byłyby może do zniesienia
      (zwłaszcza 'Zwierzęta") gdyby nie koszmarni prowadzący. Oryginalna
      wersja "Zwierząt" na Animal Planet jest dużo bardziej strawna.
    • plucha Re: Najgłupszy program telewizyjny 09.01.04, 11:17
      "Maraton uśmiechu", koszmar....
    • yabol428 Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 12:16
      Ja stawiam na TVN za całokształt - wybitnie debilna telewizja. A jeśli mam już
      wybrać coś konkretnego, to "Usterka". Debilizm i tyle.
      • ugo Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 13:30
        Prawie wszystkie na TVN oraz:
        Smiechu warte
        Familiada
        Randka w ciemno
        Bar
        itd...

• Gość: sIK Usterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:22
        Akurat w usterce chodzi o debilizm - występujących. Czasami trafi się ktoś
        mądry który wie co robić : )), mnie się program podoba, szczególnie gdy ktoś
        chce otwierać auto przy pomocy cegły - fachowo, a potem chce aby za usługę
        otwarcia auta (tj wybicia szyby cegłą) zapłacić 100PLN. Czasami myśle czy nie
        zostać takim fachowcem : )
    • Gość: Komcia Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 13:29
      1. Kawaler do wzięcia!!!!!!!!!!
      2. Big Brother
      3. Big Brother

tu jest miejsce na wszystkie głupoty w TVN

n. Bar
    • piecyk.gazowy Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 17:11
      Jacek Ziobro Superstar. Facet ogląda nieśmieszne dowcipy, a jak powie jakiś
      śmieszny to go pali. Oczywiście w tle ichi, chichi.
    • piecyk.gazowy Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 17:12
      Jacek Ziobro Superstar. Facet (to jest satyryk podobno) OPOWIADA nieśmieszne
      dowcipy, a jak powie jakiś śmieszny to go pali. Oczywiście w tle ichi, chichi.
    • Gość: Ciompa Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.zory.msk.pl 10.01.04, 18:32
      Kopniak w plecy dla Polsatu za całokształt. Poziom tej stacji jest bliski
      poziomowi muzyki jaki propaguje. Tutaj fragment jednego z "przebojów": ....
      Konstantinos, Konstantinos, imię moje wiele znaczeń ma. Nie opuszczaj mnie
      dziwczyno, śpiewaj ze mną la la la la la.....
      Kolejny kopniak w pośladki dla TvN za większość debilnych audycji. Liderem jest
      tutaj big brother, a dalej nigdy nie przygotowane pseudowesołki w "Ale plama".
      Tytuł adekwatny do zawartości.
      Ale największy kopniak - taki z rozpędu - dla TvP1 za "jaka to melodia". Może
      sam pomysł na program nie jest zły, ale przygrywająca tam kapela z knajpy (to
      zachowanie saksofoniski i bębniarza, trzymajcie mnie ludzie) prowadzący i
      śpiewający na dodatek Janowski, jest zupełnie żenujące.
      • porcelanowy_jasiek Re: Najgłupszy program telewizyjny 10.01.04, 18:57
        hm...przede wszystkim "smiechu warte" nie moge wyjsc z podziwu, ze ten program
        w praktycznie w niezmienionej formie trzyma sie juz 10 lat :/
        wszystkie bary, brothery, kawalery-> syf
        jaka to melodia?- ratunku!
        rosyjska ruletka?-> dno
        awantura o kase i jakze ukochany ibisz->brak slow
        maraton usmiechu-> raczej maraton nudy
        kiedys byl jeszcze "glowny satyryk kraju" i znow pan drozda ze swoim watpliwym
        poczuciem humoru
        i na polsacie zwierzeta swiata, moze i same zwierzeta sie jeszcze obronia ale
        komentarze, ktore sa robione do owych scenek zalosne
      • Gość: Andrzej Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 13:00
        Ze wszystkimi sie w tym watku praktycznie zgadzam, ale z Toba nie moge.Chodzi
        mi o program "Ale Plama". Co znaczy ze oni sa nieprzygotowani? Przeciez na tym
        polega wlasnie konwencja tego programu, aby komentarze byly spontaniczne,
        krotkie i dowcipne. Moze po prostu nie jestes w stanie tego ogarnac? Dla mnie
        to jeden z lepszych programow w calej telewizorni.
        • Gość: Ścierka Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.zory.msk.pl 12.01.04, 17:23
          Skąd ty wiesz jaka jest konwencja programu? Autorem jesteś? Znajomkiem tych
          wygłupasów?
          Ten program nie jest dla mnie śmieszny - jest płytki jak basen dla niemowląt.
          Po prostu klepią kasę gadając bzdety (o śpiewaniu nie wspomnę).
          I nie pisz, że nie potrafię ogarnąć, bo mnie nie znasz. Obrażać bezkarnie
          potrafi każdy.
          Są różne rodzaje humoru. Czy masz świadomość, że ta audycja jest skierowana do
          (delikatnie mówiąć) niewybrednego widza?
          • the_dzidka Faktycznie plama... 16.01.04, 21:18
            > Są różne rodzaje humoru. Czy masz świadomość, że ta audycja jest skierowana
            > do (delikatnie mówiąć) niewybrednego widza?

Muszę sie zgodzić. Uważam "Plamę" za strasznie nudny i w ogóle nie śmieszny
            program. Dotychczas myślałam, że jestem jedyną osobą w Polsce, która nie lubi
            tego programu, bo wszyscy się nim zachwycają :) Rewiński mógłby mnie
            rozśmieszyć tylko wtedy, gdyby się przebral za goryla (pamiętacie kreację
            w "Polskim ZOO"?). Program jest płaski jak... PLAMA :)

Dzi
    • Gość: ;-// Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:45
      1. Śmiechu Warte
      2. Familiada
      3. Randka W Ciemno
      4. Śpiewające Fortepiany
      5. Wszystkie Gale Piosenki Biesiadnej
      6. Na Zdrowie Jagielski - to nic innego, jak kontynuacja Wieczoru z Wampirem
      (później Wieczoru z Jagielskim). Jagielski mógłby wreszcie zniknąć z ekranu TV
      (ale widzę, że ma tam niezłe chody), bo czasami w programie robi z siebie
      idiotę. O specyficznym poczuciu "humoru", które bawi chyba tylko Jego, nawet
      nie wspomnę.
      • amadea_22 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 18:11
        a ja uwielbiam Jagielskiego, facet jest bardzo zabawny , odpowiada mi w 100 %
        jego poczucie humoru .super program, tylko goście czasami beznadziejni. dlatego
        oglądam to tylko z powodu Wojtka Jagielskiego.
    • conena itv!!!!!!!!! 11.01.04, 19:30
      cała ramówka tej "tiwi" jest tak do bani, że ja nie mogę!!!

ale...

najgorsze na świecie śa
      • conena zonk:) 11.01.04, 19:33
        conena napisała a teraz sie poprawia:

> cała ramówka tej "tiwi" jest tak do bani, że ja nie mogę!!!
        >
        > ale...
        >
        > najgorsze na świecie są DZIEWCZYNY 007. występują one w godzinach
        wieczornych i z założenia ma to być program erotyczny. ja sie nie podejmuje
        opisania tego dzieła, polecam do obglądnięcia, ale jest to największy szajs
        telewizyjny jaki widziałam:)
        >
        • Gość: natka Re: zonk:) IP: *.topole.waw.pl 11.01.04, 19:47
          Zdecydowanie Kawaler od wzdęcia był żenującym zlepkiem wszystkiego co najgorsze
          w polskim szołbyznesie. Ten quasi romantyzm, plastik galopujący, wyreżyserowane
          kłótnie tych głupich panienek,i etceatera. Ta tylko na marginesie powiem, że
          ostatnio widziałam tego koleżkę na pudełku od gaci atlantic.
          Hajzer jest piekielnym czubem, i jako etykietka jakiegokolwiek programu skreśla
          go na wstępie. Podobie Krzysiu Ibisz.
          Poza tym nikt jeszcze nie wspomniał o programie "pod napięciem", gdzie
          prowadzący wrona-sroka wygląda jak psychpata w tej czapce, zawsze znajduje
          sobie ofiarę na początku i zrzuca wszystkie winy na nią, nawet bezpodstawnie.
          Nie dodam już nawet, że wokół,za barierkami i lampkami-kogutami policyjnymi
          kłębią sie stada podchmielonych mieszkańców wsi i wyrostków szczerzących swe
          dziury do kamery.tragifarsa.
          Czy w tym wątku można napomknąć o serialu..?bo Klan wciąż jest na pierwszym
          miejscu zidiociałych produkcji telewizyjnuch!
        • Gość: transza Re: zonk:) IP: *.acn.pl 16.01.04, 21:44
          oj, zgadzam sie
          dziewczynby 007 na itv - koszmar nad koszmary, przy tym nawet
          kawaler to majstersztyk

w zasadzie to czułam się zażenowana, ze to widzę
          nie dlatego, że panny są w dezabilu, ale dlatego,
          ze w ogole tam są.
          nie mam słow
    • peter.steele Re: Najgłupszy program telewizyjny 11.01.04, 19:42
      kawaler do wzionięcia
      jaka to meludia
      dla Ciebie fszystko
      smiechu worte
      kfila prowdy
    • Gość: Jazon Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:32
      Wszyscy jakoś przegapiliśmy arcydzieło pt "Wybacz mi"- już chyba go, co prawda,
      nie emitują (przypadkiem rzuciła mi się dziś na oczy kobieta która ów program
      popełniła), i zniknął mi prawie z pamięci, jednak było to jedno z najbardziej
      żenujących widowisk jakie miałem okazję oglądać.
      • Gość: abc Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:23
        Później coś podobnego "stworzyła" Alicja R.-Modlińska. Chodzi o program Zerwane
        Więzi. Co do Wybacz Mi, całkowicie się zgadzam.
    • kixman78 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 00:56
      Tygodnik Idiotyczny Jedynki
      • porcelanowy_jasiek Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 11:46
        aaaa faktycznie! i zerwane wiezi tyz byly -> porazka
        • szut Re: glupota sie wylewa.... 12.01.04, 12:20
          a zwrociliscie uwage na sposób, w jaki podawane są informacje na tvn? zaaferowany reporter wykrzykuje niusy do mikrofonu
          jeszcze tylko brakuje glosu ze studia "halo janku, halo janku, jak mnie szlyszysz?" "halo waldku, halo waldku, slysze cie"......

ktos poruszyl glupote seriali - ja dodalbym jeszcze takich np. zlotopolskich (o brazylijskich to juz sie nawet pisac nie chce)
          • Gość: natka Re: glupota sie wylewa.... IP: *.topole.waw.pl 12.01.04, 12:37
            co do złotopolskich to jestem jeszcze w stanie ich przełknąć, bo tam jest jakaś
            autoparodia (np koleś, który nazywa się Pipa, albo te wszystkie wiejskie baby,
            kleczkowskie itp, albo np Zenek, doskonale zagrana postać z genialnymi
            wiejskimi powiedzonkami). Starają sie przynajmniej czasem być śmieszni. Ale
            Klan to totalne dno. Oglądam to czasem i mam świadomość, że mogę im wszystkim
            nawrzucać bez żadnych konsekwencji:)
            Wybacz mi....tak to jest klasyka..."jestem z programu i`m sorry":)))

a taki program "jedenastki" oglądaliście? hehehe, to jest dopiero farsa. Jest
            to teleturniej (bodajże na tv4) prowadzony przez Andrzejka Suprona, odzianego w
            piłkarskie łaszki. Dzwonią do niego jacyś kibice, czasem i kibole i odpowiadają
            na pytania dotyczące piłki noznej. Przed każdym pytaniem i odpowiedzią Supron
            dmie w gwizdek i zagłusza wszystko i wszystkich. ale najlepsza jest
            scenografia! To studio jest wielkości przedziału kolejowego, a Supron trzyma
            nogę na piłce, albo przenosi ją pod pachę. Musicie to zobaczyć!!!
          • mustek1 Re: glupota sie wylewa.... 12.01.04, 12:42
            Dla mnie jest niezrozumiale jak czlowiek takiego formatu jak Jacek Fedorowicz
            mogl tak na psy zejsc. Jego program "Dziennik Telewizyjny" jest na tam miernym
            poziomie, ze trudno mi uwierzyc, ze to J.F. za tym stoi. Koncepcja nie jest zla
            ale realizacja jest na tragicznym poziomie. Jedyna pociecha jest to, ze dookola
            jescze wiecej chlamu. Mam wrazenie, ze J.F. postanowil sie dopasowac.
            Na szczescie kazdy telewizor posiada guziczek, przy pomocy ktorego mozna sie od
            badziewia uchronic - klik i wylaczone.
    • Gość: Amica Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.tkb.net.pl 12.01.04, 17:50
      Może teraz coś o stacjach muzycznych?

MTV:
      DissMissed (spotyka się trójkącik, z czego jedna osoba jest przedstawicielem
      odmiennej płci i spędza jeden dzień z tamtymi. Wieczorem musi wybrać jedną
      która odpada.. ofkozz zazwyczaj wygrywa ta/ten, kto dalej się posunie)

Viva Polska:
      - Club Rotation, gdzie prezenter ,,dże'' się do mikrofonu bez ładu i składu
      - Lista Chartsurfer - prowadząca: eeee....yyyy... no to teraz... eeee....
      wasza.. e.. ulubiona.. e.. grupa... nie wiem czemu tak dlugo sie trzyma na
      liscie... ale no eee... no.... to wy decydujecie .... e... wyslijcie SMS... e..
      pod numer xxx.... e... o tresci... e...yyy.... 1... Oprócz tego cała masa
      błędów i pomyłek!
      - Kolejna lista, bodajże VIVA Hits Polska (jak się mylę to poprawcie) gdzie
      taka fajna kobitka wykazuje mniejsze przygotowanie i profesjonalizm niż
      poprzedniczka! To jak mówi to skrzyżowanie Puchatka i Krecika z Tomaszem Lisem.
      - No i oczywiście Rap Kanciapa. Nawet nie chce mi się komentować :P

Nie mówię, że te programy z założenia są głupie (nie licząc DissMissed), ale
      patrząc na prezenterów jestem maksymalnie zniechęcona. Można to porównać do
      obejrzenia pod rząd 2 odcinków Familiady... :-//
      • amadea_22 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 18:07
        a ja czasami oglądam DissMissed, ciekawe jest rywalizowanie chlopców lub
        dziewczynek o względy płci przeciwnej.
    • amadea_22 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 18:05
      Maraton usmiechu - z tego badziewia lubię tylko Miszę :-)
      Herbatka u Tadka- drozda zrobi wszystko dla kasy, ciągle mu mało, kicha
      Kasia i Tomek- żenada , nic smiesznego
      Dla ciebie wszystko- chyba dla kasy wszystko, ta dramaturgia,napięcie, grobowa
      muzyczka
      Rozmowy w toku- już sama muzyczka na początku programu przyprawia mnie o nerwy
      i do tego Ewunia Drzazga , chamska , bezczelna i bezpłciowa

tych programów jest dużo więcej, stacje typu Polsat i Tvn idą łeb w łeb jeśli
      chodzi o ilośc tandety w tv.
      • ultra75 Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 19:26
        A ja siegne do archiwum :-) i przypomne wszystkim widzom slaskiej regionalnej
        trojki... TELEFONIADE! Pamietacie? Boze, co to byla za padlina. Dla
        niewtajemniczonych: na debilne zagadki o tragicznym w wiekszosci poziomie
        odpowiadali jednoczesnie widzowie w studio (wybierani droga losowania)
        oraz "wybrancy losu", ktorym udalo sie dodzwonic (program lecial na zywo). Dla
        mnie i mojej siostry to byla najlepsza rozrywka (o ile dobrze pamietam program
        byl emitowany w niedziele ok. 14), ale moja mamy wychodzila z pokoju, bo nie
        mogla na to patrzec :-). A juz najlepszy byly tzw. "sondy uliczne" na temat,
        np. "Kto namalowal "Sloneczniki" Van Gogh`a?"(!) Uczestnicy programu mieli
        potem zgadywac, ile osob znalo prawidlowa odpowiedz. Zawsze mialam wrazenie, ze
        wybieraja do tych sond najgorszych twarzowcow biegajacych po ulicach Slaska.
        Podsumowujac: zarowno prowadzacy (Cader?), uczestnicy programu w studio oraz
        dzwoniacy telewidzowie prezentowali taki poziom, ze szczerze mowiac cieszylam
        sie, ze program mozna bylo ogladac tylko w wojewodztwie slaskim :-).
        • porcelanowy_jasiek Re: Najgłupszy program telewizyjny 12.01.04, 20:03
          co programow informacyjnych...z kolei w wiadomosciach jedna baba czyta tekst
          tak jakby opowiadala bajke dzieciom na dobranoc...
          i jeszcze jeden-> rower blazeja -> dnnno
          ciekawe czy to sie jeszcze trzyma na antenie?
    • Gość: bebe Re: Najgłupszy program telewizyjny IP: *.polarnet.gliwice.pl 12.01.04, 20:57
      Jaka to melodia-te idiotyczne wstawki tanczacych par, ta kiczowata choreografia
      ( usmiechnieci chloptasie nerwowo plasajacy wsrod rownie debilnie rozesmianych
      panienek), ten caly zespol grajacy odgadywane kawalki jaby zywcem wyrawny spod
      kotleta w peerelowskiej knajpie...Ten Janowski wznoszacy sie na wyzyny
      wokalne...NIE<NIE I JESZCZE RAZ NIE!
    • Gość: sIK Sąd w TV i -=TV MANGO 24=- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 23:19
      Przypomnial mi się program, którego tytułu nie pamiętam. Emitowany był na
      polsacie, a potem na polsacie2.
      Program polegał na tym, że grupa aktorów odgrywala scenki z rozprawy sądowej.
      Ja się zawsze zastanawiałem jak oni ludzi namówili, żeby to robili, pozatym
      skąd brali teksty ? : )))

"Panie daj pan spokój !!". Wszyscy zapomnieli o reklamach TV Marketu, cała
      telewizja MANGO 24 prowadzi w rankingu najgłupszych programów (i ani TVN ani
      POLSAT nie zmienią tego stanu rzeczy)
      • bartoo Wiadomość w TVP i Pieńkowska... 13.01.04, 12:21
        ... podniecająca się jak nastoletnie dziewczę. Zresztą jest totalnie
        niewiarygodna ze wzgl. na swoją bliską znajomość z vice szefem SLD.
        • Gość: Świder Re: Wiadomość w TVP i Pieńkowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 14:18
          Sugerujesz, że jest powiązana z SLD?
          Nie. Zdecydowanie jest pro prawicowa. O Papieżu mówi "ojciec święty", unosząc
          się przy tym w niewyrażalnej szczęśliwości. Suchocką jawnie wspierała.
          Poza tym się zgadzam. Nie nadaje się do telewizji. Jest cienka jak barszcz.
          Najlepiej: za przedszkolankę.
          • Gość: natka Re: Wiadomość w TVP i Pieńkowska... IP: *.topole.waw.pl 13.01.04, 16:22
            hmmm no chyba potrzebujesz jakiejś pobudki! Zarówno Pieńkowska jak i reszta TVP
            jest jawnie pro-SLDowska. Nie wiem czy prównujesz np Fakty i Wiadomości...A
            jak tego nie robisz, to zrób. Przcież widać gołym okiem, kto kogo popiera. A
            pieńkowska jest związana z kimś z SLD i to chyba już mówi samo przez się.
            • Gość: yui Re: Wiadomość w TVP i Pieńkowska... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 20:45
              Jesli juz z programow zeszlismy na personalia,to dla mnie istota zalosna jest
              Porada z Faktow, zgrywajacy sie na Lisa (tez go nie lubie, ot tak).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka