Gość: luizka IP: *.217-171-62.tkchopin.pl 15.11.09, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 15.11.09, 20:29 w postaci dwójki. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 09:42 wszyscy będą krzyczeć HEPI NJU JER a ja krzyknę: dosiego... ktoś odpowie -dokąd? a ja tradycyjnie odpowiem -do siego tego... i to już będzie koniec Odpowiedz Link Zgłoś
izqa22 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 10:09 jeśli zaczną spadać jakieś meteoryty, a ziemia zacznie się trząść i będzie pewne, że wszyscy i tak zginą to...strzelę sobie w łeb, przynajmniej szybka śmierć. a tak w ogóle to żadnego końca w 2012 nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarymary Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 10:38 tak jak w kinie: na niebie pojawi się wielki napis THE END, a potem UDZIAŁ WZIĘLI: i polecą nazwiskami :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektorka_negacja Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 10:53 W kolejności pojawiania się na Ziemi czy alfabetycznie? Muszę wiedzieć kiedy siebie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhaha Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.217-171-62.tkchopin.pl 16.11.09, 10:57 Ja myśle że polecą alfabetycznie. Stwórca na gorze po pojawieniu sie kolejnego nazwiska bedzie wciskal na swoim laptopie : GAME OVWER i juz po nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: jaki koniec i dlaczego w 2012??? IP: *.zax.pl 16.11.09, 11:00 Swiat przewinie sie na druga strone jak spodnie i polknie sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiseman 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 i jest 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 12:31 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 i jest 2013 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasek Re: 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 i jest 2013 IP: 82.195.186.* 16.11.09, 14:20 Gość portalu: wiseman napisał(a): > 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 i jest 2013 :) Wielkie Pier*lnięcie ma nastąpić dokładnie 10 dni wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian A jak ktoś ma kody na nieśmiertelność? 16.11.09, 18:04 Czy Latający Potwór Spaghetti pozwoli dalej żyć tym ludziom, którzy wpisali sobie kody na nieśmiertelność? Czy może ukaże ich za cheatowanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: A jak ktoś ma kody na nieśmiertelność? IP: 82.195.186.* 17.11.09, 07:53 Żadne cheaty nie zadziałają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: jaki koniec i dlaczego w 2012??? IP: 86.47.59.* 16.11.09, 11:02 ja widze tak, jak kazdy sylwester: Ja i 9 super modelek w luksusowym apartamencie w NY. Szmpan, czekoladki, sex-zabawki, jaccuzi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaaaaaaaaaaaaaaa Re: jaki koniec i dlaczego w 2012??? IP: *.44-79-r.retail.telecomitalia.it 16.11.09, 11:13 koniec przecież będzie 21.12.2012... i wcale się nie dziwię bo tego dnia skończę 35 lat!!! i z tego powodu świat się skończy hehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saswe Re: jaki koniec i dlaczego w 2012??? IP: 82.195.186.* 16.11.09, 14:21 Gość portalu: agaaaaaaaaaaaaaaaa napisał(a): > koniec przecież będzie 21.12.2012... i wcale się nie dziwię bo tego dnia skończ > ę > 35 lat!!! i z tego powodu świat się skończy hehe :P Ja dzień później skończę 33 lata, a to oznacza, że tego dnia będę testował "fajerwerki". Czyżby coś miało z nimi pójść nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: jaki koniec i dlaczego w 2012??? 19.11.09, 18:25 Kupię sobie tego Sylwestra swoje, to powiem, jakby wszytskie nie poszły. Może ma nas czekać zalew tajnych danych umieszczonych w naprostszym materiale eksortowym?p Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: jaki koniec i dlaczego w 2012??? 17.11.09, 03:16 Gość portalu: henryk napisał(a): > ja widze tak, jak kazdy sylwester: > Ja i 9 super modelek w luksusowym apartamencie w NY. Szmpan, czekoladki, > sex-zabawki, jaccuzi itd. Taaa... Modelki figluja, Ty zasypiasz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MA Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.acn.waw.pl 16.11.09, 18:52 > Ja myśle że polecą alfabetycznie. Stwórca na gorze po pojawieniu sie > kolejnego nazwiska bedzie wciskal na swoim laptopie : GAME OVWER i > juz po nas :) chyba DELETE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarymary Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 12:01 ja mysle, ze jak w filmie - w rolach głównych itd. a postaci drugo-, trzecio- i czwartoplanowe alfabetycznie. Trochę tego będzie, ale film też krótki nie był, nie? POtem światło zgaśnie i ktoś (tylko kto?) przyjdzie posprzątać śmieci - rozsypany popkorn, zgniecione kubki po kawie... Odpowiedz Link Zgłoś
rob1979 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 11:16 ale te nazwiska to polecą alfabetycznie czy wg życiowych dokonań? Bo nie wiem czy mam czekać aż zobaczę swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 17:35 Nieważne, grunt, żeby czytał Janusz Szydłowski. A tłumaczyła Ewa Gałązka-Salamon :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarymary Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 20:47 a w głośnikach Doorsi - this is the end, my only frieeend, the end Odpowiedz Link Zgłoś
theorema Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 21:15 a potem jeszcze bedzie losowanie 144 tysiecy miejs na ufolot, ktory zawiezie wybrancow do nieba - na Marsa znaczy sie:)W Biblii cos o tym stalo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 19.11.09, 18:22 Ten zwyczaj może przejsc do swego rodzaju mody, bo wiele na to wskazuje, że wiele tak właśnie będzie chciało postapić :) Śmieje się, bo tak wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.ghnet.pl 16.11.09, 20:41 No więc leżę sobie na kanapie dziko obżarta i oglądam jakiś sitowy film w TV i mówię "Stary, trzebaby otworzyć szampana, idźe do kuchni..." Na to stary "Nie chce mi się, poszłabyś ty..." Mniej wiecej taki mam scenariusz. A jakby jakieś płyty tektoniczne ruszały się lub meteoryt strzelił to ewentualnie "Idże Stary zobacz, co tam robią, bo nam się chałupa wali..." Na to mój mąż "Nie chce mi się, idź Ty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husarz Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 11:21 konie w 2012? normalnie, tak jak zawsze: grzywa, 4 kopyta i dlugie konie u samcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Nie wyobrażam sobie IP: *.pl 16.11.09, 11:45 Co więcej, uważam, że to głupota. Ogólnie przepowiadanie końca świata to głupota. Bo jeśli okaże się, że tego końca nie będzie, to wszyscy będą się śmiali, a jeśli okaże się prawdą to i tak nikt się o tym nie przekona (bo przecież wszyscy będziemy martwi). Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Nie wyobrażam sobie 16.11.09, 12:06 na TVN24 będzie sobie można wszystko obejrzeć, z komentarzem durczyka i korespondencjo wrony z usa na tle rozpadającej się statuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarymary Re: Nie wyobrażam sobie IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 12:10 będą też oczywiście eksperci. skomentują wszystko na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupi gupek Re: Nie wyobrażam sobie IP: 79.110.196.* 16.11.09, 17:36 i jacek gmoch zamaluje pół ekranu kreseczkami, kółeczkami i szlaczkami, powie co by można zrobic w takiej sytuacji i się zaśmieje hłe hłe hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Nie wyobrażam sobie 16.11.09, 12:10 Przepowiednie końca świata to głupota? No nie mów ;) A co do tego, że jeżeli nastąpi koniec świata, to nikt nie będzie o tym wiedział - nie zgadzam się. Koniec świata widzę jako dłuższy proces i każdy będzie raczej miał pełną świadomość tego co się dzieje. To będzie wspaniałe, głębokie i emocjonalne przeżycie. Humanizm w krystalicznej postaci. I tylko ktoś tam z daleka krzyknie mocnym basem: "zaraz pie...ie!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake A po cholerę to sobie wyobrażać? IP: *.pl.tesco-europe.com 16.11.09, 12:07 Nie masz ciekawszych tematów na fantazję? Podsuną Ci kilka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Ale to nie tytuł pracy domowej? IP: *.warszawa.mm.pl 16.11.09, 12:09 Ma nadzieję,że nauczyciele nie wymyślają tak durnych tematów,bo bym poszła z gębą do dyrektorki i kuratorium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 12:21 Powstają raz po raz filmy instruktażowe na ten temat więc zamierzam skorzystać z porad tam zawartych. Przede wszystkim już teraz pomyślę o kupnie pojazdu, do którego zabiorę oprócz najbliższej rodziny najbardziej wartościowe jednostki ludzkie by mogły reprodukować jeszcze bardziej wartościowe jednostki ludzkie po przejściu serii kataklizmów. Pogadam z kimś z Microsoftu by dali trochę pamięci przenośnych z zawartymi tam najpotrzebniejszymi danymi, które pozwolą potem odbudować świat. Polatam sobie jakiś czas tym wehikułem( bo jedynie w powietrzu będziemy bezpieczni-trzęsienia ziemi, potopy itp) a potem wrócę na Ziemię, która będzie czyściutka jak po reinstalce komputera. I zacznę wprowadzać nowe dane. I będziemy się rozmnażać. I zaprawdę powiadam wam, w roku 2013 Świat będzie nowy, lepszy, szlachetniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 12:42 koniec świata nie przyjdzie z zewnątrz .Sami sobie robimy kuku. Popatrz dookoła siebie. Śmietnik.Jedno wielkie wysypisko.Zatruta nawozami i pestycydami ziemia ,zatruta ściekami woda ,opakowania po nowoczesnym sposobie życia . Jak boimy się końca świata .to co zrobiliśmy dla TEGO ŚWIATA.Posadziłeś drzewo ,ochroniłes jeża , postawiłeś karmnik dla ptaków , zrezygnowałeś z plastikowego opakowania , przeczytałeś skład tego co jesz................... Ej , nikt tak człowiekowi nie zaszkodzi jak sam sobie ; złością ,żazdrością ,egoizmem .............aga Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 16:01 Jest ratunek - kapitan Planeta i Planetarianie! Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 17.11.09, 03:18 aga-kosa napisała: > zrobiliśmy dla TEGO ŚWIATA.Posadziłeś drzewo ,ochroniłes jeża , > postawiłeś karmnik dla ptaków , zrezygnowałeś z plastikowego > opakowania , przeczytałeś skład tego co jesz...... No raz sprobowalem kazdej z tych rzeczy. Cholera, jaki ja bylem chory...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sapalka1 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 12:39 21.12.2012 o godzinie 12 w południe zawiśnie nad Ziemią ogromny pojazd kosmiczny, który spowoduje zaćmienie. Z gór (ze statku) spłynie głos słyszalny doskonale na całym świecie: "Koniec eksperymentu". I błyśnie coś na pomarańczowo, i to będzie właśnie koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 12:43 W Chinach będzie w tym czasie około południa -smacznego obiadu Chińczykom.aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.134.155.3.static.crowley.pl 16.11.09, 12:41 Polacy zostaną mistrzami Europy w piłce nożnej i cała ludzkość padnie z wrażenia (albo z szoku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarymary Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 12:47 inna opcja: świat się skończy, ale nikt niczego nie zauważy. Rano wszyscy jak zwykle będą skrobać szyby w autach, pojadą do pracy, będą kląć w korkach i robić różne rzeczy siłą bezwładu i z przyzwyczajenia.tylko świata już nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościkowa Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.uni.lodz.pl 16.11.09, 13:01 Normalnie - spadające meteoryty, wichury, potoki lawy... tylko w Polsce koniec świata się nie uda i prezydent z premierem będą się o to wzajemnie obwiniać :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: 217.147.104.* 16.11.09, 14:30 Gość portalu: gościkowa napisał(a): > Normalnie - spadające meteoryty, wichury, potoki lawy... tylko w Polsce koniec > świata się nie uda i prezydent z premierem będą się o to wzajemnie obwiniać : > 62; W 2012 będziemy mieli prezia i premiera nowej kadencji więc nie wiadomo jeszcze kto będzie ale wtopa organizacyjna jest co najmniej proawdopodobna. A w 2013 zostanie powołana sejmowa komisja śledcza ds afery końca świata. Okaże się, że... ktoś go ukradł! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 13:39 Oni to wiedzą: demotywatory.pl/23932/Swiadkowie-Jehowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ameba28 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: 217.96.110.* 16.11.09, 14:11 Tutaj znajdziecie odpowiedź. Przepowiednia samego Wieszcza Leszka: Najnowsza przepowiednia dotycząca roku 2012!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: 217.147.104.* 16.11.09, 14:33 > Tutaj znajdziecie odpowiedź. Przepowiednia samego Wieszcza Leszka: > > Najnowsza przepowiednia dotycząca roku 2012!! Ale to chyba nie TEN Leszek? Bo bredzi jak po małpeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 14:51 Nie będzie końca świata! Poczytajcie trochę o tym co mówił Jan Paweł II. Wiara czyni cuda i trzeba dążyć do tego aby było więcej dobra na świecie niż zła. Wtedy nie będzie mowy o żadnym końcu świata. A wymyślanie jak będzie wyglądał to absurd. Takie jest oczywiście moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 17.11.09, 03:21 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Nie będzie końca świata! Poczytajcie trochę o tym co mówił Jan Paweł II. Bajki opowiadal. > czyni cuda i trzeba dążyć do tego aby było więcej dobra na świecie niż zła. Wte > dy nie będzie mowy o żadnym końcu świata. Ale my chcemy, zeby bylo wiecej zla, niz dobra. I wlasnie CHCEMY, zeby byl koniec swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 14:57 Normalnie: w Warszawie, Gdańsku, Wrocławiu i Poznaniu (oraz kilku miastach na Ukrainie) odbędzie się Europejski Zjazd Bandytów. Jak się towarzycho zchleje, to zrobi nam jesień średniowiecza. Z punktu pomordowanych będzie to koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 17.11.09, 03:22 > Normalnie: w Warszawie, Gdańsku, Wrocławiu i Poznaniu (oraz kilku miastach na > Ukrainie) odbędzie się Europejski Zjazd Bandytów. Jak to, odbedzie sie? Ja myslalem, ze juz trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 19.11.09, 10:52 Pudło. Na razie są tylko ćwiczenia bandytów wyłącznie lokalnych. W 2012 przyjedzie jeszcze całe mnóstwo bandytów z takich państw, jak Anglia, Włochy, czy Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czary mary Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 15:03 jeszcze jeden scenariusz: świat nie skończy się nagle tylko będzie się kurczył jak przekłuty balonik, z cichutkim pssssssss. Będzie się zmniejszał i zmniejszał, korki będą coraz większe, biura coraz ciaśniejsze, coraz większy tłum na coraz mniejszych ulicach. I coraz bliżej do Australii. Aż w końcu glob stanie się tak mały, że wszyscy pospadamy i będziemy się zderzać brzuchami w przestrzeni kosmicznej, gapiąc się jak całkiem mała i oklapnięta już Ziemia spada z cichym plaśnięciem. Tylko kurcze na co ona spada? Hm Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 15:13 Nie wiem, ale trzeba już zacząć robić zapasy wody i mąki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bow Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.acn.waw.pl 17.11.09, 00:17 i cukru Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 17.11.09, 03:23 Gość portalu: bow napisał(a): > i cukru Taaak. I drozdzy. Aby w cieple postalo, to za 3 dni gotujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.11.09, 15:15 Na dzień dobry przypełzną zieloni. Zaczną się wspinać w swoich śmiesznych butach łapiąc okredowanymi paluchami skałki i posprejują wszystko co się da. Następnie zacznie się kurs assecuro. Chłopcy udający twardzieli dopiero-co-przyjechawszy-bo daleko będą wołać o szacunek dla siebie, wymachując linami, uprzężami i manu-stopem. Potem gimg.ó.wno zacznie żreć niby ekologiczne żarówki. Potem homosie wsadzą sobię w tyłek ekologiczny termometr bez rtęci. Następnie przekonaja mnie, że płaski tivi i samochód produkcji A.D. 2009 jest lepszy od solidnych towarów z PEWEXU. Następnie córy lesbos z torbami z frędzelkami a'la 1968 i efektem zabawy granatem (metalowe ćwieki na twarzy) po bambologii wykładanej na Uniwersytecie Ekonomicznym będą rozdawać darmowe gazety, twierdząc iż mają świetną pracę na cały etat. Potem Człowiek Honoru zatańczy z Adasiem hip-hop'a. Nastęnie odkopią agenta Bolka i pan Schweizer pokaże srebrniki CIA. Zaraz po tym rozwiąża IPN, a ojciec dyrektor odda za stocznię. A potem oducza mnie budować tak skomplikowanych zdań podrzędnie złożonych. I sen się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarymary Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 16:43 Monterze, jestem pewna, że Twoim zdaniom nic nie grozi:)Co do świata, głowy nie dam, o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_do_kfadratu Duke Nukem Forever 16.11.09, 15:56 Ja słyszałem, że koniec świata nastanie gdy pojawi w sprzedazy Duke Nukem Forever. Słyszałem, że wtedy Ziemia się zatrzyma, a z nieba zstąpi sam Książe i powie "Shit happens" Na szczęście nie nastąpi to wcześniej niż za 15 tys. lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 16:19 Masz nieaktualne informacje. Koniec świata już nastąpił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawiczek Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: 79.110.196.* 16.11.09, 17:42 wszyscy ze wszystkimi, na różne sposoby, w różnych pozycjach i w dziwnych miejscach i wszędzie się ze sobą kopulują... tak to sobie wyobrażam, w końcu sobie poużywam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hero.net Końca nie będzie 16.11.09, 18:56 Końca nie będzie. Tylko przestańcie jeść mięso i wędliny. Przestańcie męczyć i zabijać zwierzęta, aby je później zjeść. Przestańcie przelewać krew ludzi i zwierząt. Wtedy, w 2012 r. będzie jak w Raju :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Końca nie będzie 17.11.09, 03:25 > Końca nie będzie. > Tylko przestańcie jeść mięso i wędliny. Przestańcie męczyć i zabijać zwierzęta, > aby je później zjeść. ...A zacznijcie meczyc i zabijac ludzi, aby ich potem zjesc. Wtedy tez bedzie jak w raju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwr Re: Końca nie będzie IP: 82.195.186.* 17.11.09, 07:59 To co mamy robić z padliną? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Ten wątek powinien być załozony na forum Żeno 16.11.09, 21:38 Daj spokój! Miały byc żartobliwe wpisy, zgodnie z konwencją tego forum a ludzie potraktowali to poważnie, niepotrzebnie. Te poważne wpisy powinne byc przeniesione na forum psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Ten wątek powinien być załozony na forum Żeno 19.11.09, 18:34 Sęk w tym, że nikt nie wie, które są poważne. Ogółna konwencja pisania to używanie języka polskiego a reszta to kwestia obeznania z tematem. "Shit happens"! Odpowiedz Link Zgłoś
coppermind Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 16.11.09, 19:19 babilon się zawali. samice homo sapiens będą w burkach chodzić i mówić szeptem. Sierot nie będzie bo nie będzie koorew (wszystkie ukamionowane). Dzieci będą szczęśliwe, bo od 7 roku życia pod wyłączną kontrolą ojców. ludzkość zaprzestanie hodowli świń, produkcji mleka i uprawy kapusty. będą tylko dwie choroby - znudzenie i starość. głupota zostanie wyeliminowana za pomocą wszczepiania dzieciom zdrowego rozsądku przez ojców. Kobiety nie będą miały prawa otwierać ust w obecności mężczyzn. Ogólnie całkiem fajny świat wyłoni się z tego babilońskiego szamba w jakim dziś żyjemy ;) Czekam z niecierpliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 19.11.09, 18:36 >w burkach Czasem wiem, ale dzis akurat nie- co to jeno te burki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebula Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.metrolink.pl 16.11.09, 19:57 A najgorsze jest to, że katolicy uważają, że to prawda, eh nie znamy dnia ani godziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 00:46 Trzeba będzie szukać Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? 17.11.09, 03:15 Ja sobie nie mam co wyobrazac, ja wiem: zegar wydzwoni 12 razy, obecni znowu zmusza mnie do otworzenia z hukiem szampana (ktorego nie pijam, bo mnie po nim glowa boli), w akompaniamencie dobrych rad ("tylko nie trzachaj", "no, odkrecaj te druty", "dawaj, dawaj, bo juz zaraz bedzie...", "przechyl troche, bo w zyrandol trafisz" itd). Korek - jak zwykle - trafi w serwantke z sewrska porcelana, albo kogos w glowe. Rozleje szmpana, pamietajac, by sobie nalac wodki (w polmroku nikt nie widzi, czy to jasnozolte, czy przezroczyste). Wszyscy nawzajem pozycza sobie wszystkiego najlepszego i wzniosa toasty, a za oknem wystrzela w niebo kolorowe race. No i to wlasnie bedzie koniec - a jednoczesnie i poczatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirusik H1N1 Re: Jak wyobrażacie sobie koniec w 2012????? IP: *.dsl.bell.ca 17.11.09, 05:01 Z pewnoscia nie tak jak w tym filmie gdzie i bylo troche Titanica, Pojutrze, Dnia Niepodleglosci, Tragedii Posejdona i nawet Wojny swiatow.Cos jeszcze by sie tez znalazlo, ale to na pierwszy rzut oczka:) Odpowiedz Link Zgłoś