misiania 16.11.09, 22:10 aż mi się z wrażenia leżaczek samoistnie rozłożył i ksero się włączyło :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:17 no, mi też :) to znaczy, złożyło mi się to i owo :) I też się cieszę, że widzę Cię w zdrowiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:28 to jest chyba pierwszy od lat przypadek, że dwa posty eksplażowiczów pojawiają się szybciej, niż co drugi dzień. jutro się być może Piotruś Opoka dopisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:32 użyj swego trzeciego, wewnętrznego oka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:39 żeby ci się tylko ewentualny okularek nie stłukł, bo zadziała jak ostroga na kucającego pod krzaczkiem, hyhy M. troskliwa Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:34 misiania napisała: > to jest chyba pierwszy od lat przypadek, że dwa posty eksplażowiczów pojawiają się szybciej, niż co drugi dzień. jutro się być może Piotruś Opoka dopisze :) dlaczego, kurna, EX...??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:37 a bo chyba na emigracji jesteśmy, zauważam melancholijnie w didaskaliach... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:41 melankolia, powiadasz.... cóż, życie. Ale jutro będzie lepiej, podobno. Chociaż, z drugiej strony, nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być jeszcze gorzej. No, ale tu ma być "humorum", więc nie smućmy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 16.11.09, 22:47 znaczy jako postanowienie noworoczne obiecałam sobie zaprowadzić pokój na świecie i olewać smutki. i rzucić palenie, co było najłatwiejsze, bo nie palę :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rigel :))) 17.11.09, 16:51 Można zaprowadzić pokój lub wprowadzić się do pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 17.11.09, 16:57 a tak bajdełej - Buta Manitou widziałeś, Piotrze? był ze dwa razy w telewizorni od czasu Wielkiej Plażowej Emigracji. i słuszną miałam rację, że klimat wybitnie plażowy w tej produkcji panuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rigel :))) 17.11.09, 17:37 Ja go sobie nawet kupiłem :) Ale nasz Winetoo był lepszy, czasem jak mam dołek sentymentalny to sięgam do archiwum i się smieję z prerii pełnej śpiących greenhornów I kupiłem sobie audiobooka z Winetoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Rigel :))) IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 01:52 Ale o co chodzi? Niejasna terminologia, czyżby jakieś Mama Duniani, czy coś w tym stylu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 17.11.09, 07:33 nene, drogi PiRomanie, żadne spiski. archiwum akt dawnych plażowych przez chwilę zawirowało w teraźniejszej tutejszości :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 17.11.09, 16:39 skromnie zauważam, że przepowiedziałam twe przybycie, Piotruś. i przyszłam, i zobaczyłam, że wszystko co powiedziałam, było dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rigel :))) 17.11.09, 16:48 Odpowiednie wyćwiczenie trzeciego oka gwarantuje wyniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 17.11.09, 16:50 a śladów Anieli w piasku nie widziałeś gdzieś aby? bo w ponowne nadejście np. Baloo czy Oxycorta to już przestałam wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rigel :))) 17.11.09, 17:30 Z Baloo czasem się telefonicznie kontaktuję, ale to już trochę dawno było. A Oksy od czasu jak się przeniósł to całkiem zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 19.11.09, 23:44 ja wpadłam na chwilę, ale dzisiaj dzień ciurowy był, rozglądam się tylko, co się dzieje i zaraz w kimono się udam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rigel :))) 19.11.09, 23:56 no tak, znowu się mijamy jak w drzwiach obrotowych... Odpowiedz Link Zgłoś