Dodaj do ulubionych

Nowe sprawności

02.01.10, 21:14
Ponieważ sama wybrałam dwa dobre wina i samodzielnie je otworzyłam, przyznaję
sobie sprawność imprezowiczki.

A Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: 3,14-Roman Re: Nowe sprawności IP: *.146.209.242.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.10, 22:40
      Ja tam mam sprawność:
      -lenia
      -śpiocha
      -gawędziarza (garstkę bliskich znajomych zanudzam swoimi pierdołowatymi historyjkami jak nie przymierzając Zagłoba, robiąc tylko pauzy, żeby usłyszeć: "Ach, jakże trafny jest koncept Waszmości" albo inny wykręt w stylu: "Weź się odpieprz!"
      -wioskowego głupka (idealnie bym się nadawał)
      • Gość: bez Re: Nowe sprawności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:57
        Mysle, że moge przyznać sobie sprawność milczenia.
        Czasami moge przemilczeć cały dzień;)...
        jak i sprawność obserwowania, umiem dostrzegać to czego inni nie
        widzą:P
    • mr.man Re: Nowe sprawności 02.01.10, 23:29
      jako, ze dzic nie zezarlem nic smieciowego to przyznaje sobie sprawnosc
      malego dietetyka, albo mlodszego budowniczego ciala-swiatyni.
    • nessie-jp Re: Nowe sprawności 02.01.10, 23:46
      Po długich bataliach, pogrążaniu się w otchłani rozpaczy i wzlatywaniu nad poziomy na przemian, po treningach, ciskaniu wszystkiego gniewnie w kąt, krzykach i płaczach w celu przekonania się, czy białe jest czarne, po rozlicznych usiłowaniach i porażkach, po walce syzyfowej i tantalowych cierpieniach
      • Gość: 3,14-Roman Re: Nowe sprawności IP: *.146.205.240.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 01:00
        Brawo! Śliczna gwiazdka!
        https://board.houseofjigsaw.com/images/smilies/score10.gif
        A jak się robi coś takiego? Wiem, jak na szydełku zrobić szalik i nic innego, masz jakiś przepis?

• Gość: 3,14-Roman Re: Nowe sprawności IP: *.146.193.224.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 01:34
      Z innych sprawności mógłbym mieć sprawność:
      -kucharza polowego- z Kaczora Donalda dowiedziałem się jak gotować mięso i smażyć jajka w terenie, nie dysponując garnkami
      -rozpalacza ognia (za pomocą lupy/szkła)
      -kreatora drabinek z dwóch kawałków sznurka(Kaczor Donald uczy i wychowuje)
      -uciekacza przed krokodylami i rekinami (z lektury specjalnych poradników Kaczora Donalda wiem, jak zachować się w takich stresogennych sytuacjach)
      Przeczytajcie, to może ocalić Wam życie!
      Jeżeli po lądzie ścigać Was będzie wściekły krokodyl, biegnijcie zygzakiem. Krokodyle są co prawda szybkie, ale mało zwrotne. Jeżeli będziecie biec prosto, zwiększacie swoje szanse na występ w sequelu: "Powrotu do Edenu"
      Jeżeli rekin zaatakuje Wasze czółno, rąbnijcie go z całej siły wiosłem w nos (jeżeli nie macie wiosła, pozostaje Wam chyba tylko modlitwa. Nie wiem, kto jest patronem Ligi Antyrekinowej. Wiem, że patron od spraw beznadziejnych zwie się Juda Tadeusz). Jeżeli rekin zaatakuje Was w trakcie pływania, jeżeli podpłynie do Was od przodu, rąbnijcie go pięścią w nos. Powodzenia.

-dzięki KD umiem też robić plecak ze swetra, obuwie z kory drzewnej oraz onuce, więc przyznaję sobie sprawność kreatora mody
      • Gość: 3,14-Roman Re: Nowe sprawności IP: *.146.193.224.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 01:43
        Na zajęciach z techniki zdobyłem sprawności następujące:
        -survivor- umiem zrobić igloo z waty oraz czółno z kawałka drzewa. Co prawda, my robiliśmy to w wersji miniarurowej, ale jam ufny w potęgę techniki :)
        -kreator przestrzeni- umiem zrobić miniaturowy model placu zabaw
        -wytwórca pucharków z szarego mydła: "Biały jeleń" (które, jak słusznie zauważają demoty, jest żółte). Jeżeli zabraknie u Was w domu szklanek, spróbujcie. Goście będą zachwyceni. Nigdy Wasze piwo nie miało TAKIEJ piany na wierzchu.

• pikiriki Re: Nowe sprawności 03.01.10, 10:33
          Widzę, że nie tylko mnie Kaczor Donald nauczył prawdziwego życia.
          Szkoda tylko, że nia dali tam kilku wskazówek pt. " Jak szybko i sprawnie obezwładnić panie w dziekanacie oraz w ciągu 5 s. zatkać im dzioby". Teraz byłoby jak znalazł, wyrosłam już z zabaw z rekinami.
          • morekac Re: Nowe sprawności 03.01.10, 20:55
            " Jak szybko i sprawnie obezw
            > ładnić panie w dziekanacie oraz w ciągu 5 s. zatkać im dzioby".
            Może należy zrobić z nimi to samo co z rekinem?
            • Gość: 3,14-Roman Re: Nowe sprawności IP: *.147.70.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 21:19
              Tylko, że chyba do dziekanatu z wiosłem na ramieniu nie wpuszczają. A pięścią walić straszno, w końcu to ręka, człowiek się przywiąże, a tu taka pani Jadzia chaps! I nie masz już ręki, nie masz.
    • haylee Re: Nowe sprawności 03.01.10, 18:59
      nie odezwałam się dzisiaj do eksa
      jeśli dotrwam do północy, da mi to sprawność Megatwardzielki
      • maitresse.d.un.francais Re: Nowe sprawności 03.01.10, 20:00
        z kolegą wspólnie zdobyliśmy sprawność Postrachu Wykładowców

polega to na tym, że mamy poczucie humoru i lubimy się śmiać, więc obficie
        komentujemy np. slajdy dotyczące wykładu, osobników będących jego przedmiotem
        (artysta XY), materiał, który był do przeczytania na zajęcia etc.

Co wrażliwsi wykładowcy uważają, że nabijamy się z nich i ich wykładu. Jeden
        stał nad nami całe zajęcia, żebyśmy Boże broń nie rysowali - pewnie myślał, że
        rysujemy jego karykatury. Tymczasem rozważaliśmy rysunkowo moje z kolegą relacje.
        • haylee Re: Nowe sprawności 03.01.10, 20:13
          zazdroszczę zajęć i kolegi...u mnie w grupie same laski,w większości
          równocześnie doskonale obeznane z materiałem do zajęć co doskonale
          niezainteresowane(aby piątki w indeksie były)
          • maitresse.d.un.francais Re: Nowe sprawności 03.01.10, 20:20
            haylee napisała:

> zazdroszczę zajęć i kolegi...u mnie w grupie same laski

u mnie też, a nieliczne rodzynki pozajmowane i ściśle strzeżone ;-)
    • kub-ma Re: Nowe sprawności 03.01.10, 21:29
      Dzisiaj udało mi się nie zamarznąć na przystanku (ileż można czekać
      na transport miejski!!!). Przyznaję sobie sprawność polarnika.
      • maitresse.d.un.francais Re: Nowe sprawności 03.01.10, 22:43
        kub-ma napisała:

> Dzisiaj udało mi się nie zamarznąć na przystanku (ileż można czekać
        > na transport miejski!!!). Przyznaję sobie sprawność polarnika.

I słusznie!
    • Gość: B. Re: Nowe sprawności IP: *.chello.pl 03.01.10, 22:49
      a ja pożarłszy 0,5 kg cukierków marcepanowych przyznaję sobie
      sprawność marcepanowego skrytożercy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka