Dodaj do ulubionych

Świat w 2034 roku.

IP: 83.144.67.* 11.03.04, 17:50
Na pewno wielu z was zastanawiało się nad wizją świata w przyszłości. Teraz
jeśli chcecie, możecie zostawić w tym wątku swoje pomysły na świat za 30 lat.
I to najlepiej pomysły humorystyczne, jak na forum-humorum przystało ;)
Obserwuj wątek
    • kocibrzuch Re: Świat w 2034 roku. 11.03.04, 18:10
      Panie Nieznany, nie jest Pan przypadkiem związany z PZU? Ostatnio tego sporo na przystankach.
      No więc za 30 lat będzie tu cholerny lodowiec, aci z nas, którzy przeżyją wojny i wędrówki będą siedzieć w Afryce. Ja wybieram Kenię, piękny kraj, i mają słonie, i żyrafy.
      • Gość: Nieznany Re: Świat w 2034 roku. IP: 83.144.67.* 11.03.04, 18:28
        kocibrzuch napisał:

> Panie Nieznany, nie jest Pan przypadkiem związany z PZU? Ostatnio tego sporo
        na
        > przystankach.
        > No więc za 30 lat będzie tu cholerny lodowiec, aci z nas, którzy przeżyją
        wojny
        > i wędrówki będą siedzieć w Afryce. Ja wybieram Kenię, piękny kraj, i mają słon
        > ie, i żyrafy.

PZU? A broń Boże... ja tylko tak z ciekawości pytam...
      • Gość: agaszka Re: Świat w 2034 roku. IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 06.08.04, 20:58
        Jak uwarzasz Proroku,ze jestesmy w MATRIX'ie to gdzie nasz wybawca? Gdzie Neo?
        Gdzie agenci? A moze uwarzasz sie za Morfeusza? Ach,te Twoje glupie
        zarty... ;/
    • Gość: anna_geras Re: Świat w 2034 roku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:44
      Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie,ze za 30 lat ludzie beda fosforyzowac, od
      ilosci chemii jaka pochlaniamy wraz z jedzeniem.
      • renpul Re: Świat w 2034 roku. 06.08.04, 21:21
        Ludzie - jacy ludzie - a co to jest????
    • fdj Forum gazeta.pl 11.03.04, 21:08
      Obchody 1 miliardowego posta.
      Ten wątek ma już (9859324978349529887234628) wpisow

--
      FC Portoooooooo
      • garg_ul :)))))))))))))))))))))))))))))))) nt. 11.03.04, 21:20

• nat.ka Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) nt. 11.03.04, 21:49
          za 30 lat to ja będę tak fajna jak jestem ;)))))))))))))))))
          • renpul Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) nt. 06.08.04, 21:22
            I tylko tak fajna ;-) (dowcip)
    • westpoint Re: Świat w 2034 roku. 11.03.04, 21:55
      Za 30 lat będę mieć 50 lat więc nawet nie chcę o tym myśleć...
      Wolę narazie zostać tu i teraz, kiedy jestem jeszcze młoda i piękna (choć nie
      wykluczone że w wieku 50 lat nadal będę piękna hihihi) :-)
      • renpul Re: Świat w 2034 roku. 06.08.04, 21:23
        O to się nie martw - dzieci się nie rodzą więc będziesz ciągle młoda - piękna
        zresztą też bo zmieni się ideał piękności. Pozdrawiam
    • ugo Re: Świat w 2034 roku. 11.03.04, 23:00
      Wreszcie powstanie czat FH ;-)
    • Gość: sawa Re: Świat w 2034 roku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:46
      A jeszcze będzie?
      • Gość: Prorok Re: Świat w 2034 roku. IP: *.chello.pl 05.08.04, 10:38
        Prawdziwy świat już nie istnieje! Gdy w XIX wieku nastąpiła rewolucja
        przemysłowa maszyny się zbuntowały i wybiły całą ludzkość... Przetrwały tylko
        chomiki. Maszyny potrzebując energii uwięziły te biedne zwierzątka: ich ciała w
        nieprzerwanie aż do śmierci biegają w obręczach dostarczając prąd, zaś umysły
        są w Matrixie. Tak naprawdę jesteśmy tylko chomikami produkującymi energię dla
        maszyn! Ten świat to iluzja! Nie jesteśmy ludźmi!
        • renpul Re: Świat w 2034 roku. 06.08.04, 21:33
          No tak - odbiło komuś - a zapasy zgromadziłeś? - jak tam twoje policzki
          chomiczku? :-)
          Ja myślę, że za 30 lat nasze dzieci będą się zastanawiać jak będzie za następne
          30 itd.
          A tak w ogóle to żyjemy w epoce mie żelaza czy tam czaegoś ale tworzyw
          sztucznych (plastiku - nie mylić z plastykiem - czeskim)i za 30 lat będziemy
          się musieli sporo napracować aby przedrzeć się przez gąszcz opakowń - tych,
          które dziś tak beztrosko wyrzucamy gdzie popadnie. A za parę tysięcy lat
          archeolodzy badając naszą kulturę znajdą - co? butelki PET i prezerwatywy ;-) i
          co sobie pomyślą? - dlaczego wyginęliśmy?
          "Może polietylen był rakotwórczy? bo przecież od baloników jeszcze nikt nie
          umarł!!! ;-)
          • fassolka Re: Świat w 2034 roku. 06.08.04, 23:50
            A wiecie jak realistycznie dzieci to widzą? Zadałam kiedys dzieciakom
            wypracowanie: 'The world in 2100'. Koncepcje różniste były, że nie będzie szkół
            oczywiście, wiedza wszczepiana czipem, eko-katastrofa i inne takie. Za to jedna
            dziewuszka dodała na końcu: There still will be 'Urzad Skarbowy' and people
            will have to pay taxes :(
            • antypo Re: Świat w 2034 roku. 07.08.04, 00:26
              fassolka napisała:

> dziewuszka dodała na końcu: There still will be 'Urzad Skarbowy' and people
              > will have to pay taxes :(
              niestety nie znam angielskiej gramatyki, więc nie załapałem dowcipu...
              prosiłbym o przetłumaczenie...
              • Gość: karuzela Re: Świat w 2034 roku. IP: *.nsm.pl 07.08.04, 08:55
                Nadal będzie istniał Urz Skarb i będzie trzeba płacić podatki :)
          • kalinowski11 Re: Świat w 2034 roku. 08.08.04, 18:04
            renpul napisała:

> "Może polietylen był rakotwórczy? bo przecież od baloników jeszcze nikt nie
            > umarł!!! ;-)

Nie wiadomo , może ktoś założył sobie gumkę nie na tą głowę co trzeba ?
    • Gość: daisy_s Re: Świat w 2034 roku. IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 07.08.04, 18:42
      No za tyle to lat dostane na obiad prawdziwe spagetti 50 m dlugie zaczynamjesc
      gw poniedzialek a skoncze w sobote....Nie wiem dziecko, byc moze unikniemy
      katastrofy o ktorej wspominaja przestrogi i proroctwa majow ...
    • Gość: malinka Re: Świat w 2034 roku. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.08.04, 19:00
      A ja się tylko boję żeby za 30 lat faceci w Polsce nie nosili na głowie
      turbanów a babeczki nie były spowite w materiał od stóp do głów.
      Link do przyszłości ktoś już tu podawał chyba
      www.dowcip.webstat.pl/statua.jpg
      www.dowcip.webstat.pl/palac.jpg

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka